Şimdi Ara

ekmek kizartma makinesi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekmek kizartma makinesi almak istiyorum ama malum çok çeşit var hangisini tercih etmeli açıkçası kafamda net bir fiyat yok ama 60 ile 80 arası bişey olabilir hepsiburada baktığımda 40 tan falan başlıyor

Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dejavu177 D kullanıcısına yanıt
    Klasik Türk kafası olarak "tost makinesi kullan, ne yapacaksın ekmek kızartma makinesini" diyorum.

Pop up tipi tüm tost makinelerinden alabilirsin bütçene göre ama hepsi birbirinin aynısı. Farklı bir tasarım istersen de Arzum Fırrın diye bir ürün var, diğer ekmek kızartma makinelerine hiç benzemeyen. Bir de Russel Hobbs'un diamond tasarım serisi var, o serideki ürün fena bir tasarıma sahip değil...
  • black exodus kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı tek tasarım farklılıkları var diyorsanız dediğiniz gibi güzel tasarımı olan uygun fiyatlı birşey almak mantıklı o zaman daha dün arzumun o ürününü gördüm pembe rengini gerçekten güzel tasarımı var yani fiyatada 100 tl dediler internetten alacağım için daha ucuza gelecek tabi
    başka tavsiye gelecekmi biraz daha bekleyelim :)
  • Conti CEK-101 Crespo 4 Dilimli Ekmek Kızartma Makinesi tasarımı gayet iyi ayrıca 4 dilim birden kızartabiliyor fiyatıda baya uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.