Şimdi Ara

Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncelledi
    Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncellediensonhaber
    Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini güncelledi
    https://www.ensonhaber.com/ekonomi/fitch-ratings-turkiye-ekonomisine-iliskin-buyume-tahminini-guncelledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncelledi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 yıl durun bir şey deneyeceğim ben bir anda ekonomist oldum (okulunu profesörünü falan ittir et gerek yok bir ada isteyen herkes olur) faiz sebep enflasyon sonuç..

5 yıl yok yok bu olmadı şimdi tam tersini deneyeceğiz bu sefer kesin düzelecek..

5 yıl şimdi düzeliyor işte zaman lazım..

5 yıl güçlenmeye başladı işte..

Bknz: Ahmet Kaya - "Hani benim gençliğim"..

• Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncelledi

Bu site partizan sitesidir. Böyle ahlaksızca haber yapar işte.

• astegon kullanıcısına yanıt

Rekor cari açıklarla birlikte bu yıl 2.4 büyüme beklentisi.

• Ekonomi iyiye gidiyor derken "şaka" yapıyorsunuz sanırım.

Yabancı yatırımcı çekemiyorsun, çektiklerinde yatırım yapmak yerine ev-arsa aparma peşinde ,katma değeri yüsek sanayi ürünlerin yok , dış politikan pamuk ipliğine dolayısıyla siyasi kriz çıkma potansiyelin de fazla nasıl iyiye gitmeymiş bu?

• 2008 finansal krizinde çöküşten önceki son geceye kadar amerikadaki bankaların ve yatırım fonlarının notları şahaneydi. bir gecede toz duman oldu ortalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen diyorsun tren geldi geçti, ben diyorum deldi geçti.

Haha Ekonomi Güçleniyor; Fitch Ratings Türkiye Ekonomisinin Büyüme Tahminini Güncelledi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomide büyüme güçlenme anlamına gelmez.

• Zaten resimden de belli oluyor, avm ler dolup taşıyor!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.