Şimdi Ara

Ekipmansız asla ama asla motora binmeyin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2.000 km ‘dir büroma r25’imle gidip geliyorum. Motora yeni başladım ve yarın yapılacak ehliyet sınavına girmek için sınav yerine gittim. Giderken çok sıcak olacağını ve kapalı bir alanda kullanacağımı düşünerek hiç bir şekilde çıkarmadığım kaskı, montu, ve eldiveni bırakarak ayakkabıyı da erindiğimden çıkarmayarak gittim. Zorro marka saçma sapan bir motor verdiler,
    anlattılar. Tamam deyip bindim ağır hareketlerde sıkıntı yok ancak, hızlanıp duraklama hareketinde kendi motorumun refleksiyle hareket edince motor altımdan kaydı gitti. Yere düşer düşmez sağ kaşın üstünü ve göz altını vurdum. Ardından süreklenerek ellerimi, avuç içlerimi ve sağ dirseğimi derin şekilde sıyırdım. Baktığım zaman sadece ayağımda hasar yok. O da botun koruması sayesinde. Şimdi yaralarıma baktığım zaman anlayabiliyorum ki montumu, kaskımı ve eldivenimi taksaydım. Sadece pantolonum yırtılacaktı ve onun haricinde herhangi bir sıkıntım olmayacaktı. Vel hasıl kelam gideceğiniz mesafe ne olursa olsun, kullanacağınız alan trafiğe kapalı dahi olsa ASLA EKİPMANSIZ MOTOSİKLET KULLANMAYIN!!!
    Ekipmansız asla ama asla motora binmeyin!!!a
    Ekipmansız asla ama asla motora binmeyin!!!n
    Ekipmansız asla ama asla motora binmeyin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27serhat -- 29 Haziran 2018; 9:3:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmis olsun. Öneriler boşa verilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, motor ehliyeti direksiyon sınavına kendi motosikletinizle de gidebiliyordunuz, hala öyle mi bilmiyorum ama öyleyse r25inizle gitseydiniz en azından alıştığınız motor. Görüyorum böyle 3-5 racing motor bir arada, kasklar dirseklere takılmış, eldiven falan hak getire, güzel güzel uzuyorlar, bir gün 30-40 km/h ile yatarlar ozaman bile başlarına iş gelince kaskı dirseğine değil kafasına takması gerektiğini öğrenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir daha asla teşebbüs etmem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.