Şimdi Ara

Ekmeği kendiniz yapın.....Hem sağlıklı hem ekonomik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekmeğin gramajın düşürüyorlar şimdi de...Beyler size tavsiyem ekmek yapma makinası alın. Biz kullanıyoruz. Gayet güzel oluyor. Aİlelerinize tavsiye edin alın bu makinelerden..

Şu fırıncıları işsiz bırakalım..Hem ekmeğe kattıkları rezil şeyleri yememiş oluruz...

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19609708.asp

Ekmeği kendiniz yapın.....Hem sağlıklı hem ekonomik...

• Yapim sureci ne kadar, ve zahmetli mi?
  • Kaç lira bu aletler?
  • Elektrik faturası çok geliyormuş bazı markaların modelleri 2-3 saatte yapıyor ekmeği yeni modeller çıkana kadar bekleyeceğiz
  • Bizde var,3 saatde yapıyo ekmeği elektrik faturasınıda nerdeyse 2 katına katlıyo
  • eskiden analarımız kendileri yaparlardı.

bizim buraya has çıkar hala böyle ev ekmekleri. tabi ilerde neolur bilinmez
  • yav faturayı arttırıyor ama ekmeği de fırından beleşe almıyorsunuz..aylık ekmek giderinizi bir hesaplayın bakalım ne çıkıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

yav faturayı arttırıyor ama ekmeği de fırından beleşe almıyorsunuz..aylık ekmek giderinizi bir hesaplayın bakalım ne çıkıyor?

Bu tarz cihazlar yeni çıktı. Belki ilerde yaygınlaşırsa(yaygınlaşması için birileri kendini kurban etmeli) A++ sınıfı bile çıkabilir.
  • quote:

yav faturayı arttırıyor ama ekmeği de fırından beleşe almıyorsunuz..aylık ekmek giderinizi bir hesaplayın bakalım ne çıkıyor?

valla ne yalan söyleyeyim ayda 70-80 lirayı ekmeğe veriyoruz biz
  • En güzeli de istediğin zamanda yapmaya baslıyor. Mesela sabah sıcak ekmek mi istiyorsun. Ayarlıyorsun sabah sen kalkmadan ekmeği yapmaya baslıyor kahvbaltıda sıcak ekmeğin tadını cıkarıyorsun. Marka model öneremem fakat Bir cuval un ve ilgili cihazı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

En güzeli de istediğin zamanda yapmaya baslıyor. Mesela sabah sıcak ekmek mi istiyorsun. Ayarlıyorsun sabah sen kalkmadan ekmeği yapmaya baslıyor kahvbaltıda sıcak ekmeğin tadını cıkarıyorsun. Marka model öneremem fakat Bir cuval un ve ilgili cihazı öneririm.

eet aynen...gece elektrik tarifesi daha düşük...bunu da düşünmek lazım..
  • Kaç lira bu:d
  • Antep'te ekmek fırınlarımız var. Sabah, öğl,e akşam sıcacık, tazecik ekmek bulabiliyorsunuz. Üstelik tanesi 40kuruş ve içinde tuz ve abuk subuk maddeler bulunmuyor. En iyisi mi direk buraya taşının uğraşmayın aletle falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Antep'te ekmek fırınlarımız var. Sabah, öğl,e akşam sıcacık, tazecik ekmek bulabiliyorsunuz. Üstelik tanesi 40kuruş ve içinde tuz ve abuk subuk maddeler bulunmuyor. En iyisi mi direk buraya taşının uğraşmayın aletle falan

Ben ankaradayım dün sabah 6da bizim fırına gittim.
    Bi baktım kapı kapalı.İçeri girdim arkadan merhaba hocam dedim.Bir süngülü kapı açıldı.İşte ekmek alıcaktım dedim.Daha açılmadı ama dur gel içeri verelim dedi.Girdim içeri keşke girmeseydim.Adam boya eldiveniyle unu yoğuruyordu.Ekmek tahtaları iğrençti.Kusasım geldi alıp çıktım fırından artık hamburger ekmeği yiyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazeyns -- 5 Ocak 2012; 18:34:04 >

• Bizde bunun değişiği var, uzun sürüyor ama çok güzel oluyor, arada bir yapıyorum
  • Hocam 250 gr ekmek ne kadara maal ediyorsun
    ve kendin yapmak kaç saat sürüyor
    ekmek yapmanın formülü nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaws

Hocam 250 gr ekmek ne kadara maal ediyorsun

dostum ben değil annem yapıyor..ama bende öğreneceğim...cihazı alalı 2 hafta oldu...yapacağın ekmeğe göre değimekle birlikte 3 saat falan sürüyor ortalama...

bu sebeple zaman komutu veriyoruz..yani diyoruzki gece 3te başla diye..sabah hazır oluyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaws

Hocam 250 gr ekmek ne kadara maal ediyorsun

dostum ben değil annem yapıyor..ama bende öğreneceğim...cihazı alalı 2 hafta oldu...yapacağın ekmeğe göre değimekle birlikte 3 saat falan sürüyor ortalama...

bu sebeple zaman komutu veriyoruz..yani diyoruzki gece 3te başla diye..sabah hazır oluyor...

Tamam hocam teşekkürler.
    Bir de elektirik tarife li olunca elektiriki ücte 1 fiyatını ödüyoruz gece çalışırcaksın sabah ta ekmeğini yiceksin :)
  • iiçine ne koyuyorsun bu cihazın? ayrıca kaç lira bu alet
  • tadı falan nasıl normal ekmekle aynı mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.