|
HarmonyOS yüzde 15 pazar payına ulaştı, istikrarlı yükseliş sürüyor
-
-
Abd önünü kesmeseydi bugün açık ara pazarın hakimiydi Huawei. -
Huawei harmonyOs'u muhakkak açık kaynak yapmalı. Diğer şirketleri de kullanmaya teşvik etmeli. Millet zaten Android'in kalas yapısından sıkıldı, yeni bir kan arıyor, tam zamanı aslında. Microsoftun Windows Phone u da bu yüzden tutmadı zaten. Millet Windowsdan sıkılmış taze bir kan ararken milletin karşısına Android çıktı -
diğer çinli firmalarda yavaştan geçmeli ki çeşitlilik olsun ilk başta asya bölgesine sonra rusya v.s abd yazılımlarından biraz uzak durmak lazım yarın öbür gün en ufak bir problemde ambargo olmaz bari. -
Buradanda görüleceği üzere bizim millet HarmonyOS'u tamamiyle farklı bir işletim sistemi sanıyor. Yahu farklı bir sistem değil Android işte. Android'e ROM giydirmişler olay bundan ibaret. Google servisleri yerine kendi Huawei servislerini kullanıyor. Çinde kullanımı artar çünkü orada Google yasaklı. Bizde ve diğer ülkelerde içinde Google olmayan telefonu kimse almaz. Kendi mağazasında muadil uygulamalar var ve APK olarak dışarıdan uygulama kuruluyor ama stabil olmuyor.
Bugün Samsung telefonlarına 7 sene güncelleme garantisi verirken macera aramaya gerek yok.
-
Değerli arkadaşlar 2 sene HarmoyOS'li Huawei Matepad 11 kullandım.
HarmonyOS, genel anlamda hiçbir esprisi olmayan, sadece tablete hükmeden bir işletim sistemi. Kullandığım 2 senelik süreçte 3 kere güncelleme aldı. Hiçbir yeni özellik gelmedi. Tablette çok bug olduğunu söyleyemem ama o kadar sığ ve keyifsiz ki... Bedava olsa kullanırım... Ancak para verdim ben buna ya... 6 ay taksidini ödedim. Anlatabildim mi?
IOS'e gelen güncellemeler nasıl hiçbir şey getirmiyorsa HarmonyOS'in güncellemeleri çok daha kötü.
Google servislerine girmiyorum ama millet Google olmayınca da cihazın kullanılabileceğini sanıyorsa yanılıyor... APK da olsa hangi uygulamayı indirirsen indir hepsi Google Ödeme servisini kullanıyor. Bu ne demek? Google bu cihazın Google servisi olmadığını görüyor ve uygulmayı kapatıyor. Hadi kullan bakalım uygulamayı...
Arkadaşlar Huawei bizim milletimizden gelen bir marka değil. Yazılım konusunda eli kolu bağlandı ama biz bu ürünlere para veriyoruz. Huawei cihazlarını bana bedava göndersin sabah akşam öveyim ama 2025 yılına giriyoruz... Samsung yapay zeka ile fotoğrafların üstüne eğlenceli araçlar sunuyor..
Şuan için HarmonyOS'i sadece DÜŞMANIMA öneririm. Arkadaşıma "Hiçbir şey yapamıyorsan kaçak RedMi al" derim. Dostuma "Samsung S serisi al" derim.
-
Bence de diğer firmalara da vermesi yada teşvik etmesi iyi olur, android normalde özgür bir sistemdi ama onlarda her şeyi kilitlemeye baladılar. hele hele android 14 sonrası android auto ile her bi .... engelliyorlar, onu kullanamazsın bunu kullanmazsın
-
Tüm önemli uygulamalar olursa harika olur. 3. bir seçenek. -
yapamaz, ccp 'ye hizmet ediyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Değerli arkadaşlar 2 sene HarmoyOS'li Huawei Matepad 11 kullandım. HarmonyOS, genel anlamda hiçbir esprisi olmayan, sadece tablete hükmeden bir işletim sistemi. Kullandığım 2 senelik süreçte 3 kere güncelleme aldı. Hiçbir yeni özellik gelmedi. Tablette çok bug olduğunu söyleyemem ama o kadar sığ ve keyifsiz ki... Bedava olsa kullanırım... Ancak para verdim ben buna ya... 6 ay taksidini ödedim. Anlatabildim mi? IOS'e gelen güncellemeler nasıl hiçbir şey getirmiyorsa HarmonyOS'in güncellemeleri çok daha kötü. Google servislerine girmiyorum ama millet Google olmayınca da cihazın kullanılabileceğini sanıyorsa yanılıyor... APK da olsa hangi uygulamayı indirirsen indir hepsi Google Ödeme servisini kullanıyor. Bu ne demek? Google bu cihazın Google servisi olmadığını görüyor ve uygulmayı kapatıyor. Hadi kullan bakalım uygulamayı... Arkadaşlar Huawei bizim milletimizden gelen bir marka değil. Yazılım konusunda eli kolu bağlandı ama biz bu ürünlere para veriyoruz. Huawei cihazlarını bana bedava göndersin sabah akşam öveyim ama 2025 yılına giriyoruz... Samsung yapay zeka ile fotoğrafların üstüne eğlenceli araçlar sunuyor.. Şuan için HarmonyOS'i sadece DÜŞMANIMA öneririm. Arkadaşıma "Hiçbir şey yapamıyorsan kaçak RedMi al" derim. Dostuma "Samsung S serisi al" derim. |
Huawei harmonyOs'u muhakkak açık kaynak yapmalı. Diğer şirketleri de kullanmaya teşvik etmeli. Millet zaten Android'in kalas yapısından sıkıldı, yeni bir kan arıyor, tam zamanı aslında. Microsoftun Windows Phone u da bu yüzden tutmadı zaten. Millet Windowsdan sıkılmış taze bir kan ararken milletin karşısına Android çıktı
|
Buradanda görüleceği üzere bizim millet HarmonyOS'u tamamiyle farklı bir işletim sistemi sanıyor. Yahu farklı bir sistem değil Android işte. Android'e ROM giydirmişler olay bundan ibaret. Google servisleri yerine kendi Huawei servislerini kullanıyor. Çinde kullanımı artar çünkü orada Google yasaklı. Bizde ve diğer ülkelerde içinde Google olmayan telefonu kimse almaz. Kendi mağazasında muadil uygulamalar var ve APK olarak dışarıdan uygulama kuruluyor ama stabil olmuyor. Bugün Samsung telefonlarına 7 sene güncelleme garantisi verirken macera aramaya gerek yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X