Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.825
Cevap
62
Favori
603.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levooo

KENWOOD BM250 hepsi buradadan aldım söke karışım unu denedim mükemmel sonuç aldım tavsiye ederim

Sinboyla aynı fiyat hemen hemen.
    Ama Sİnbo kullanan daha fazla.
  • arkadaşlar ben sinbo4709modelini aldım ilk temizliğini yaptım öylesine bir çalıştırayım dedim çok kötü koku yayıyor bu sanki plastik kokusu,yağ kokusu gibi.Bu normalmi ilk çalıştırmada çünkü eve sindi koku nerdeyse. Cihazda normal çalışıyo onda bir problem yok sanırım????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 7 Nisan 2008; 0:13:31 >
  • Arkadaslar ben de hepsiburada dan Kenwood BM250 aldim. Hazir unlarla gayet iyi ekmekler cikiyor. Benim merak ettigim toplam 11+1 hizli programi olan bu cihaz sadece ilk dort programinda zaman ayari yapmama izin veriyor. Diger ayarlarinda hicbir degisiklik yapmama izin vermiyor. Bu bir hatamidir yoksa ben mi yanlis yapiyorum. Acaba ayni cihazdan kullanan biriileri bana yardimci olabilirler mi? Simdiden afiyet olsun.

hdemir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar ben sinbo4709modelini aldım ilk temizliğini yaptım öylesine bir çalıştırayım dedim çok kötü koku yayıyor bu sanki plastik kokusu,yağ kokusu gibi.Bu normalmi ilk çalıştırmada çünkü eve sindi koku nerdeyse. Cihazda normal çalışıyo onda bir problem yok sanırım????

bende de aynı makina var kitapçığında ilk kullanımda yağ kokusu çıkabilir diyor,normal bence.
  • PREMIER PBM-838 ekmek yapma makinası hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?1 saat kaldı pazartesisendromundan almayı düşünüyorum.lütfen yardımcı olun veya varsa yorum linklerini gösterebilir msiiniz?teşekkürler
  • bende bişi sorcam bu pakmayaların kuru mayalarından var evde onlarıda ekmek yapma makinasında kullanabiliyor muyuz?arkasında ılık suda 15 dak. bekletin diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shulem

bende bişi sorcam bu pakmayaların kuru mayalarından var evde onlarıda ekmek yapma makinasında kullanabiliyor muyuz?arkasında ılık suda 15 dak. bekletin diyor?

Diğer bölüme yazdığım gibi maya kesinlikle kuru olmalı kitapcığı öyle yazıyor
  • quote:

arkadaşlar ben sinbo4709modelini aldım ilk temizliğini yaptım öylesine bir çalıştırayım dedim çok kötü koku yayıyor bu sanki plastik kokusu,yağ kokusu gibi.Bu normalmi ilk çalıştırmada çünkü eve sindi koku nerdeyse. Cihazda normal çalışıyo onda bir problem yok sanırım????

Kitapcığında ilk çalıştırmada bazı koku ve duman olabileceğini yazıyor
    Ama aynı makine bende de var ilk çalıştırmada okadar koku olmamıştı
    Ertesi gün kızımada aldım ondanda öyle bir koku yoktu
    Sizin daha sonraki çalıştırmalarınızda koku yok olabilir
    Buna göre normaldir
  • arkadaşlar birşeyi merak ettim
    kenwood bm 250 de 480 W güç yazıyor bm 210 da 600 W
    bu güçler ne anlama geliyor?Az mı olan iyi çok mu olan daha iyidir?
  • arkadaşlar bu makinalar içindeki malzemeleri yoğurmaya ne zaman başlıyor?Misal 3saat 10dakikalık pişirme süresinin hemen başında yoğurmaya başlıyormu yoksa aradan bayagı zaman geçiyormu?
  • Kenwood BM250 kullananlar memnun mu?
    1 saatlik programda yaptığı ekmekle normal programla yapılan ekmek arasında fark var mı?
    Yani hızlanınca lezzetinde azalma oluyor mu?
  • arkadaşlar bana hediye gelen sinbo4709model ekmek yapma makinam sanırım bozuk.Neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama her şeyi içine yerleştirdim programı başlattım ama makina yoğurmuyor?Altına baktım tam yerleşmiş makina,ısıtmada yapıyor,bıçaklara bakmadım birtek ?Canım çok sıkıldı daha yeni ve garanti kitapçığında bayii kaşe vs. yok.Acaba sorun çıkartırlarmı sonuçta yenisiyle değiştiremiycem,ihaleden kazanılmış ve alt model ellerinde kalmadığı için bunu yollamışlar.Arkadaşta bana hediye etti kutusundaydı ve hiç açılmamıştı ..şansıma ne deyim ben
  • evet oldukça memnunuz
    1 saatlik programı henüz deneme cesaretinde bulunmadık. 3 saatliği kullanıyoruz çok güzel oluyor açıkçası
    quote:

Orjinalden alıntı: albati

Kenwood BM250 kullananlar memnun mu?
    1 saatlik programda yaptığı ekmekle normal programla yapılan ekmek arasında fark var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

evet oldukça memnunuz
    1 saatlik programı henüz deneme cesaretinde bulunmadık. 3 saatliği kullanıyoruz çok güzel oluyor açıkçası
    quote:

Orjinalden alıntı: albati

Kenwood BM250 kullananlar memnun mu?

Arkadasim 5. programda zaman ayari yapabiliyor musunuz? Yani zaman ertelemesi yapabiliyor muyuz? Simdiden tesekkurler.

hdemir.
  • quote:

arkadaşlar bu makinalar içindeki malzemeleri yoğurmaya ne zaman başlıyor?Misal 3saat 10dakikalık pişirme süresinin hemen başında yoğurmaya başlıyormu yoksa aradan bayagı zaman geçiyormu?

BM250 icin konusayim. Kullanim klavuzuna gore hemen baslamiyor. Ilk once icindekileri bir miktar isitiyor daha sonra yoguruyor (1-5 programlari) sonra bekletiyor (arada icerisine birseyler katabiliyorsun) son olarak da pisiriyor. Eger hemen almaz isen 1 saat boyunca sicak tutuyor.

hdemir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supererdinc

arkadaşlar birşeyi merak ettim
    kenwood bm 250 de 480 W güç yazıyor bm 210 da 600 W
    bu güçler ne anlama geliyor?Az mı olan iyi çok mu olan daha iyidir?

Bazen az olan daha iyi olabiliyor. Ben 210 modelini bilmiyorum ama eger ayni surede pisiriyorlarsa az olani daha ekonomiktir. Yani az olanini tercih et. Cok enerji harcayan cihazlari tercih etmemek lazim. Ama burada onemli olan toplam is.

Mesela 2000watt supurge alirsin ama cekis gucu baska bir modelin 1600wattı ile aynidir. Bir anlami olmaz. Fazladan 400watt elektrik parasi odemis olursun. Bu yuzden ne kadar surede ekmek yapiyor diye bakman yeterli olur. Daha once 1 saat demislerdi 250 modeli icin. Toplam sure degil isitma suresi onemli. Bu sure icerisinde en cok enerjiyi harciyor.

hdemir.

• quote:

arkadaşlar bana hediye gelen sinbo4709model ekmek yapma makinam sanırım bozuk.Neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama her şeyi içine yerleştirdim programı başlattım ama makina yoğurmuyor?Altına baktım tam yerleşmiş makina,ısıtmada yapıyor,bıçaklara bakmadım birtek ?Canım çok sıkıldı daha yeni ve garanti kitapçığında bayii kaşe vs. yok.Acaba sorun çıkartırlarmı sonuçta yenisiyle değiştiremiycem,ihaleden kazanılmış ve alt model ellerinde kalmadığı için bunu yollamışlar.Arkadaşta bana hediye etti kutusundaydı ve hiç açılmamıştı ..şansıma ne deyim ben

bende de aynı makina var bıçakların tam oturduğundan emin misniz;vidalı gibi tam oturması gerekiyor yerine,makinanın 2 yıl garantisi var,sinbo bayine götürürseniz ilgilenirler bence.

• quote:

arkadaşlar bu makinalar içindeki malzemeleri yoğurmaya ne zaman başlıyor?Misal 3saat 10dakikalık pişirme süresinin hemen başında yoğurmaya başlıyormu yoksa aradan bayagı zaman geçiyormu?

sanırım senin makina 4709 bendede var çok güzel ekmek yapıyor
    malzemeyi koyduktan sonra proğramını , renk (dark=koyu seç) ayarı ve ekmeğin büyüklüğünü seç
    başlat düğmesin bas hemen çalışır biraz bekler
    ikinci yoğurma başlar
    1 saat mayalanma, son bir saatte pişer
  • quote:

arkadaşlar bana hediye gelen sinbo4709model ekmek yapma makinam sanırım bozuk.Neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama her şeyi içine yerleştirdim programı başlattım ama makina yoğurmuyor?Altına baktım tam yerleşmiş makina,ısıtmada yapıyor,bıçaklara bakmadım birtek ?Canım çok sıkıldı daha yeni ve garanti kitapçığında bayii kaşe vs. yok.Acaba sorun çıkartırlarmı sonuçta yenisiyle değiştiremiycem,ihaleden kazanılmış ve alt model ellerinde kalmadığı için bunu yollamışlar.Arkadaşta bana hediye etti kutusundaydı ve hiç açılmamıştı ..şansıma ne deyim ben

Canını sıkma, arızalı ise servise verirsin
    bıcakların tam oturmasına dikkat et, çalıştırdığın proğama dikkat et, birde fırınlama proğramı var yanlışlıkla onu seçmiş olmayasın

Tekrar dene bakalım sonuç ne olacak

• arkadaşlar bıçaklar haznesine tam oturdu ondan eminim.Programıda doğru seçtim ondanda eminim geriye tek ihtimal kalıyor oda sanırım makina bozuk.Aldığım siteye sordum servise götürün müşteri hatası değildir raporu tutsunlar biz yenisiyle değişiriz dediler.Ben servisede deneticem makinayı belki genede birşeyi atlıyorumdur.Serviste tamir yoluna gitmeyi düşünmüyorum keza servise daha önce hiç ekmek makinası gelmemiş benimki kobay olsun istemiyorum...birde hediye bu ürün bana,tüm isimler başkasının adına fatura yok napcagız bilyorum.Okadar alışveriş yaparım internetten benim başıma birkere bile gelmedi hatalı ürün.Canım ondan çok sıkıldı heralde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.