Şimdi Ara

Ekim Devrimi SSCB hakkında kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devrimi anlatan devrim öncesi halkın durumu nasıldı sonra nasıl oldu buna dair ortalama insanın anlayabileceği sıkmadan okunacak kitaplar arıyorum.Tüm SSCB dönemini anlatan kitaplara da ilgiliyim

• Simon Sebag Montefiore'nin Romanovlar adındaki arşivlik bir eseri var. Ekim devrimine kadar olan 300 yıllık Romanov hanedanını anlatıyor. SSCB isteğinizle ilgili tam SSCB dönemi olmasa da 2. dünya savaşı dönemini ve sonrasındaki halkın yaşamını bire bir anlatan Svetlana Aleksiyeviç var İkinci El Zaman kitabınını çok beğenmiştim diğer kitapları da öyledir eminim.
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    İkinci el zaman 2015 nobel edebiyat ödülü almıştı. Gerçekten çok güzel bir eser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda yazılmış en iyi kitap e.h.carr'in Bolşevik devrimi serisidir. Stalin ya da Troçki tarafında durmayan, olayları tarihsel bağlarıyla anlatan muhteşem bir 3 ciltlik seridir. İsterseniz edinme konusunda yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de merak ettiğim bir konuydu bu, 9 yıldır üzerine düşeceğim düşeceğim erteleniyordu. Buradan Yıldıray Yıldırım'a selam olsun, bana en azından fikir sahibi olmamı kazandıran güzel insandır kendisi ve daha birçok konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.