Şimdi Ara

Ekonomi çöküyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bank

parti desteklemekle işimiz olmaz, bakıyorum da hak ve hukuktan bahsedenlerin mesnetsiz belgesiz iftiraları gırla gidiyor

Hadi ordan parti savunmazmış

Önce yukarıdaki soruya cevap ver boş yapma ulke sizin gibiler yüzünden bu halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memleketin hayrını değil şerrini destekleyenler sizlersiniz haberiniz yok
  • Bu smiley i koydun ya emin ol şuanda hepimiz sana hak verdik emin ol.

Cemaatin de akpnin de ne olduğunu herkes biliyor. Sizde insanlık ölmüş yapacak birşey yok, bu tarafta da kaybediyorsunuz diğer tarafta da kaybedeceksiniz bu gidişle. Allah size akıl versin.
  • quote:

memleketin hayrını değil şerrini destekleyenler sizlersiniz haberiniz yok

Daha bakalim basimiza ne gelecek hep birlikte gorucez

• Bank kullanıcısına yanıt
    Yaw hehe, siz bu kafayla gidin, ülkeyi uçuruma getirdiniz. Sizde bu haberi okuyup sızlayacak vicdan dahi yoktur....

http://www.milliyet.com.tr/genc-kadinin-yoksulluk-intihari/gundem/gundemdetay/15.03.2012/1515722/default.htm
  • Türkiye ekonomisi büyümeye devam edecek, isteseniz de istemeseniz de
  • quote:

Türkiye ekonomisi büyümeye devam edecek, isteseniz de istemeseniz de

İmfye borc sıfırlandı

• Kimin ve hangi çevrelerin büyüdüğü ortada, sülalesi zengin oldu gemiciklerle...... gemi varmış gemicik varmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Vatandaşa dağıtılacak kimlikten 1 günlük yövmiyesini istemek ekonomik çöküşün en belirgin âlametidir.
    Yüce Türkiye Devleti, dağıtacağı 5 lira maliyetli (?) kimlik için vatandaşından 13 lira haraç istemektedir.

Boş sempatizanlığı bırakın, açın kör gözlerinizi.

kör gözleri açmayı size bırakıyorum

halkın iradesi bugün herşeyin farkında vesselam

ulan ezberden konusma be. Televizyonda gazetede okuyup izlediklerini ezberleyip gelme suraya keza izledigin televizyonların, okudugun gazetelerin sahipleri belli. Ulan bu ülkede 10 yıldır vatandaşa ekonomik yönden yansıyan iyi bir şey söyle. asgari ücretle alabildigin simit parası mı arttı ? alabildiğin kıyma parası mı artti ? alabildiğin benzin parası mı arttı ? 17 aralık soruşturmasına takipsizlik verdildiğinde ne düşündün ? siyasete yırtık ayakkabılarımla girdim diyen adamın bugun cocuklarının gemilerle oyuncak gibi oynadığı bir ülkede yaşıyoruz ve senin gibi muhakeme yeteneği olmayan adamlardan güç bulan bu adamlar istedikleri gibi at koşturuyor.

• mumincalik kullanıcısına yanıt
    muhakeme yeteneğimizi aşağılayacağınıza kendi muhakeme yeteneğinizi irdeleyin, her medya kaynağından duyduğunuz haberlere de itibar etmeyin
  • quote:

muhakeme yeteneğimizi aşağılayacağınıza kendi muhakeme yeteneğinizi irdeleyin, her medya kaynağından duyduğunuz haberlere de itibar etmeyin

soruya soruyla cevap veren veya konuyu değiştiren veya biz bundan once neleri gördük diyip 1930dan örnek veren insanlar grubuna dahil ettim sizide. Hic bir sorumada cevap alamadim. Neyse sorularima cevap vermek istediginizde tekrar konusabiliriz ki öyle bir şey yapmak tükürdüğünüzü kana kana içmektir sizin için. Buna yanaşabilecek sorgulama kapasitesine sahip olduğunuzu ne yazıkki düşünmüyorum.
  • mumincalik kullanıcısına yanıt
    her mesajınıza aşağılama ifadeleri sıkıştırmak yerine gerçekten muhakeme ve irdeleme yapsaydınız, cevaplarınızın gözünüzün önünde olduğunu farkederdiniz

aynısı bazılarınca bu millete yıllardır yapılmakta, halkı tercihleri ve inançlarından dolayı aşağılamak, onlara daha sıkı bağlanmalarına vesile olmaktan başka işe yaramaz

ilk evvel kendi sorgulama kapasitenize dönüp bakmakta fayda var
  • quote:

her mesajınıza aşağılama ifadeleri sıkıştırmak yerine gerçekten muhakeme ve irdeleme yapsaydınız, cevaplarınızın gözünüzün önünde olduğunu farkederdiniz

aynısı bazılarınca bu millete yıllardır yapılmakta, halkı tercihleri ve inançlarından dolayı aşağılamak, onlara daha sıkı bağlanmalarına vesile olmaktan başka işe yaramaz

Nedense ben de alamadım, ben de alacağımı sanmıyorum, cevabı verdiler seçimlerde aslında, siyaset için - daha doğrusu para için, inançlarımızı siz hiçe saydınız. Yok öyle değil diyorsan eski sorularıma açık açık cevap ver yok değilse böyle boş göz boyamaların sırası değil, liderinizden mi öğreniyorsunuz böyle politika yapmayı, tavsiye etmem sonunuz benzemesin sonra. veya bize açık açık söyle, bu adamlar kötü ama savunuyorum de o zaman ortada mesele kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonvictMuziK -- 23 Ekim 2014; 22:46:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KonvictMuziK

quote:

Nedense ben de alamadım, ben de alacağımı sanmıyorum, cevabı verdiler seçimlerde aslında, siyaset için - daha doğrusu para için, inançlarımızı siz hiçe saydınız. Yok öyle değil diyorsan eski sorularıma açık açık cevap ver yok değilse böyle boş göz boyamaların sırası değil, liderinizden mi öğreniyorsunuz böyle politika yapmayı, tavsiye etmem sonunuz benzemesin sonra. veya bize açık açık söyle, bu adamlar kötü ama savunuyorum de o zaman ortada mesele kalmayacak.

Alıntıları Göster
    konuyu baştan sona okudum ama sizin mantık ile iç içe herhangi bir yazınızı göremedim. Mesela bana siz liderinizden öğreniyorsunuz derken benim liderim kim ? Kusura bakmayin herkesi kendinizle bir tutmayin takım tutar gibi iyisiyle kotuyusle bizimdir mantıgı sahiplenme mantıgıyla devlet yönetimi desteklenmez. Size gerçekten acıyorum. Sandıkta cevabi aldiniz lafi nedir ? Oy sayısı ile mi cevap veriyorsunuz aklınız sıra ? İleride öğreneceksiniz sürü ile insan topluluğunun farkını. Sizin bu sürü mantıgınızla bakalım bundan 10 20 yıl sonrasını nasıl gorecegiz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumincalik -- 23 Ekim 2014; 22:43:57 >

• 1-)şükürler olsun ki bu halk ne yapacağını da, kimi seçeceğini de, ekonominin çökmediğini de bal gibi bilir Elhamdülillah

kralı gelse çökertemez

2-)senelerdir "çöktü çökecek" diye çığıran parazitlerin oyununa gelmeyin

3-)Arjantin'e kadar iyi gidiyordun vesselam, herkes kendi seçimini yapar

Arjantin sefaleti seçti, Türkiye sağlam ekonomiyi

baştakiler şükür ki sağlar, ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar, halkın iradesi sağolsun

bu değirmenin suyunu kralı gelse kurutamaz, deneyin de görün

4-)çökertemez efendim, bugüne bugün memlekete yapılan yatırımlar, kredi derecelendirmeleri, herşey ortada

halkın iradesine karşı gelip boşuna nefes tüketmeyin, senelerce onları serbest ekonomiden mahrum bırakanlar şimdi de muhalif ağızla aynı halka hakaret ediyorlar Maşallah

5-)vatandaşa ekmek kapısı, isdihdam kaynağı ne zamandan beri ekonomik çöküş sebebi oldu

boş muhalefeti bırakın icraata geçin

6-dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı

eskiden hiçbir suretle alışveriş yapamazdınız, gümrüklere adam gibi kontrol getirilince mi özgürlükçü oldunuz

son 10 yılda muhalefetin hayal bile edemeyeceği dış yatırım sağlandı, devlete yük olan bazı kurumların özelleştirilmesine bağırıp çağıranlar nerede şimdi

tekelci muhalefetin içindeki adamlarınız bile kabul ediyor ekonomik gelişmeyi artık bugün

vergisini veren, kontrolden geçen istediği yatırımı yapar, alır satar

7-)kör gözleri açmayı size bırakıyorum

halkın iradesi bugün herşeyin farkında vesselam
    serbest ekonomi ve sebest pazardan böyle bihaber olmamak gerek, değil mi

mesajlarınız bu ve bunun gibi bilgi içermeyen tabiri caizse çöplük yazılar :) keşke soru sorabilseniz pardon sorabilme ve sorgulama yeteneğine erişmiş olabilsenizde sizle medeni insan gibi tartişabilsek. Ama siz derbi macı yorumu yapar gibi sandıkta nasil aldınız cevabınızı oh mis gibi cevaplarla vakit harcamaya değer biri olmadığınızı kanıtladınız. Daha fazla sizin gibi birisiyle tartışmayacağın lakin tartışmanın size veya bana birşey katmayacağı aşikar. Herkes kendi iradesiyle hareket edebilir böyle devam edin. Ama bakın sorudugum soruları bir kez daha okuyun ve içinizden cevaplayin :) İyiye ney gitmiş nasil gitmiş bir daha gözden geçirin :)

• quote:

ismimin mümin olduğunu hatırlatır ve inançlarından dolayı aşağılanan insanların her daim yanında olduğumu belirtirim. Fakat şuanda anlayamadığınız şey şu bu adamlar müslüman bu adamlar başörtüsüne izin veriyor o zaman çalsınlar görmezden gelebiliriz diyorsunuz. Bende size diyorumki inanca saygı gösteren aynı zamanda devletin iyiliği için çalışan kendi cebini degil devletin kasasini düşünen alternatifler arayalim. Ama malesef sizler gözününüzün önüne atılani izleyerek hipnotize oluyorsunuz. Başörtüsü serbest helal diyip arkasını sorgulamadan sürüye katılıyorsunuz. Ekonomi ile inancı da nasil bir araya getirdiniz anlayamadiim.

• bakıyorum da mesnetsiz iftiraların ardından aşağılamaları adres gösterip "sorulara cevap ver" şeklinde ucuz oyunlar oynuyoruz

"Sizde vicdan kırıntısı bile kalmamış"
    "Boş sempatizanlığı bırakın, açın kör gözlerinizi"
    "Kör gözünüzü ya açacaksınız ya açacaksınız"
    "Nerede senin müslüman vicdanın nerede senin adalet duygun"
    "Bu kadar mı yandaş ve kör olunur?"
    "Sizde insanlık ölmüş"
    "Sizde bu haberi okuyup sızlayacak vicdan dahi yoktur"
    "ulan ezberden konusma be"
    "senin gibi muhakeme yeteneği olmayan adamlar"

bunlar sizin mesajlarınız

bu hakaretlerden başka ne kayda değer bir yazınızı, ne de müsbet bir sorunuzu görmek mümkün değil, haybeye yapılan muhalefet sadece

• Size aciyorum malesef. Size bir soru soruldugunda laubalice sandikta aldiniz cevabinizi gibi cocukca mesajlarla trolluyorsunuz. Amacinizi anladim siz bir yere varmak , dusunmek yerine bos.muhabbetlerle insani oyaliyorsunuz. Keske devletin yaptigi olumlu ve olumsuz hareketleri gorup bunlar uzerine orneklerle konusabilme kabiliyetine sahip olsaydik.

• quote:

bakıyorum da mesnetsiz iftiraların ardından aşağılamaları adres gösterip "sorulara cevap ver" şeklinde ucuz oyunlar oynuyoruz

"Sizde vicdan kırıntısı bile kalmamış"
    "Boş sempatizanlığı bırakın, açın kör gözlerinizi"
    "Kör gözünüzü ya açacaksınız ya açacaksınız"
    "Nerede senin müslüman vicdanın nerede senin adalet duygun"
    "Bu kadar mı yandaş ve kör olunur?"
    "Sizde insanlık ölmüş"
    "Sizde bu haberi okuyup sızlayacak vicdan dahi yoktur"
    "ulan ezberden konusma be"
    "senin gibi muhakeme yeteneği olmayan adamlar"

bunlar sizin mesajlarınız

bu hakaretlerden başka ne kayda değer bir yazınızı, ne de müsbet bir sorunuzu görmek mümkün değil, haybeye yapılan muhalefet sadece

Illa kendinize cevap verecek birseylr ariyorsaniz sorum cok acik ve nettir.ülkede 10 yıldır vatandaşa ekonomik yönden yansıyan iyi bir şey söyle. asgari ücretle alabildigin simit parası mı arttı ? alabildiğin kıyma parası mı artti ? alabildiğin benzin parası mı arttı ? 17 aralık soruşturmasına takipsizlik verdildiğinde ne düşündün ? siyasete yırtık ayakkabılarımla girdim diyen adamın bugun cocuklarının gemilerle oyuncak gibi oynadığı bir ülkede yaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

ekonomi iyi gidiyor evet,durmak yok,daha iyiye hep birlijkte.

Dostum ne zamandır böyle bir resim arıyordum.Saolasın.

Resimde vergilere,elektronik'e deginilmemiş.Bir maddede ben ekleyeyim :

2002'de en pahalı telefon 800-1000 Lira arası iken şimdi 2000-2400 Lira arası.

Ciddi anlamda halen bu partiyi savunan insanlar var.Daha kötüsü bu kesim Türkiyenin %40'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 23 Ekim 2014; 23:46:12 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.