Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotayı dolduran varmı hız bu ay nasıl düsüyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Kotayı dolduran varmı hız bu ay nasıl düsüyormu

Evet ben kotayı doldurdum. Hızım düşmedi. Ama abartmıyorum hızım düşmedi diye. Toplam kullanımım 8 gb civarında şu anda..
  • Arkadaşlar Fatura detayları hala görünmüyor...Sizde de durum böylemi? 4 gün önce aradım Müşteri Hizmetlerini 2 hafta geçmesine rağmen hala fatura detayımı göremiyorum diye...Bugün dönüş yaptılar ancak şaka gibi...Çalışmalarımız devam ediyor falan filan...Ayın 15 inden sonra fatura detayları yansıtılacak dedi...

• Bende de aynı...
    Fatura normal çıktığı için pek sallamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

Arkadaşlar Fatura detayları hala görünmüyor...Sizde de durum böylemi? 4 gün önce aradım Müşteri Hizmetlerini 2 hafta geçmesine rağmen hala fatura detayımı göremiyorum diye...Bugün dönüş yaptılar ancak şaka gibi...Çalışmalarımız devam ediyor falan filan...Ayın 15 inden sonra fatura detayları yansıtılacak dedi...

Az önce Avea'dan aradılar. Şikayetiniz olumsuz sonuçlandı diyor. Size bir cevap geldi mi o konuda?

Resmen dolandırıcılık yapıyorlar yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Arkadaşlar Fatura detayları hala görünmüyor...Sizde de durum böylemi? 4 gün önce aradım Müşteri Hizmetlerini 2 hafta geçmesine rağmen hala fatura detayımı göremiyorum diye...Bugün dönüş yaptılar ancak şaka gibi...Çalışmalarımız devam ediyor falan filan...Ayın 15 inden sonra fatura detayları yansıtılacak dedi...

Az önce Avea'dan aradılar. Şikayetiniz olumsuz sonuçlandı diyor. Size bir cevap geldi mi o konuda?

Kardeşim geçen günler MH yi aramıştım.Bu saçma sapan abonelik servisinden dolayı.Aramamdan 3 gün sonra bana geri dönüş yaptılar.Siz herhangi bir linke veya reklama tıklamışsınız ve bu servise abone olmuşsunuz bizim de bu konuda yapabileceğimiz birşey yok o servisle alakalı bir durum gibisinden konuştu.Baya bir sinirlendim dedim resmen bu servis denen kanıbozuklar düpedüz dolandırıcılık yapıyor.Bize hiç bir şekilde danışmadan abone yapıyorlar ve para kesiyorlar...Sizde bunlara aracılık yapıyorsunuz ne bir bilgilendirme ne bir onay mesajı olmadan kafasına göre para kesiliyor ve sizde bu konuda müşterinize bilgi vermiyorsunuz...Baya bir konuştum,eleştirdim,laf soktum baktım MH deki bayan gerçekten bu konuda yapabileceğimiz birşey yok dedi...Son olarak MH ye dedim ben bunları Tüketici haklarına,mahkemeye verecem sizin yasal hakkınızdır tabiki tüketici haklarına başvurabilirsiniz dedi(Bu Müşteri Hizmetlerine ne zaman böyle birşey desem hepsi bana bu klasik gelen klişe cevabı veriyorlar.Yasal hakkınızdır tabiki başvurabilirsiniz Tüketici Haklarına.Nefret etmeye başladım artık papağan gibi hepsinin aynı bu cevabı vermesine)Sonuç olarak bana gelen o saçma sapan mesaj ile 12 TL kitlediler.O mesajın gelmesinden hemen sonra MH yi arayıp o aptal servisi iptal etmiştim.MH dedi faturanıza 12 TL yansıyacak bu servisin ücreti olarak başkada birşey yok...12 TL için Tüketici hakları ile uğraşamıyacam...Çünkü Tüketici Haklarıda ayrı bir dert,işkence...En ufak bir sorunu bile çözmeleri aylar sürüyor,insanı canından bezdiriyorlar...Çünkü bu benim başıma daha önce defalarca kez gelmişti...Ne diyeyim yazıklar olsun,Allahından bulsunlar,haram zıkkım olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 12 Aralık 2012; 23:58:27 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim geçen günler MH yi aramıştım.Bu saçma sapan abonelik servisinden dolayı.Aramamdan 3 gün sonra bana geri dönüş yaptılar.Siz herhangi bir linke veya reklama tıklamışsınız ve bu servise abone olmuşsunuz bizim de bu konuda yapabileceğimiz birşey yok o servisle alakalı bir durum gibisinden konuştu.Baya bir sinirlendim dedim resmen bu servis denen kanıbozuklar düpedüz dolandırıcılık yapıyor.Bize hiç bir şekilde danışmadan abone yapıyorlar ve para kesiyorlar...Sizde bunlara aracılık yapıyorsunuz ne bir bilgilendirme ne bir onay mesajı olmadan kafasına göre para kesiliyor ve sizde bu konuda müşterinize bilgi vermiyorsunuz...Baya bir konuştum,eleştirdim,laf soktum baktım MH deki bayan gerçekten bu konuda yapabileceğimiz birşey yok dedi...Son olarak MH ye dedim ben bunları Tüketici haklarına,mahkemeye verecem sizin yasal hakkınızdır tabiki tüketici haklarına başvurabilirsiniz dedi(Bu Müşteri Hizmetlerine ne zaman böyle birşey desem hepsi bana bu klasik gelen klişe cevabı veriyorlar.Yasal hakkınızdır tabiki başvurabilirsiniz Tüketici Haklarına.Nefret etmeye başladım artık papağan gibi hepsinin aynı bu cevabı vermesine)Sonuç olarak bana gelen o saçma sapan mesaj ile 12 TL kitlediler.O mesajın gelmesinden hemen sonra MH yi arayıp o aptal servisi iptal etmiştim.MH dedi faturanıza 12 TL yansıyacak bu servisin ücreti olarak başkada birşey yok...12 TL için Tüketici hakları ile uğraşamıyacam...Çünkü Tüketici Haklarıda ayrı bir dert,işkence...En ufak bir sorunu bile çözmeleri aylar sürüyor,insanı canından bezdiriyorlar...Çünkü bu benim başıma daha önce defalarca kez gelmişti...Ne diyeyim yazıklar olsun,Allahından bulsunlar,haram zıkkım olsun...

Aynen hocam bana da aynı şeyi söylediler. Böyle kepazelik olmaz yahu, resmen dolandırıcılık. Ben peşini bırakmayacağım bu işin. Servis aboneliğini de komple kapatılıyorsa kapatmak lazım. Bir daha olmasın böyle bir şey.

• Servis aboneliğini MH yi ara sor kullandığım hat üstüne herhangi bir abonelik var mı diye sor.Eğer varsa hemen kapattır ve kapattırdığına emin ol.Yoksa daha çok para tırtıklamaya çalışır bu şerefsiz,haysiyetsizler...

• An itibarıyla avea yaklaşık bir aydır al kullan diye vermiş olduğu ferrariyi elimden almış bulunmakta. Emektar hacı muratla yola devam :) Öyle yada böyle önceleri alışmıştık 128kbps'ye. Bir aylık sınırsız 3g macerasından sonra zor olacak tekrar 128e alışmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostwanted2607

An itibarıyla avea yaklaşık bir aydır al kullan diye vermiş olduğu ferrariyi elimden almış bulunmakta. Emektar hacı muratla yola devam :) Öyle yada böyle önceleri alışmıştık 128kbps'ye. Bir aylık sınırsız 3g macerasından sonra zor olacak tekrar 128e alışmak...

Belki de bir calışma yapıyorlar ya da ne bileyim müşteri veri tabanının bağlı oldugu bilgisayarlar değiştiriliyor , vs.

Benim hız hala düşmedi. Demek yakın düşmesi.

• Arkadaşlar bende yeni nesil 1000 extra tarifesindeyim. Bu ayki faturam 41.25 tl geldi. Forumda %25 indirimden bahsedilmiş bunu nasıl sağladınız öğrenebilir miyim?
  • Avea'nın beni ''VIP Eğlence paketi'' diye bir servise aboneyaptığını yazmıştım daha önce. Biraz önce bu servisin kendi müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım cevapla şok oldum.

''İnternette +18 video izlemişsiniz ve aboneliğiniz o şekilde başlamış'' dedi. Nasıl bilgisayardan inteernete girerken yaptığım bir şey cep telefonu numaramla ilişkilendiriliyor anlamadım. Bu adsl kullanan birinin nette gezerken habersizce bir dergiye abone yapılması ve dergi fiyatının da faturaya eklenmesi gibi bir şey.

Nasıl oluyor böyle bir saçmalık anlam veremiyorum.
  • Turkcellde hattını mh aracılığı ile tüm özel servislere kapatabiliyordun, böylece yanlışlıkla mesaja veya linke tıklama yüzünden fatura kitleme olayı olmuyordu.
    Aveanın böyle bir uygulaması varmı bilmiyorum ama dh aveadestek bölümüne yazıp hattımın tüm özel servislere kapatılmasını isteyeceğim.
  • http://donanimhaber.com/avea/Support.aspx linkinden aveaya aşağıdaki mesajı göndererek tepkimizi gösterelim arkadaşlar.
    Ben gönderdim ve sizlerle de paylaşmak istedim.

quote:

internette bazı forumlarda ve sosyal medyada okuduğum avea kullanıcı yorumlarından, istemleri ve bilgileri haricinde bazı özel servislere abone yapıldıklarını ve bunun sonucunda fazla fatura ödemek zorunda bırakıldıklarını gördüm.
    Turkcell abonesi olduğum dönemlerde Turkcell kullanıcının istemesi durumunda hattı tüm özel servis işlemlerine kapatıyordu ve bundan dolayı her hangi bir faturalama veya tl düşümü olmuyordu.
    Online işlemlerden baktığım kadarıyla aveada öyle bir seçenek bulamadım, bu seçeneğin mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum. Cep telefonumuza gönderilen saçma sapan bir mesaja daha içeriğinin ne olduğunu bilmeden yanlışlıkla tıklamamız sonucunda fazla fatura ödemek zorunda kalmamız soygunculuğun avea eliyle yapılmış yasal halidir diye düşünüyorum.
    Avea gibi büyük bir firmanın bu tür soygunculara aracı olmaması ve buna bir tedbir alması gerektiği kanaatindeyim.
    Bu mesaj ile hattımın tüm ücretli özel servislere kapatılması talebimi AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. 'ye iletiyor ve ücretli özel servisler nedeniyle faturama yansıtılacak ücretleri kabul etmediğimi beyan, ihtar ve tebliğ ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melancohly

Arkadaşlar bende yeni nesil 1000 extra tarifesindeyim. Bu ayki faturam 41.25 tl geldi. Forumda %25 indirimden bahsedilmiş bunu nasıl sağladınız öğrenebilir miyim?

Biraz önce aveaya internet kanalı ile mesaj attım bakalım geri dönüşleri nasıl olacak. Duruma göre iptal ettireceğim hattımı. Son zamanlarda indirim alan arkadaşlar var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Turkcellde hattını mh aracılığı ile tüm özel servislere kapatabiliyordun, böylece yanlışlıkla mesaja veya linke tıklama yüzünden fatura kitleme olayı olmuyordu.
    Aveanın böyle bir uygulaması varmı bilmiyorum ama dh aveadestek bölümüne yazıp hattımın tüm özel servislere kapatılmasını isteyeceğim.

Avea Genel Müdürlüğünden aradılar biraz önce. Aynen dediğiniz gibi ''tüm özel servislere kapatın hattımı, istesem de üye olamayayım'' dedim. Böyle bir uygulamamız yok dedi yahu. Turkcell'in gözünü seveyim, gözünü. Başta geçiriyor ama böyle küçük oyunlar peşinde koşmuyor.
  • Sürekli mail atıyorum Avea'ya. DH Destek'ten, Facebook'tan şikayet formu dolduruyorum ama hep olumsuz sonuçlandı diye dönüyorlar. 12 lira olmasına bakmayacağım, uğraşacağım ben bu işle.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=avea%27n%C4%B1n+servis+%C3%BCyeli%C4%9Fi+ba%C5%9Flatma+d%C3%BCmeni
  • quote:

Sürekli mail atıyorum Avea'ya. DH Destek'ten, Facebook'tan şikayet formu dolduruyorum ama hep olumsuz sonuçlandı diye dönüyorlar. 12 lira olmasına bakmayacağım, uğraşacağım ben bu işle.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=avea%27n%C4%B1n+servis+%C3%BCyeli%C4%9Fi+ba%C5%9Flatma+d%C3%BCmeni

bence de uğraş hocam.
    benimde bugüne kadar birkaç tane başvurum oldu. bazılarına olumsuz sonuçlandı diye döndüler, peşini bırakmadım, en sonunda hatalarını kabul etmek zorunda kaldılar.

aslında yukarıda yazdığım mesajı veya bir benzerini tüm avea üyeleri dh avea destek bölümüne yazsalar, avea illa ki bişeyler yapar bu konuda.
    twitter ı da deneyin, sosyal medyanın gücünden çekiniyorlar.

• avea 3g hızım bugün hep 10 kbs idi yani 128 hızındaydı. oysa 2 gb kotam bitmedi daha?? aynı durumda olan var mı??
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.