|
Vodafone'un son 15 yılda Türkiye ekonomisine katkısı açıklandı
-
-
Katkıyı falan boşversinler, önce şu çağdışı 4.5G internet hızlarını düzeltsinler, 4.5G demeye utanıyorum, sözde 4.5G ama hız 2G, ayrıca izni olmadan bir insanı faturalı yapmaları da var, internet çağındayız millete 50 mbps yetmiyor, 0.03 mbps vermek nedir ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Katkıyı falan boşversinler, önce şu çağdışı 4.5G internet hızlarını düzeltsinler, 4.5G demeye utanıyorum, sözde 4.5G ama hız 2G, ayrıca izni olmadan bir insanı faturalı yapmaları da var, internet çağındayız millete 50 mbps yetmiyor, 0.03 mbps vermek nedir ya?Kullanma hocam başka operatöre geç ne diye uğraşıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'a geçtim o'da aynı, Turkcell candır gerisi heyecandır. Macera aradım, daha ikisinide kullanmam, belki tekrar bir ihtimalde olsa Vodafone kullanırım o'da hızlara çekidüzen verilirse. Açık ara en kötü hıza sahipler ama kapsamaları yine iyi, hatta çok iyi diyebilirim, her yere L900 veriyorlar.
@sis651 hocam sence de kapsamaları sağlam mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Türk Telekom'a geçtim o'da aynı, Turkcell candır gerisi heyecandır. Macera aradım, daha ikisinide kullanmam, belki tekrar bir ihtimalde olsa Vodafone kullanırım o'da hızlara çekidüzen verilirse. Açık ara en kötü hıza sahipler ama kapsamaları yine iyi, hatta çok iyi diyebilirim, her yere L900 veriyorlar.
@sis651 hocam sence de kapsamaları sağlam mı?bende 10 senedir türkcell kullanıyorum mennunum .
Kendi açımdan ;
1-Bizim köyde kapsaması hiç yok.
(Onlarca yazıp söylediğim halde)
2-Telsim etkisi yaratamadilar.
(Etkili reklam ve sosyal mecra kullanımı)
3-Musterinin beklentilerini karşılamakta problemleri var.
(Kampanyalar, Tarife,Faturalı ve Faturasız mağduriyetlerin çözümü konusunda kolaylık ve iletişim eksikliği.)
4-CepNet yenilenmiş haliyle geri gelmeli.
(Herkes için kota dolunca minimum 1Mbps internet)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone turkiye ye sinirsiz interneti sinirsiz pass leri getiren ilk operator.
freezone ile 8-25 arasi gencleri
red tarifesi ile biraz daha orta direk ustu kullanicilari
sinirsiz passleri ile biraz daha sosyal medyasiz hayatini surdiremeyen cok paylasim yapmayi seven kullanicilari hedef almis gozukuyor.
4.5 g hizlari bazi kisilerin bulindiklaro yerlerde cok kotu olabiliyor. sonucta turliyede herkes de senin benim bulundug yerlerde konumda oturmuyor.
5g de ingilizlerin turliyeye saaglam 5g yatirirmi yaoacagini dusunuyorum.
Vodafone bir tek türkiyede berbat. İngiltereye verdiği önemi türkiyeye verse belki internet bu kadar kötü olmazdı türkiyede. Rekabet olurdu ama Vodafone Türkiye tek yaptığı altyapı kiralama ondan hizmet ver. LTE+ hiç girmek istemiyorum 2 gün kullandım iptal ettim.
-
Yıl 2021, 1 mbit internetede razı olunmaz hocam. Operatörler altyapı yatırımı yapmadığı sürece ucuza sınırsız internet malesef gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 17 Eylül 2021; 19:37:58 >
voLTE olmasa bir dakika durmicam. İnternet hızı çok kötü. Ses kalitesi ve çekim gücünün hatrına duruyorum TT'nin hızı bile kat kat iyi.
Sanki karşılıksız katkı verdi, hayrına yatırımlar yaptı. Düşük kalite hizmetiyle çok daha fazlasını kazandı.
Sadece bunda volte yok ki?
1 dolar 8,65 TL. Faiz indirimi halinde direkt olarak 9 TL'yi geçer. Vodafone'un sınırsız paketi bile 20 dolar ediyor. Büyük çoğunluğun kullandığı 30-40 liralık paketlerin dolar karşılığını yazmak dahi istemiyorum. Adamlar, yani yabancılar için para değil bunlar. Turkcell'in yabancı ortakları da bıraktı gitti. Vodafone alıcı bulduğu an bırakır kaçar. 5G'de de Vodafone'dan yatırım beklemiyorum. 4.5G ihalesinde olduğu gibi üçüncü olur yine.
İster misiniz Uzan ailesi yıllardır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazanıp Türkiye'ye geri geldiğinde Telsim'i de geri getirsin?
-
Yönetimin sağlam değişmesi lazım, ismi aynı Vodafone kalsın ama yönetim değişsin.
Telsimken gprs hızında sınırsız internet veriyorlardı, çok iyiydi ama Vodafone olunca bozdular. Eski telsim'i geri istiyorum açıkçası, hem pahalı hem de hızları vasat.
Turkcell en pahalısı 20 GB 65 TL'ye satıyor, Vodafone 64 TL'ye, arada 1 TL fark oynuyor, azcık koy farkını 55, 59 falan yap ama yok hep pahalı ve düşük hız.
Biraz daha devam ederse kapsama olayında da Türk Telekom, Vodafone'u sollayacak.
Yerine göre değişir ama yerine göre Turkcell'den bile iyi.
-
Geçmiş yıllarda her 3 operatörü de kullanan biri olarak Turkcell hep aynı kalitesini koruyor ve aldığı parayı hakediyor. Turktelekom yavaşta olsa bir şeyler yapmaya çalışıyor ve yapıyor. Vodafone un ben bırakın yatırımı baz istasyonlarını söktüğünü düşünüyorum. Geçmiş yıllarda çekim kalitesi çok daha iyiydi. Şayet çeken bir yer bulursanız da bu sefer sürekli hat kesiliyor.
Kontratım biter bitmez vodafone a uzun bir süre uğramam, yaşadığım kalitesizliği atlatmak amacıyla bir süre turkcell de kalıp kısa bir dönem turktelekoma geçerim.
-
En çok L900'e odaklandıkları ve sık istasyon koydukları için genelde kapsaması iyi oluyor, ama siz daha iyi bilirsiniz. Turkcell tek banda değil neredeyse bütün bandlara odaklanıyor.
Sadece Turkcell L800 ya da L900'e odaklansa şuan ki kapsamasının 10x katına ulaşmıştı ama hızı da Vodafone'un hızına eşit olmuştu. :D
Genelde zaten en çok Vodafone kullanılıyor hatta köylerde Vodafone olmayanı köye almıyorlarmış.
Her köy'ün garanti %50'si Vodafone hat, gerisi ya Turkcell ya Avea.
Turkcell kullanıyorum eskiden Vodafone kullanıyordum geçtiğime pişmanım faturalarım at organı gibi kabarık. Vodafonede bir dünya internet paketi alıp daha az ödüyordum.
Ben söyliyim SIFIR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Katkıyı falan boşversinler, önce şu çağdışı 4.5G internet hızlarını düzeltsinler, 4.5G demeye utanıyorum, sözde 4.5G ama hız 2G, ayrıca izni olmadan bir insanı faturalı yapmaları da var, internet çağındayız millete 50 mbps yetmiyor, 0.03 mbps vermek nedir ya?
|
Vodafone bir tek türkiyede berbat. İngiltereye verdiği önemi türkiyeye verse belki internet bu kadar kötü olmazdı türkiyede. Rekabet olurdu ama Vodafone Türkiye tek yaptığı altyapı kiralama ondan hizmet ver. LTE+ hiç girmek istemiyorum 2 gün kullandım iptal ettim.
|
Kendi açımdan ;
1-Bizim köyde kapsaması hiç yok. (Onlarca yazıp söylediğim halde) 2-Telsim etkisi yaratamadilar. (Etkili reklam ve sosyal mecra kullanımı) 3-Musterinin beklentilerini karşılamakta problemleri var. (Kampanyalar, Tarife,Faturalı ve Faturasız mağduriyetlerin çözümü konusunda kolaylık ve iletişim eksikliği.) 4-CepNet yenilenmiş haliyle geri gelmeli. (Herkes için kota dolunca minimum 1Mbps internet) |
Peki Türk halkından çektiği parayı da söylesin.
|
Vodafone kullananları anlamakta güçlük çekiyorum.
|
1 dolar 8,65 TL. Faiz indirimi halinde direkt olarak 9 TL'yi geçer. Vodafone'un sınırsız paketi bile 20 dolar ediyor. Büyük çoğunluğun kullandığı 30-40 liralık paketlerin dolar karşılığını yazmak dahi istemiyorum. Adamlar, yani yabancılar için para değil bunlar. Turkcell'in yabancı ortakları da bıraktı gitti. Vodafone alıcı bulduğu an bırakır kaçar. 5G'de de Vodafone'dan yatırım beklemiyorum. 4.5G ihalesinde olduğu gibi üçüncü olur yine. |
İster misiniz Uzan ailesi yıllardır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazanıp Türkiye'ye geri geldiğinde Telsim'i de geri getirsin? |
Sadece bunda volte yok ki? |
Durduk yere böylesi komik haberler yapmiyorlar mi deli oluyorum, tamamı ithal ekipmanlar ile verilen sahibi yabancı bir firma tr ekonomisine ne katkı yapabilir saka gibi
|
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- stalk ne demek
- twitter takipçi hilesi
- telegram premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X