Şimdi Ara

EKKO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkacak ekko hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence oyuna çıktığı hafta sağlam bir nerf yiyecek gibi
    Heleki base atıp direk r attıgında geri dönmesi kesinlikle engellenir bence

EKKO

Pasif: Z-Kapsülü Rezonansı

Ekko büyüleri ve saldırılarıyla hasar verdikçe rakiplerinin üstünde Rezonans yükleri biriktirir. Aynı hedefe yapılan her üçüncü saldırı Ekko'nun pasifini tetikleyerek ilave hasar verir ve rakibi yavaşlatır. Zamane genci bu pasifi bir rakip şampiyon üzerinde tetiklerse, ayrıca etkili bir hareket hızı güçlendirmesi kazanır.

Q: Kurmalı Kapan

Ekko'nun hedef aldığı yöne doğru fırlattığı cihaz, geçtiği yoldaki bütün rakiplere hasar verir. Cihaz azami menzile ulaştığında veya bir rakip şampiyona isabet ettiğinde açılarak, içindeki bütün rakip ve tarafsız birimleri yavaşlatan bir alan oluşturur. Bir süre geçtikten sonra cihaz kapanır ve Ekko'ya döner, dönerken yoluna çıkan tüm rakiplere fazladan hasar verir.

E: Zaman Sıçraması

Ekko hedef bölgeye doğru sabit bir mesafe boyunca atılır. İlk atılması sona erdiğinde Ekko'nun bir sonraki normal saldırısının menzili büyük oranda artar, ardından aniden hedefinin yanında belirerek isabet ve büyü etkileri gösteren hasar verir.

R: Kronokırılma

Ekko zamanı geri sararak kısa süreliğine hedef alınamaz ve hasar görmez hale gelir ve saniyeler önce olduğu yerde tekrar ortaya çıkar. Ekko tekrar ortaya çıktığında geçen birkaç saniyelik sürede kaybettiği canın bir kısmını geri kazanır ve yakındaki tüm rakiplere tonlarca hasar verir.

• Tek temennim 9 RP'e alabilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Tek temennim 9 RP'e alabilmek

Aç bi koko kola, koko kola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    bende beklemedeyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bende beklemedeyım :D

Aslan her zamanki gibi yine avda desene
  • Zaitan kullanıcısına yanıt
    her zaman

• base attıktan sonra ulti basınca tekrar döndüğünü bilmiyodum bak öyle bişey varsa kesinlikle nerflenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Nasus counterlamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su base atip r ile donmesinin engellenmesi neyin kafasi tf b atip ultiyle gelince op mi oluyor? hem hangi akli basinda adam iki minyon icin u atar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cd'si düşük bence red ve blueda değerlendirilebilir ultisi. Dia elodaki bütün streamırlar nerdeyse u'sunu en az 1-2 kere geri dönmek için kullandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

Su base atip r ile donmesinin engellenmesi neyin kafasi tf b atip ultiyle gelince op mi oluyor? hem hangi akli basinda adam iki minyon icin u atar?

Tp gibi spelin olcak lanede daha fazla durursun ki bence o ozellik op

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

Su base atip r ile donmesinin engellenmesi neyin kafasi tf b atip ultiyle gelince op mi oluyor? hem hangi akli basinda adam iki minyon icin u atar?

Al TF oyna o zaman lanede kalicam diye u atarsan drake fightlarinda ve tradelerde ortada kalirsin ki ekko nun ultisinin muazzam bir hasaari var. TF bile lanede kalmak icin tamamen tp olan ultisini atmiyorken sen bana gelmis adam aoe syndra ultisi olan adamin ultiyi lane donmek icin atmasinin op oldugunu soyluyorsun. Ha rakip seni ultinin gidecegi yerde duruyordur base den atarsin ama o ayri. Kusura bakma ama liginin yuksek oldugunu dusunmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

itemleri alcak vakiti oluyo iyi ayarlanırsa adama bile dmg atabilir 70 sn cd le çok önemli olmaz fightın ortasında git gel yapıp item alaiblirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: veigar

quote:

itemleri alcak vakiti oluyo iyi ayarlanırsa adama bile dmg atabilir 70 sn cd le çok önemli olmaz fightın ortasında git gel yapıp item alaiblirsiniz

Evet biraz hizli olmak gerekir ama alinabilir

• Ben şöle videoları felan izledim youtubeden bence iyi gözüküyor ama alışmak zaman alabilir.
  • Ondan bahsetmiyorum base atıp lane dönmekten bahsediyorum ben.
  • bence tutmucak bard içinde aynısı demiştim çöp hero yasuo gibi free lose
  • Daha gelmeden nerf yedi ki çok normal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

Al TF oyna o zaman lanede kalicam diye u atarsan drake fightlarinda ve tradelerde ortada kalirsin ki ekko nun ultisinin muazzam bir hasaari var. TF bile lanede kalmak icin tamamen tp olan ultisini atmiyorken sen bana gelmis adam aoe syndra ultisi olan adamin ultiyi lane donmek icin atmasinin op oldugunu soyluyorsun. Ha rakip seni ultinin gidecegi yerde duruyordur base den atarsin ama o ayri. Kusura bakma ama liginin yuksek oldugunu dusunmuyorum.

Aynen ligim bronz5
    Sacmalarken biraz daha az sacmalarmisin laneye giderken sion ulti kullananlar var ekkonun ult cdsi oldukca az cokmu sorun olur? 100sn civari ult tf in 180sn acaba neden kullanilmiyor? Ligin ne harbi merak ettim

• Reksai de aynısına sahip. Fakat top lanede bu tp metasında bile nadiren görüyoruz. Bence abartıyorsunuz, her heronun kendine has ilginç bir özelliği olmalı nasıl ki bard ulti alan zhonya, yasuo wall gibi. Bunun ki de bu işte. Ayrıca oyun başında eğer rakibin ultini kullandığını anlarsa çok rahat fighta girebilir seninle. Bence gayet dengeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Reksai de aynısına sahip. Fakat top lanede bu tp metasında bile nadiren görüyoruz. Bence abartıyorsunuz, her heronun kendine has ilginç bir özelliği olmalı nasıl ki bard ulti alan zhonya, yasuo wall gibi. Bunun ki de bu işte. Ayrıca oyun başında eğer rakibin ultini kullandığını anlarsa çok rahat fighta girebilir seninle. Bence gayet dengeli.

Reks nasil gorulmuyor ya gayette iyi oynaniyor turnuvalarda gecen msi da kac kere picklendi lcsden bahsetmiyorum bile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.