Şimdi Ara

EKEN H9 Ultra HD 4K Aksiyon Kamerasi ($39.9) Full Set -Sinirli Sayida- (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
44
Favori
76.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    170 derece genis aci cekim yaptigi icin pek uygun degil ve cep telefonu kamerasi daha kaliteli kalir yaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı sipariş verdim gelmesini bekliyorum. bisiklet sürerken kullanmayı düşünüyorum standart kutu içeriğindeki aparatlar yeter mi yoksa ekstra bir aparat almam gerekir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soranger

cihazı sipariş verdim gelmesini bekliyorum. bisiklet sürerken kullanmayı düşünüyorum standart kutu içeriğindeki aparatlar yeter mi yoksa ekstra bir aparat almam gerekir mi?

İçinden çıkanlar yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: soranger

cihazı sipariş verdim gelmesini bekliyorum. bisiklet sürerken kullanmayı düşünüyorum standart kutu içeriğindeki aparatlar yeter mi yoksa ekstra bir aparat almam gerekir mi?

İçinden çıkanlar yeterli.

cevap için teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, perşembe günü(21 eylül) aldığım eken h9r ürünümü satıyorum. Kamera bir kere çalıştırıldı, aksesuarlar kutusundan bile çıkarılmadı, kısacası ürün tertemiz duruyor.Bir hevesle alınıp kenara koyuldu yani.Satın almak isteyenler ulaşabilir aldığım gibi satacağım her şey içinde şekilde.Ücret ise 165 tl, ben vergisi cartı curtu derken 175 civarı bir paraya almıştım.

• aliexpreste hangisi orjinal satiyor ?
  • Kameranin kendi uygulamasinda sadece bir adet resmi telefona atabiliyoruz. Coklu resim cekip telefona aktaramiyoruz. Ayrica videoyu kesinlikle telefona gonderemiyoruz. Bunlari nasil cozebilirim? Baska bir program varsa onu kullanalim. Telefonum Iphone (ios)
  • Merhaba,

Eken H9 kamerasını aldım. Bunun için ek pil ve şarj cihazı yada aksesuar ihtiyacım var. Hangi sitelerden temin edebilirim. Daha güçlü bir pil kullanmak mümkünmüdür?

Teşekkürler.

• serta2 kullanıcısına yanıt
    Ez iCam adlı uygulama ile tüm fotoğraf ve videoları telefonuna atabılırsın. Hicbir sorun yaşamazsın. hatta telefon ile canlı live wiev görüntü alarak çekim yapabilirsin ister fotoğraf ister video. ayrıca hiçbir görüntü kalitesi kaybı yaşamadan.

buradaki kare kodu okutarak programı bulabılrısın

• erkinergun E kullanıcısına yanıt
    https://www.maxitekno.com/aksiyon-kamera/eken-kamera-aksesuar/eken-batarya-sarj

bu siteden ek batarya alabılırsın. şarj aleti n11 veya gg den bulabılırsın sanırım.

ayrıca powerbank ile makine üzerinden sarj edebileceğinin bilgisini vermek isterim ve şarj olurken kamera ile de cekım yapabilirsin

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    Bu program bende var yalniz resimleri telefona aktarirken tek tek aktarabiliyorsun. Birden fazla resimi secip aktarma yapmiyor.

Video aktariminada izin vermiyor.

Telefonum iphone
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    ben istediğim kadar video ve resim atabılıyorum aynı anda

• erkinergun E kullanıcısına yanıt
    hocam ihtiyacınız olan aparatları söyleyebilir misiniz? Bİrçok aparat bende mevcut.
  • Bu tür uygun kameralar neden araç kamerası olarak tavsiye edilmiyor acaba? Mesela SJ serisi olanlarda var. Yani ucuz veya pahalı olması fark etmeksizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bu tür uygun kameralar neden araç kamerası olarak tavsiye edilmiyor acaba? Mesela SJ serisi olanlarda var. Yani ucuz veya pahalı olması fark etmeksizin.

Pilli olduğu için o pil sıcakta kaldıkça sıkıntı ve tehlike yaratıyor. Sayın emekli yöneticim

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Pilini çıkaralım bizdee :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Pilini çıkaralım bizdee :)

KAza olursa ve pil yoksa enerji kesildiğinde son kaydı bozar, hiç bir işe yaramaz.
  • Aranızda ekenin bataryası ile sorun yaşayan var mı ??

Yani şarja taksanız da şarj oluyo gösterip hiç dolmaması.. ve saatlerce şarjda durmasına rağmen .. hiç kullanmasanız bile bi anda boş batarya uyarısı vermesi durumu ??
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.