Şimdi Ara

Vodafone'un son 15 yılda Türkiye ekonomisine katkısı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genellememek lazım. Kimin baz istasyonu hangi köyde varsa orada iyidir. Bazı köylerde üçü de var, bazılarında hiçbiri yok. :) Sadece köy istatistiği öyle olsa şehir istatistiğinde herkesin Turkcell kullanması lazım. :)

Turkcell'in öyle bir şey yapmaya ihtiyacı yok ki. L800 ile kapsama ve diğer bantlar ile hız vermesi yeterli. Vodafone daha az yatırım yapmak için aynı anten ve radyo ile G900 + L900 vermeye çalıştığından çok kullanıyor L900'ü.

• Peki Türk halkından çektiği parayı da söylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Yönetimin sağlam değişmesi lazım, ismi aynı Vodafone kalsın ama yönetim değişsin.

Telsimken gprs hızında sınırsız internet veriyorlardı, çok iyiydi ama Vodafone olunca bozdular. Eski telsim'i geri istiyorum açıkçası, hem pahalı hem de hızları vasat.

Turkcell en pahalısı 20 GB 65 TL'ye satıyor, Vodafone 64 TL'ye, arada 1 TL fark oynuyor, azcık koy farkını 55, 59 falan yap ama yok hep pahalı ve düşük hız.

Biraz daha devam ederse kapsama olayında da Türk Telekom, Vodafone'u sollayacak.

Yönetimin yapabilecekleri de belli bir yere kadar. Vodafone, Türkiye pazarına değer vermiyor bence. Marka böyle düşündüğü için de yönetimin pek bir numarası kalmıyor. CEO falan değişiyor ama Vodafone hep aynı. 4.5G ihalesi mesela, bu bir yönetim beceriksizliği değil. İhaleye katılan Turkcell yoneticisi, o masaya otururken limitlerini biliyor. Ona verilen özgürlük Vodafone yöneticisine verilmiyor ki bugün bu haldeler.

• Vodafone kullananları anlamakta güçlük çekiyorum.

• bulundugu bolgelerde cekim hiz sikintisi yasayan operatorun turkiyenin her yerinde de bu sorunu yasadigini dusunenleri anlamakta gucluk cekiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türk Telekom'a geçtim o'da aynı, Turkcell candır gerisi heyecandır. Macera aradım, daha ikisinide kullanmam, belki tekrar bir ihtimalde olsa Vodafone kullanırım o'da hızlara çekidüzen verilirse. Açık ara en kötü hıza sahipler ama kapsamaları yine iyi, hatta çok iyi diyebilirim, her yere L900 veriyorlar.

@sis651 hocam sence de kapsamaları sağlam mı?

+1 kesinlikle. 2 ay kaldı 12 ay dayandım daha da elimi sürmem.

evimin iki tarafında açıkta baz istasyonları var ve zorlama yapmadığım sürece -800-900mhz arası takılıyor, zorlamayla değiştirsem de faydası yok denecek kadar az. baz'ın dibinde 24 mbit i geçemiyor testlerde ve sosyal medya ölü halde, bazen DH ye bile girmesi 10 sn sürüyor..

• vodafone böyleyse telekom 1 trilyon tl, turkcell 100 trilyon tl falandır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maalesef beklenen etkiyi veremiyor diyenlerdenim..

• Durduk yere böylesi komik haberler yapmiyorlar mi deli oluyorum, tamamı ithal ekipmanlar ile verilen sahibi yabancı bir firma tr ekonomisine ne katkı yapabilir saka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bi dönem vodafone kullndım. Beşiktaşa sponsor oldukları sene geçtim.İstanbul fatihde çekmiyordu. 6. Kat çatında çekmiyordu. Kimseye tavsiye etmem. Turkcell e geçtim full çekti. Ayrıca vodafone ile lol oynarken ping im yüksek olurdı turkcellde bu sorunda kalmamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC517E97F

Vodafone bir tek türkiyede berbat. İngiltereye verdiği önemi türkiyeye verse belki internet bu kadar kötü olmazdı türkiyede. Rekabet olurdu ama Vodafone Türkiye tek yaptığı altyapı kiralama ondan hizmet ver. LTE+ hiç girmek istemiyorum 2 gün kullandım iptal ettim.

Turkiye'ye onem falan vermesin. Turkiye hicbir seyi hak etmiyor.

• bu ülke güçlü devletlerin ve şirketlerinin sömürdüğü ülkelerden biri. normalde devletin çok sıkı denetim mekanizmaları olması ile gıdadan elektroniğe her alanda standartların olması lazım. ama nerede. kamudaki koltuk sahiplerine biraz para çıkıyorsunuz ne kural ne standart ne hukuk tanıyorsunuz. işler böyle yürüyor 80 milyonluk cennet, denetim olsa birilerinin eli birilerinin cebinde olmasa avrupadaki verdikleri kaliteli hizmeti bizede vermek zorunda kalacaklar.

• Zuko kullanıcısına yanıt

Kanka bu ülke bu malum şahıs yüzünden kötü.

Bu ülke daha iyilerini hak ediyor.

• Kanka Reis2023 nick koyup, o adamı sevmemek nasıl bir kafa 😁

• İroni denen bir şey var.

• tm.

• Hikaye anlatmışlar.

Müşteri Hizmetleri bundaki kadar kötü başka yabancı bir firma yok ülkede. İnternet hızı desen çok kötü. 1 sene kullandıktan sonra Türk Telekom'a geçtim çok daha memnunum. Gerek tarifeleri gerekse internet hızı ile ülkedeki en leş firmaların başını çekiyor. Kaldı ki Vodafone kullanırken telefonun şarjının daha az gitmesi de cabası.

Yalan mı Fa?  

@~Lion King~

• Turkcell = Ferrari
    Telekom = Toyota Supra
    Vodafone = Kaplumbağa

• quote:

Turkcell = Ferrari
    Telekom = Toyota Supra
    Vodafone = Kaplumbağa

Uzun yıllar Turkcell kullandım, açık ara ülkedeki en iyi mobil operatör ama fiyatları çok yüksek. Yakın zamana kadar Vodafone kullandım, gerçekten çok zayıf bir altyapısı var. Arayı TT tutturmuş şu an. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.