Bildirim
Ekonomi tıp vs ikçü tıp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ben de o ikisini düşünüyorum ama ekonomiyi kaçırıcam gibi
Cumartesi günü ekonomiye gezmeye gittim sınıfının konforu, labaratuvar imkanları, kampüs olanakları, kütüphanesiyle bence katipten daha iyi
Yarın da katip çelebiyi görmeye gideceğim, oraya da gitmiştim cumartesi günü ama kpss var diye almadılar dıştan sınıf gördüm sadece, okul sıraları gibi görünüyordu
Yarın gidip gördükten sonra yazarım hocam
Ama ben ekonomiyi gördükten sonra çok beğendim umarım orası gelir bana ama çok zor -
sıralamanız kaç
-
ikcu derim şu sartlarda. ötekinde bursumu keserler mi ne olacak bilmem ne stres yaparsın gerek yok. git ikcude rahat rahat oku. -
Devlet varken vakıfta okunmaz -
Ekonomi daha iyidir ingilizce eğitim olması usmle filan kasıcalsan işine gelir katip çelebi ingilizce mi bilmiyotum ama ikcü dis ingilizcede hocalar ingilizce bilmiyormuş -
Katip çelebi türkçe -
Hocam hazırlıkta 2 yıl tıp eğitimde de 9 yıl burs geçerli -
7953
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X