Şimdi Ara

Ekli mail gönderemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; 2 gündür ekli mail gönderemiyorum. Ms Outlook ve Outlook Express'te aynı hatayı veriyor.
    Ek olmayan mailleri göndermede bir problem yaşamıyorum.

Verilen hata mesajı : Export-Gönderiliyor’ görevi bir hata bildirdi (0x800CCC13): ‘Ağa bağlanamadı. Ağ bağlantınızı veya
    modeminizi denetleyin’.

İşletim sistemim Xp Pro SP2 - Ms Outlook 2003 - Outlook Express 6.0 - İe 7.0

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Ekteki dosyanın boyutunu bir kontrol edin, daha küük ve daha farklı uzantılarda bir iki dosya deneyin.

Bir de Mozilla Thunderbird ürününü özellikle deneyin diyorum.
    http://www.mozilla-europe.org/tr/products/thunderbird/

Sorununuzla ilgili olarak Microsoft'un sayfasında şöyle bir sayfa var. (ingilizce)
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;312349

• yardımların için teşekkürler, sanırım format atmak zorunda kalacağım, çünkü iş bilgisayarı ve thunderbird ne kadar performans sağlar açıkçası pek emin değilim, ama thunderbird ile sorunsuz mail yolladım.
  • :)

Outlook ne yapabiliyorsa TB de aynısı yapabilir. MS yazılımlarına bu kadar mahkum olmayınız.

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYSTEIN

:)

Outlook ne yapabiliyorsa TB de aynısı yapabilir. MS yazılımlarına bu kadar mahkum olmayınız.

Saygılarımla..

Yanlış bilgi vermeyin kardeşim. Thunderbird daha fazlasını yapabilir.

:)
  • sizi çok iyi anlıyorum ama problemin meydana geldiği pc bir çalışanımın ve tb yi benim ona kabul ettirmem çok zor, gittim denedim ama adam direk niye herkeste outlook var bende yok dedi yorum sizlerin arkadaşlar
  • Bence şirketinizde bizim gibi alternatif yazılımları denemeye hazır arkadaşlar vardır onlara söyleyerek bir süre thunderbird kullanmalarını sağlayın, zaten yazılım değiştirme anında eposta kaybı gibi bir durum olacağını zannetmiyorum veya her ihtimale karşı en azından farklı bir eposta adresi ile bir süre denemelerini sağlayın.

Bu deneyen arkadaşların "Kesinlikle TB daha iyi, daha kullanışlı, daha güvenli " yorumlarıyla tüm şirketi TB 'ye geçirin. :)

En azından deneyip, sonucu bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 26 Aralık 2007; 14:25:06 >
  • :))))

Sizi çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin..

Saygılarımla..
  • Eywallah arkadaşlar , bizimkilerin elinde olsa win 3.1 kullanacaklar. anlayacağınız yeniliğe hiç açık değiller 3 / 5 tane değillerki kardeşim çeviriyim adamları, Allah yardımcım olsun ilginize tekrardan teşekkürler, formata yavaş yavaş başliyim ben

• arkadaşlar selam
    aynı problemi yaşıyor aynı hatayı alıyorum.Thunderbird üde kurdum ordanda ekli gönderemiyorum bir ric etsem nasıl yaparız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.