Şimdi Ara

Ekmeği kendiniz yapın.....Hem sağlıklı hem ekonomik... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

beyaz ekmek beynin uyuşturucu dünyanın en zararlı şeyi temiz yapsalar veya istendiği kadar organik olsun yenmez o ekmek..

alın uno nun tahıllı ekmeklerinden, 1 hafta idare eder ailede 4 kisi varsa 2 paket yeeterli, günde nasıl 2 ekmek bitiyor ayıptır sorması kilo ortalaması kaç ?

104 kiloyum 189 da boyum bi öğünde 1 ekmek gidiyor :D hele kebap patates kızartmasını lavaşla filan yiyoz yediğim lavaş 2-2.5 somuna tekebül ediyor :))))))))

edit: imla

arkadaşım böyle beslenmekten vazgeç. sanıyorumki yağ problemin var sürekli iştahlısın ayrıca.

kebap patates kızartması üstüne ekmek he bide tatlı ye, bütün hastalıklarına (damar tıkanmasından tut kalp problemlerine, tip 2 diabet vs) davet aç.

bir an önce kendine gel ve beslenmeni oturt

kilo ver sporunu yap yağlarını yak

güzel bir vücudun olsun, kilo problemi olmasın yeri geldiğinde arkadaş ortamında falan yersin kebabını.

ya farkındayım bende ama şu dünyada severek yaptığım tek şey yemek yemek kaldı bide urfa - adana - melezik yemeyi yapmayıda yemeyide severik bilimisen

biyede kadar engel olabiliyorum kendime kas yapım başka bir rahatsızlığımdan dolayı gelişmiyor işte ancak kendime yeticek kadar kiloda dada şöyle bişe var 900 cal a kadar düşürdüm aldığım besinleri çok sağlam diyetler diyetisyenler 90 ın altına düşüremediler beni max da 104 zaten ne yaparsam yapayım göbek gitmiyor kollarda bacaklarda yüzde boyunda sıkıntı yok sadece biraz göbeğim var :D

Kilo verdikçe metabolizma yavaşlar ve alman gereken kalori de düşer. Sürekli aynı diyet iyaptıysan normaldir. Kilo verdikçe zaten miden küçülecek, beslenme alışkanlığın oturduktan sonra hergün sağlıklı beslenip , haftada 1 gün kaçamak yaparsın.

@tubul

aynen.

• bundan nasıl ekmek çıkıyor yaw bırı vıdeo falan ceksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam doktor kontrolünde yapıldı diyetler filan o 900 kaloride bir yıllık uğraş sonucunda inilen rakam dayanma gücüm kalmamıştı artık nefes almaya bile takatim kalmadığı dönemlerdi kendi isteğimlede bırkıp normal yaşantıma döndüm ama dediğim gibi herşeyden sıyırdım kendimi zevkle yemeğimi yiyorum öle fit vücutmuş kasmış yapıymış çok da önemli olmuyor herşey insanın kalbinde ve beyninde bitiyor ve herkezede tavsiyem mutlu olmak için yaşayın hedefinizde çok para kazanmak evlenmek ev sahibi olmak yazın antalyada bodrumda tatil yapmak veya lüks arabalar olmasın hedefiniz herzaman mutlu olmak olsun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce_1 -- 5 Ocak 2012; 22:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: €uro

bundan nasıl ekmek çıkıyor yaw bırı vıdeo falan ceksın

Ekmeği kendiniz yapın.....Hem sağlıklı hem ekonomik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 5 Ocak 2012; 22:17:16 >

• Kepek ekmeği yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Bizde de var aynı aletten ama bir türlü alışamadım yaptığı ekmeğe.. Pasta-kek gibi oluyor yemiyorum o yüzden.. Mis gibi taş fırın ekmeği varken çok boş geliyor..

Fırınların kullandığı beyazlatıcılar hakkında bilgisi olan birisi aydınlatsın bizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Bizde de var aynı aletten ama bir türlü alışamadım yaptığı ekmeğe.. Pasta-kek gibi oluyor yemiyorum o yüzden.. Mis gibi taş fırın ekmeği varken çok boş geliyor..

Fırınların kullandığı beyazlatıcılar hakkında bilgisi olan birisi aydınlatsın bizi...

Valla haklısınız güven olmuyor tabiki ama napim yiyemiyorum.. En büyük problem de yemeğe bandırmak, hemen dağılıyor rezil ediyor adamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Kepek ekmeği yapabiliyor muyuz?

tahıllı unlar var...ne istersen yapabilirsin..istersen kepekli, susamlı yap, istersen kek yap..ama 3 saat sürüyor yapımı.

ekmek ne kadar yavaş pişerse o kadar güzel olur.

bir kaç gün önce arçelik 2715 modelini aldık, ilk deneme başarılı.yukarıda resimlerdeki gibi oldu.Tarif kitapçığı ve ölçü kapları var zaten.

bu arçelik 2715 iki teflon kapla geliyor, almayı düşünenler baksınlar..kaplardan biri çöp olursa diğerini kullanacağım

biz hepsiburadadan 104 liraya aldık

hizlialda hediye çekini dahil ettiğinizde 81 liraya alınabiliyor, çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 5 Ocak 2012; 22:28:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Antep'te ekmek fırınlarımız var. Sabah, öğl,e akşam sıcacık, tazecik ekmek bulabiliyorsunuz. Üstelik tanesi 40kuruş ve içinde tuz ve abuk subuk maddeler bulunmuyor. En iyisi mi direk buraya taşının uğraşmayın aletle falan

Ben ankaradayım dün sabah 6da bizim fırına gittim.
    Bi baktım kapı kapalı.İçeri girdim arkadan merhaba hocam dedim.Bir süngülü kapı açıldı.İşte ekmek alıcaktım dedim.Daha açılmadı ama dur gel içeri verelim dedi.Girdim içeri keşke girmeseydim.Adam boya eldiveniyle unu yoğuruyordu.Ekmek tahtaları iğrençti.Kusasım geldi alıp çıktım fırından artık hamburger ekmeği yiyorum:(

Allahtan bizim fırın gözümüzün önünde yapıyo arkalarda oda felan yok

• evet öyle olur tost ekmeği gbi arada yaparsınız beyaz uN'a kepek karşıtryor öyle kepekliği oluyor
  • Kardeş ben kahvaltıda bir tam ekmek yiyen bir insanım bu aletten kaç tane alsam keser beni
  • magaza.hammaddeler.com
    kategorisindeki en yeni ürünler Hammaddeler.com'da.
    http://magaza.hammaddeler.com/Unlar,LA_3120-2.html?gclid=CNat7rHdua0CFUG_zAod-iNw-g

burada çeşitler var

• Ben tadını pek beğenmemiştim ama yenilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Kardeş ben kahvaltıda bir tam ekmek yiyen bir insanım bu aletten kaç tane alsam keser beni

Bir tam ekmek 400 gr (ekmekten çalmamışlarsa)

bu dediğim arçelik 2715 modeli bir kerede 1000-1100 gr ekmek yapabiliyor.

yani bir kez pişirdiğinde 2,5 kahvaltını karşılar
  • quote:

Kardeş ben kahvaltıda bir tam ekmek yiyen bir insanım bu aletten kaç tane alsam keser beni

1 tam ekmek 200-250 gram. bu makina 1 kg yapıyor. yaklaşık 4-5 katı. nerene sığdırcan bu kadar ekmeği?
  • halk ekmeği alın yapımı en temiz olan ekmek tabi bazı entellektüel şahsiyetler fiyakası bozulmasın diye fırını tercih edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

1 tam ekmek 200-250 gram. bu makina 1 kg yapıyor. yaklaşık 4-5 katı. nerene sığdırcan bu kadar ekmeği?

Bizim burda 375gr farklı ülkelerde mi yaşıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Ben tadını pek beğenmemiştim ama yenilebilir.

Tadı tamamıyla sizin elinizde mesela arçelik'in tarif kitapçıgında şeker de atın diyor, attım..tadı uno ekmekler gibi oldu.

sevmiyorum tatlı ekmeği. ben Trabzon ekmeğini severim.Bi dahakine şeker atmak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 5 Ocak 2012; 22:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

Kapasitesi 1ooo gr diye 1000 gr yapmak zorunda değilsin....istersen malzemeyi az koy, 300gr yap, 500 gr yap.Keyfine kalmış.

Başka sorunuz varsa cevaplayayım.

Arçelik müşteri hizmetleri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.