Türkiye halkının Vodafone'a katkısını açıklasın birde. Acaba kim artıda? |
Vodafone'un son 15 yılda Türkiye ekonomisine katkısı açıklandı (4. sayfa)
-
-
-
Cehenneme kadar yolları var, olsa olsa müşteriyi kazıklama konusunda yeni bi sayfa açmıştır Türkiye ekonomisinde.
-
Bu katkıyı neye göre hesapladılar abi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nForcerİster misiniz Uzan ailesi yıllardır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazanıp Türkiye'ye geri geldiğinde Telsim'i de geri getirsin?
Mevcut iktidar değişince mümkün bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Eylül 2021; 12:42:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkenin açık ara en kötü operatörü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın gelip bana bu interneti Övme gayette Kötü bir internet
Bir kere online oyun oynucaksan mobil yada pc farketmez.
Jitterın 0 olması gerekiyor 1 jitter bile sıkıntı.
Ayrıca Ping 32 ms Olması gereken ms aralıgı 1 - 10 ms .
Yani şu değerler aslında hiç iç açıcı değil. Gayet saglıksız ve online oyunlarda seni ciddi sıkıntıya sokucak değerler.
Download hızından cok hat kalitesi önemli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC517E97FKanka bu ülke bu malum şahıs yüzünden kötü.
Bu ülke daha iyilerini hak ediyor.
Malum şahıs uzaydan gelmedi yalnız.
-
Vodafone iyidir. Ben severek kullanıyorum. Zaten çekmediği yerde Turkcell'de çekmiyor. TT'den hiç bahsetmiyorum bile.
-
Peki Turkiye'nin Vodafone ekonomisine katkısı açıklandı mı?😄 Bırakın bu reklam kokan davranışları kardeşim sanki 20 tane operatör firma varda. 3 seçim hakkımız var 3ü de birbirinden rezil. Biri televizyon reklamlarında gençleri anladığını sanar, Biri sürekli sana özel sana özel diye kazık kampanyayı yutturmaya çalışır. Biri sizi yüksek radyasyon içeren alıcıyı beyninizin ortasına apartman çatınıza monte eder, Biri gelir arsanıza bir gecede alıcı yerleştirir. Daha sayıyım mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o parayı 1 günde yiyenler var..hayırlısı
-
türk telekomdan koşarak kaçtığım ama meğerse türk telekom'un yanından dahi geçemeyeceğini gördüğüm, müşteri hizmetleri berbat, sistemi leş, kalitesizliğin buram buram hissedildiği bir marka.
geçiniz efenim.
not: düşünün türk telekom'u övdürttü herifler bana
-
Hocam ikiside aynı kısaca, sadece biri kırmızı biri lacivert. Kullanılırsa Turkcell kullanılır, gerisi yalandır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısınız tümüyle, turkcell'e de inat ettim gitmiyorum bu ensar zamanı olan bitenden ötürü gururuma yediremiyorum geçmeyi bundan sadece bu ikisi arasında 2 senede bır hat değiştiriyorum, he dersen ki bunlar mantıklı mı değil tabii ama ne bilim hocam, her ucu boklu değnek bu işin :\
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaesthetica -- 3 Kasım 2021; 17:26:29 > -
Harbiden kepazelik yaptıkları..bir müşteri hizmetlerine bağlanması, bu kadar zulüm olur mu,bu mudur dünya devi..kendi ülkesinde,böyle hizmet verebiliyor mu acaba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Kasım 2021; 11:42:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X