Şimdi Ara

Ekko Berbat Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni ekko aldım almaz olaydım.Ne hasar veriyor ne az da olsa tank.Hem tek yiyo hem hasarı yok.Sadece fazlalık şu an oyunda.Herhangi bi oynanabilir yanı yok.Neden böyle yaptı rito?

• Iade et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ridoo

• Buildi falan mı yanlış çıktın daha dün oynadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slicing Maelstrom

Buildi falan mı yanlış çıktın daha dün oynadım

Ne çıktın hocam.Ben ne yaptıysam fayda etmedi
  • Az önce top ad ekko geldi. Dariyi ezdi bizi de tekleyip geçti. Hem ap hem ad olarak gayet çok hasarı var.
  • Şu an jungle/tank oynanmaz doğru ama ap olarak bayağı bi buffladılar. Ekko da önemli olan tek bir şey var bence o da cdr. En az %30-35 cdr lazım
  • Bir de o kadar mobil ki... Yakalanmıyor da.
  • full tank oynuyolardı hayvan gibi de şeyyapıyodu yani değişen ne oldu?
  • Kesinlikle öyle, q atıyor yavaşlatıyor önüne w atıyor kovalasan stun yiyorsun. İnsanı sinir ediyor.
  • Bir de ara sıra yakaladığımı sanıyorum. Bir ulti basıyor ortada yok.
  • Bu kadar iyi de ben neden oynayamadım.Vurmuyo işte arkadaş nerde hata yapıyorum ben.
  • Bence güzel olmuş. Ben beğendim adam full tank kasıp ultisi ile tlye girip en az 400 hasar veriyordu. Şimdi iyi

• İlk luden alıyorum sonra çizme, rabadon, morello, lich, zhonya

• Aynen. Kaçmak için ulti atanlar üzüyor ya, tam seviniyorum sonra basıp gidiyor
  • yaw q-w-e nerf yedi anladım da r range nerfi yedirmek nedir :S bu karakter hasar çıkmaz artık xd
  • Nashor + lich denedim iyi gibi oldu. Pasifiyle güzel oldu gibi ama o zamanda 3.vuruş düz vurarak gelmiyor ama e güzel hasar veriyor. İlk e fullesem nasıl olur. Bide eskiden q adama vurduğu zaman ikinci vuruştan kaçılmıyor du şimdi aynı yönde yürüsen bile ikinci vuruşu gelmiyor. Çok saçma yapmışlar

• Trinity botrk sonrasinda tank olarak da oynanabilir bence
  • Tühh, bi noob herosu daha kırpıldı desenize. Iyiydi tabi iki combo cak adamı al. Geç bile kalındı. Darısı rengar, casio, yasuo ve zed'in başına.
  • bu arada bi low herosu daha aramızdan ayrıldı. göremiyoruz rework sonrası fiorayı soloda. NIHAYET!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.