Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.825
Cevap
62
Favori
604.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar başlığı baştan sona kadar okumadım ama okuduğum kadarı ile paylaşımlar çok harika başta sober hocam olmak üzere.bizde evimize EYM almak istiyoruz dışardan aldığımız ekmein içinden haşere çıkması bu düşüncemizi dahada kesinleştirdi tavsiye edebilceğiniz marka vede modeller nedir acaba ?
  • Arkadaşlar,

ekmek dostlarının arasına hoş geldiniz. PM'ler atıldı.

Günlük İtalyan Somunu:
     Ekmek Yapma Makinası

uygulama ve fotoğraflar:
    http://www.ekmeksanati.com/documents/ddtalyan_gfcnlfck_somunu.html
  • Merhaba soberman hocam,

Bugün bir mağazada Sinbo'nun aşağıda linkini verdiğim ürününü gördüm.

http://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=88

Özelden de bahsetmiştim. Ufak denemeler yapmak istiyorum. EYM'lerin kapasite düşüklüğü nedeniyle ufak bir kazan veya mikserde hamurları yoğurmak benim açımdan daha iyi olacak.

Uzun süredir buna benzer ürün arıyordum. Genelde gördüklerim (marka isimlerini yanlış yazabilirim.) De Longi, Kitchen... vs. paslanmaz çelik yapıları, sağlamlığı ile her ne kadar insanı cezb etse de fiyatları çok pahalı. (700-900 TL. civarı) Sinbo ise 39 TL. idi.

Soruma gelirsek...

Bu cihaz hakkında bilgin var mı? Yorumun ne olur?

• Arkadaşlar geçen hafta Vatan dan Kenwood Bm 250 EYM aldım 8 adet ekmek yaptım hiç birinde başarılı olamadım ekmekler hiç kabarmıyor kabaran olduğu zamanda ortadan büyük çaplı göçük oluşuyor ,acaba problem bendemi yoksa makinadamı yardım ederseniz seviniriö...
  • Sayın Soberman ve Sayın g.m.y. gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.
    Henüz karar verme aşamasındayım. EYM aldığımda sonuçları sizlerle paylaşacağım.

Sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soberman

Arkadaşlar,

ekmek dostlarının arasına hoş geldiniz. PM'ler atıldı.

Günlük İtalyan Somunu:
     Ekmek Yapma Makinası

uygulama ve fotoğraflar:
    http://www.ekmeksanati.com/documents/ddtalyan_gfcnlfck_somunu.html

ekmek mükemmel görünüyor usatam...

• quote:

Orjinalden alıntı: sadcav

Arkadaşlar geçen hafta Vatan dan Kenwood Bm 250 EYM aldım 8 adet ekmek yaptım hiç birinde başarılı olamadım ekmekler hiç kabarmıyor kabaran olduğu zamanda ortadan büyük çaplı göçük oluşuyor ,acaba problem bendemi yoksa makinadamı yardım ederseniz seviniriö...

Kenwood EYM cilerin çoğunun kullandığı marka..Problem olmaması lazım teknik bir sorunu yoksa eğer güzel ekmekler yapılabildiğini biliyorum,ama aşağıda yazdıklarımı bir gözden geçirmen belki sana bir fikir verir..
    - Mayanın kararında olması gerekiyor,fazla maya önce çok kabartıp sonra söndürüyor
    - kullandığın un önemli,benim kullandığım genel amaçlı unlarda böyle bir göçmeyle karşılaşmadım,ama genel amaçlı una karıştırdığım tam tahıllı un ise ekmeğimde göçmeye neden oldu
    - bir de şu var hamur eğer sulu olursa yani kulak memesi kıvamında olmazsa böyle bir durum olabiliyor..
    Az bir deneyimle bu kadar fikir verebildim,inşallah sorun teknik değildir..

• Arkadaşım bilgiler için sağol dün akşam yaptığım ekmek çok güzel oldu senin seninde dediğin gibi mayayı fazla atıyordum herhalde...
  • Yeni arkadaşlar,

Hepiniz hoş geldiniz.

EYM Çavdar Ekmeği, tereyağ-bal testinden geçiyor:
     Ekmek Yapma Makinası

Detaylı uygulama ve fotoğraflar:
    http://www.ekmeksanati.com/documents/ekfei_mayalfd_c7avdar_ekmef0i.html

• Geçen Delonghi'ye baktım ve hüsrana uğradım. Resimlerindeki o karizmadan eser yoktu.

Bu aşağıdaki Beko'ya ne dersiniz? Sinbo kalitesinde ama ucuz. Elektrik kesintilerinde program hatırlaması çok güzel. Bir de yorumlarda 900gr yaptığı yazıyor.
    http://www.hepsiburada.com/beko-bkk-2505-ekmek-yapma-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22276&productid=mtbekobkk2505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 4 Mart 2009; 0:32:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Geçen Delonghi'ye baktım ve hüsrana uğradım. Resimlerindeki o karizmadan eser yoktu.

Bu aşağıdaki Beko'ya ne dersiniz? Sinbo kalitesinde ama ucuz. Elektrik kesintilerinde program hatırlaması çok güzel. Bir de yorumlarda 900gr yaptığı yazıyor.
    http://www.hepsiburada.com/beko-bkk-2505-ekmek-yapma-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22276&productid=mtbekobkk2505

Hepsiburadadaki o ilk yorum benim... Ürün açıklamasında özelliklerini yazmamış ben yazayım dedim, diğer EYM lerden hiçbir eksiği yk gayet güzel çalışıyor,almayı düşünüyorsan tavsiye ederim mutlaka al.. Sinbo kalitesinde değil,kesinlikle daha iyi,Sinbocular kusura bakmayın Beko varken bu fiyata iki katı para verip Sinbo almak pek mantıklı gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KX25 -- 4 Mart 2009; 8:44:00 >

• Ben tefal almayı düşünüyorum hiç kullanan var mı?
  • Ben de daha ilk günlerden yoğurma kolunu kaybettim. Servisi çok yakında imiş. Modelinin tam ismini ve garanti belgesini istedi. Bakalım ne olacak?
    Makine: Luxell
  • süper ilk servis deneyiminin bu yüzden olması da iyi,sonucu bize de yazarsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: KX25

süper ilk servis deneyiminin bu yüzden olması da iyi,sonucu bize de yazarsın artık

En son türk kahveli ekmekten sonra (Yukarıda var) sanki yer yarıldı içine girdi. Yaşlı bir annem var. Köy ekmeklerine falan hala merakı var. Fırsatını buldum mu yufka açar.

Dedim görsün bakalım ekmek nasılmış. Yarısını yedim. Yarısını da sabah ona götürmüştüm. Artık içinde mi kaldı ne olduysa bulamadık bir türlü.

Kendisi küçük ama marifeti o kadar çok ki meretin. O olmadı mı, makine yatıyor.

Dğn kendim gidemedim servise. Birisini yolladım. O da "Garanti belgesini, tam modelini falan "getirsin demiş. Gerçi garantilik bir şey yok. Kabahat bizim. Ama en azından ücreti ile de olsa (tabi makul bir seviye olmak şartıyla) temin edilebilirse iyi olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ben de daha ilk günlerden yoğurma kolunu kaybettim. Servisi çok yakında imiş. Modelinin tam ismini ve garanti belgesini istedi. Bakalım ne olacak?

HiGHWAYMOUSE selamlar,

Yoksaaaaaa, ekmek çok kötü olduda ekmekle yoğurma kolu birlikte çöpemi gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

Ben de daha ilk günlerden yoğurma kolunu kaybettim. Servisi çok yakında imiş. Modelinin tam ismini ve garanti belgesini istedi. Bakalım ne olacak?

HiGHWAYMOUSE selamlar,

Bence ekmek o kadar nefis oldu ki, ekmekle birlikte farkına varılmadan katık oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: soberman

quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

HiGHWAYMOUSE selamlar,

Bence ekmek o kadar nefis oldu ki, ekmekle birlikte farkına varılmadan katık oldu

O günden bu yana karnımda bir ağrı var. Acaba...?

• quote:

Orjinalden alıntı: KX25

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Geçen Delonghi'ye baktım ve hüsrana uğradım. Resimlerindeki o karizmadan eser yoktu.

Hepsiburadadaki o ilk yorum benim... Ürün açıklamasında özelliklerini yazmamış ben yazayım dedim, diğer EYM lerden hiçbir eksiği yk gayet güzel çalışıyor,almayı düşünüyorsan tavsiye ederim mutlaka al.. Sinbo kalitesinde değil,kesinlikle daha iyi,Sinbocular kusura bakmayın Beko varken bu fiyata iki katı para verip Sinbo almak pek mantıklı gelmiyor

Görmememe rağmen bana da kalitesi tatmin edici geldi. Alacağım sanırım. Aslında ekmek pişiren mikrodalgalarda gözüm var, bir ara çok ucuzlamıştı, şimdi yine pahalılar

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.