Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.825
Cevap
62
Favori
604.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklama sormadım doğrusu ama bütün doktorlar hazır mayanın sindirilemeyen bir şey olduğunu ve zamanla vücutta biriktiğini söylüyor.. Arçelik beko ve sinbo adres yani.. Makineyle denemeler biraz moral bozucu olacak uzun zaman karar veremedim..
    Gözleme gibi açmak da kahvaltıda çözüm oluyor bazen çok güzel olmayınca az yeniyor :))) OFF Arçelik hiç sevmem, karar vericem bakalım.
    Sinbo A 101 de 100 Tl vardı geçen gün..
    Herkese çok teşekkürler tekrar..
    Arçelik mÜşteri hizmetlerini arayan arkadaş haber ver nolur, ben de Arçelik neden sevmediğimi hatırlayayım, eski bulaşık makinemdi evet..
  • fakir iyi olabiir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

A101 zaman zaman SİNBO marka ekmek makinası getiriyor. Ben 100tl ye almıştım 5-6 ay önce. Bu işe başlamak için fiyatı ve performansıyla yeterli diye düşünüyorum. Onun için SİNBO'ya da bi bakın derim

Bilgi için teşekkürler. Biz gerçi yeni başlamadık. 4 yıl falan oluyor. 2. makineyi alacağız
  • zeynep10 Z kullanıcısına yanıt
    Zeynep hanım Arçelik beyaz eşyayı ben de sevmem. Bulaşık-çamaşır makinesi ne de buzdolabını almayı, kullanmayı düşünmem. Kalite ve performansına göre çok pahalı satıyor Arçelik ne yazık ki. İsterim ki param ülkemde kalsın, Arçelik/Beko alayım, ama adamlar yurtdışında sattıkları fiyatların 3 katına satıyor bize burda beyaz eşyayı.
    Ama küçük ev aletleri, mini-midi fırınları, işte bu telvesi, yeni çıkan otomatik çay makinesi falan hakikaten çok kaliteli. Gerçi telve hala çok pahalı...
  • Ben de evime ilk kez 4 sene önce Arçelik ürünleri aldım. Hiçbirinde henüz sorun yok. Kurutma makinesi, bulaşık makinesi, ekmek kızartma makinesi ve ekmek yapma makinesi tıkır tıkır çalışıyor. Sadece bir tost makinesi almıştım. Gövdesinde kırık oluştu. 9 aydır kullandığım bir ürün olmasına rağmen Arçelik müşteri hizmetlerine başvurmam üzerine ürünü geri alıp ücreti de iade ettiler. Her marka bunu yapmaz.
  • Emrah bey, Lektem bey dediklerinizi kayda aldım. Gerçi bu müşteri hizmetinin bedelini başta alıyor denebilir. Yerli malı bende seviyorum ama bazı büyük sanayicilere alerjim var sanırım, büyük sermayenin yerlisi yabancısı, dini, milliyeti yok.
    Ama pazar şartları en üstte, geçen asla almam dediğim bir ülkenin malını aldım, alternatifi yoktu.
    Arçelik sinbo olarak bakacağım. Keşke kendim yapabilsem hep.
    Tost makinemde teflonu bozuldu..Siz yazınca aklıma geldi..Bunların teflonsuzu var mı?
  • zeynep10 Z kullanıcısına yanıt
    Teflonsuz pişirme plakalı makine ben görmedim doğrusu. Büfe tipi döküm makinelerde yok diye biliyorum ama onlar da eve uygun değil.

Ha bir de ocağın üzerine konan, saplı, Türk işi tost yapma zamazingoları var. Ama eminim teflon, o aletlerdeki kaplamadan sağlıklıdır.
  • Arçelik 2715 modeli tavsiye edilmiş genelde. Eski konulara baktım 90 tl'ye almışlar. Şimdi 150 den asagi yok. Buna da zam gelmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Hocam o 90 TL ye satıldığı zamanın üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti :) Ayrıca o dönemde fabrikanın satış stratejisi ile bugün ki bir olmaz. daha ucuza kaliteli birşey de bulacağını zannetmiyorum.
  • Arçelik müşteri hizmetleri ile görüştüm. 2705 ve 2715 modellerinin ürün gamından çıkartıldığını, kasım aralık aylarında yeni modellerin çıkacağı bilgisini verdiler.
    Bn de beklemeye karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, güncel ekmek yapma makinesi tavsiye edebilecek olan var mı?
  • Ne zamandır mutfakta yatıyordu bu akşam kısmet olursa sütlü ekmek yapayım mis gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: panikatak01

merhaba, güncel ekmek yapma makinesi tavsiye edebilecek olan var mı?

Güncel bir model yok ki piyasada. Arçelik ve Beko ile Sinbo'ya bakın derim.
  • PHİLİPS ALMAK İSTEDİM AMA BULAMADIM.CONTİ PANNE SİPARİŞ ETTİM BUGÜN. GELİNCE BAKACAĞIM, UMARIM İYİ BİRŞEY CIKAR.
  • quote:

PHİLİPS ALMAK İSTEDİM AMA BULAMADIM.CONTİ PANNE SİPARİŞ ETTİM BUGÜN. GELİNCE BAKACAĞIM, UMARIM İYİ BİRŞEY CIKAR.

Neden Conti? Bu markayı tercih etmenin özel bir nedeni var mı?
  • KARDEŞİM KULLANIYOR, ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. FORUMLARDA DA OLUMSUZ BİR YORUM OKUMADIM, TAVSİYE EDİLİNCE ALDIM:)
  • quote:

KARDEŞİM KULLANIYOR, ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. FORUMLARDA DA OLUMSUZ BİR YORUM OKUMADIM, TAVSİYE EDİLİNCE ALDIM:)

Bizim forumda adı hiç geçmeyen bir marka. Kişisel tecrübelerini paylaşırsan seviniriz. :)
  • 0k. geIsin payIasırım.
  • Bir kaç yıldır kullandığım bir makinam var.Artık söndürüyor!Aynı ölçüleri kullanmama rağmen önce kabartıp pişirme safhasından önce yarısına kadar söndürüyor.Eskiden kapağa yapışırdı.Aynı ürünleri kullanmama rağmen neden bu problemi yaşadığımı anlayamıyorum!Önce hamuru karıp bıçağını çıkartarak pişirmeyi bile denedim ama yine söndü.Fikri olan varsa yardımcı olursa mutlu olurum..
  • CONTİ PANNE MAKİNEM DÜN GELDİ. ÜRÜNÜN MALZEME KALİTESİ, KULLANILAN PLASTİK ACISINDAN GAYET KALİTELİ. PLASTİK KOKUSU VE YA RAHATSIZ EDİCİ BİR KOKU YOK. TASARIM OLARAK MOULİNEX E BENZİYOR. EKRANI KULLANIŞLI. CİFT BICAKLI, HAZNESİ GENİŞ, HAZNESİNİN YERLEŞMESİ KOLAY, YUKARI KALDIRINCA CIKIYOR. HAZNESİNİ CIKARMAK İCİN HERHANGİ BİR BUTONA BASMAYA GEREK YOK. ALTINDA KABL SARMA BÖLÜMÜ VAR. GÖZETLEME PENCERESİ GAYET GÜZEL. PAKETTEN CIKAN ÖLCÜ KAPLARINA UYGUN OLARAK İKİ TANE TAM BUGDAY EKEMGİ YAPTIM HEM GÖZE HEM DAMAGA HİTAP ETTİ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
     Ekmek Yapma Makinası Ekmek Yapma Makinası

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.