Şimdi Ara

Ekim 2015 menzil arttırıcı tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yan daireden zayıf gelen wifi sinyalini arttırmak için internette araştırma yaptım. Doğal olarak ilk akla gelen DH oluyor tavsiyeler için fakat dh menzil arttırıcı tavsiyeleri aratınca 2014 ve daha eski konular çıkıyor. Yeni konular daha çok 2 ürün kıyas konuları oluyor. Bende hem kendi derdime çare arar, hem de başka arayacaklar için güncel bilgi olur düşüncesiyle taze bir konu açayım dedim. Gerekirse konu başlığı daha iyi bir başlıkla değiştirilebilir.
    Gelelim benim sorunuma; sokağımda fiber çalışması başladığı için normal internetimi iptal ettim, fakat okullar açıldığı için internet ihtiyacı fiberi bekleyemedi.
    Yan komşumda bulunan kablosuz internetin şifresini rica ettim kırmadı sağ olsun. Sinyal laptop'ta 2 diş bazen 3 diş çekmekte o da leptop'ı hole alınca. Yani hol dışında Çekim çok zor. Cepten bağlantı daha zor, duvarın dibinde oturunca full çekiyor.
    Siz değerli arkadaşlardan ricam, evde sorun yaşamadan kullanabileceğim bir ürün tavsiyeleri.

Asus RP-N12 N300 Roaming Özellikli Evrensel Menzil Arttırıcı / Medya Köprüsü / Access Point

Tp-Link TL-WA850RE Menzil Genişletici

Bunlar benim olabilir dediklerim ama fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Not: fazla bir bütçe ayırmıyorum fiber internet aktif olunca zaten eve çekeceğim için, ekstra masraf yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acces point

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RP-N12 alıp en iyi çeken yerdeki prize takarsanız sorununuz çözülür.

hepsiburadadaki satın alanların yorumlarına göre sorunsuz çalışıyor.
    http://www.hepsiburada.com/asus-rp-n12-n300-roaming-ozellikli-evrensel-menzil-arttirici-medya-koprusu-access-point-p-BD803561
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Bendeki üst kattaki az çeken internet için böyle bir cihaz arıyorum,Bu cihazla aynı zamanda kablolu bağlantıda yapabilirmiyiz ve cihazla sizin linkini verdiğiniz cihaz arasında ne fark var ?

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD501264
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bendeki üst kattaki az çeken internet için böyle bir cihaz arıyorum,Bu cihazla aynı zamanda kablolu bağlantıda yapabilirmiyiz ve cihazla sizin linkini verdiğiniz cihaz arasında ne fark var ?

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD501264

evet kablolu ile interneti getirip rp-n12 ile kablosuza çevirevilirsiniz. Alt tarafında ethernet kablosu girişi var.

tp-link de aynı işi yapıyor. Asus'da harici anten var ve arıza durumunda tamir değil birebir değişim yapılıyor. Gördüğüm kadarı ile tplinkte bu yok.

rp-n12 ethernet girişi resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkange -- 13 Ekim 2015; 12:47:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

evet kablolu ile interneti getirip rp-n12 ile kablosuza çevirevilirsiniz. Alt tarafında ethernet kablosu girişi var.

tp-link de aynı işi yapıyor. Asus'da harici anten var ve arıza durumunda tamir değil birebir değişim yapılıyor. Gördüğüm kadarı ile tplinkte bu yok.

Ethernet kablo girişi sadece kablolu alım için mi yok kablolu çıkış yapabiliyormu? Yani kablosuz interneti Ethernet girişinden tv'ye bağlanabilirmiyim kablolu olarak.
    İki cihazı kıyaslamışsınız teşekkürler, Asus'un artıları daha fazla gibi. Peki Çekim/paylaşım kalitesinde bir fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorolg

quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

Ethernet kablo girişi sadece kablolu alım için mi yok kablolu çıkış yapabiliyormu? Yani kablosuz interneti Ethernet girişinden tv'ye bağlanabilirmiyim kablolu olarak.
    İki cihazı kıyaslamışsınız teşekkürler, Asus'un artıları daha fazla gibi. Peki Çekim/paylaşım kalitesinde bir fark var mı?

selamlar,

ethernet girişi ile ister modemden interneti kablolu alıp, kablosuz dağıtabilirsiniz.
    Isterseniz kablosuz aldığınız interneti kablo ile başka yere aktarabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal bir modeme belirli bir sayıda cihaz bağlandıktan sonra bağlanmaya çalışan diğer cihazlar bağlanamıyor. Bunu bir kaç cafede gördüm. Bir arkadaşımın cafesinde de ben yaşadım bağlanamadığım için sorun mu var diye sorduğumda, sorun olmadığını 100 civarında cihazın bağlı olduğunu söylemişti.
    Bir yerde okumuştum yanlış değilsem, bu menzil arttırıcılar aynı zamanda kapasiteyi de arttırabiliyor.
    Ben mi yanlış anlamışım?
    Doğru ise Asus bu görevi de görür mü?
    Görüyor ise ekstra yapılması gereken bir şey var mı?
    Konunun erbablarından cevap beklemekle birlikte, teşekkürlerimi peşinen ileteyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.