Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

mms yüzünden fazla fatura gelmemesi için avea mail yolladı:
     Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU]

detaylar:http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/SMSteDikkatEtmenizGerekenCihazAyarlari

banada mesaj ve mail geldi ama bizim s2ler için bir çözüm yok cwm den bunu düzelten bir ek dosya vardı ya onu yapmak yada bi apk vardı onu bulamadım 12 mesaja kadar çıkartıyordu sınırı

• quote:

bizim evde ben 2,5mb sn görüyorum indirme yaparken

süpermiş benim için 3-4 Mbit bile yeterli daha önceki edge hızından sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

avea'ya hep laf ediyorum bir avantajını görünce onu da paylaşayım dedim, 3g inetrnette az önce download yaparken anlık olarak 650 KB/s gördüm ortalama hızım da 300 Kb/s'nin altına inmedi son faturam 41 tl geldi bu arada

650 az yalnız, 900-1000 kb arasında geziyor çok yoğun olmadığı zamanlarda.

doğu illerini pek sallamıyorlar sanırım, bir ara ankaraya döndüğümde bende merak ediyorum büyükşehirlerdeki hızları açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

avea'ya hep laf ediyorum bir avantajını görünce onu da paylaşayım dedim, 3g inetrnette az önce download yaparken anlık olarak 650 KB/s gördüm ortalama hızım da 300 Kb/s'nin altına inmedi son faturam 41 tl geldi bu arada

doğu illerini pek sallamıyorlar sanırım, bir ara ankaraya döndüğümde bende merak ediyorum büyükşehirlerdeki hızları açıkçası.

dedemler ile bizim ev arasında taş çatlasa 800 metre vardır onların evinin etrafıda açık yayla gibi orada da net hızı sürünüyor hatta bazen net gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

arkadaşlar kasımda güncellemişler paket fiyatlarını 35 lira ödemeleri gereklerden 38 lira almaya başlamışlar. Neden bilgi vermediniz dedim. Vermelerine gerek yokmuş sözleşmemizde yazıyomuş dediler.

Hakiiaten cevap verme zahmetinde bulunmuyorlar.
    Oyleki 18aralikta btkya sikayet ettim kendilerini hala cevap yazmadilar.iyi ki 1sayfalik,4-5maddelik bi abonelik.sozlesmesi.imzaladim.hicbir yerde yazmiyor,habersiz zam yapabilirim tarifeye diye zaten olsa bile anlam ifade emez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

arkadaşlar kasımda güncellemişler paket fiyatlarını 35 lira ödemeleri gereklerden 38 lira almaya başlamışlar. Neden bilgi vermediniz dedim. Vermelerine gerek yokmuş sözleşmemizde yazıyomuş dediler.

Oyleki 18aralikta btkya sikayet ettim kendilerini hala cevap yazmadilar.iyi ki 1sayfalik,4-5maddelik bi abonelik.sozlesmesi.imzaladim.hicbir yerde yazmiyor,habersiz zam yapabilirim tarifeye diye zaten olsa bile anlam ifade emez.

hocam sizde sözleşme varmı baktınızmı? ben sözleşmeyi filan atmıştım. Müşteri hizmetlerindeki embesil ısrarla sözleşmenizde yazıyo diyo. bende dedim ben öyle bişey görmedim o salak ısrarla yazıyo dedi bende elimde evrak olmadığından ısrar etmedim. Dedim neden haber vermiyosunuz faturanız arttırıldı diye; en azından bi mesajla bildirim yapsaydınız. Ama embesil müşteri temsilcisi bozuk plak gibi sözleşmenizde yazıyo sözleşmenizde yazıyo diyo başkada bişey demiyo. Şöyle sınırsız neti olan ve ucuz olan bi şebeke bulsam direk geçecem allah belasını versin aveasının çekmiyor hiçbiryerde. İşim gereği sürekli şehir dışına çıkmak durumunda olduğum için bir tane turkcell hat ve ucuz bi tel aldım başıma bişey gelirse en azından bir yerleri arayabileyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

abonelik sözleşmesinin 5.4 maddesinde ücret değişikliğini bildirmek şartı ile yapabileceğini yazıyor. bildirme ise sms e-mail gönderilen fatura ile ve avea.com.tr bunlar aracığıyla yapılacaktır deniyor. sözleşmede müşterilere danışılarak ücret değiştirilir yazmıyor. bizde boş kağıda imza atmıyorsak bu maddeyi kabul etmiş oluyoruz yani sorumluyuz.

5.4 ABONE, AVEA’nın abonelik başlangıcında sunduğu TARİFE’lerden birini seçer. Aksi halde, ABONE’ye tahsis edilen hat, Sözleşme’nin imza tarihinde yürürlükte bulunan standart AVEA TARİFE’leri üzerinden kullanıma açılır. ABONE’nin seçtiği TARİFE’nin iptal edilmesi, uygulamadan kaldırılması hallerinde AVEA, ABONE’nin onayını alarak; ABONE’yi seçmiş olduğu TARİFE’ye yakın olan bir başka TARİFE’ye geçirir. AVEA, yürürlükteki mevzuata uygun şekil ve sürede TARİFE’lerinde ve fiyatlarında değişiklik yapabilir, makul bir süre öncesinde kısa mesaj, arama ve/veya posta ile duyurur ve AVEA, TARİFE değişikliklerini abonelerinin kolayca erişebileceği şekilde kendi internet sitesi üzerinden de duyurur. Ayrıca, ABONE ilgili HİZMET KANALLARI’ndan da TARİFE’lerle ilgili bilgi edinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 4 Ocak 2013; 22:13:13 >

• quote:

quote:

quote:

modem mf190 sn 6,5 mb gördüm demekki modem 7,2 mb değilde daha yüksek olsa dahada hızlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

quote:

quote:

modem mf190 sn 6,5 mb gördüm demekki modem 7,2 mb değilde daha yüksek olsa dahada hızlı olabilir

ortada bir karışıklık olduğu belli, 6.5 Mb /sn mi yoksa 6.5Mbit mi. ikisinin arasında dünyalar kadar fark var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ortada bir karışıklık olduğu belli, 6.5 Mb /sn mi yoksa 6.5Mbit mi. ikisinin arasında dünyalar kadar fark var.

6,5 mbit /sn

• quote:

6,5 mbit /sn

alet değişse de daha çok daha yüksek hız göremeyebilirsinizde ozaman. bende de 7.2 lik modem vardı şuan 14.4 lük tlf var, ilk aldığımda uçarız kaçarız diyordum hız olarak ama 8-9 u geçmedi bulunduğum yerde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

snde 2,5mb indirme aldım

• Beyler bu hepsiburadanin çağrı merkezi numarasını arasak ekstra mı olur dakikalardan mı düşerler ?
    Numara bu 0850 252 40 00

• 1gb biter bitmez düşürdüler hızı, tamda bu ay internet lazımken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Beyler bu hepsiburadanin çağrı merkezi numarasını arasak ekstra mı olur dakikalardan mı düşerler ?
    Numara bu 0850 252 40 00

paket süresinden düşüyor. ekstra olmaz.
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,Avea'dan sınırsız BİS(Aylık 30TL) üyeliğime tarifeme ek (Konuşkan 400) ödüyorum,bir an şunu düşündüm,ulan 4 tane arkadaşımla BBM'de muhabbet edeceğime alırım bi Lumia SEÇ 500 (30TL)+sınırsız internet (10TL.) 40+59 (Lumia 820 Bedeli)99 TL'ye hem her yöne 500 hemde 10TL'ye sınırsız internet keyfimle telefon sahibi olurum,Şu an BİS üyeliğimle zaten 75-80 TL ödüyorum,sizcede mantıklı değil mi?
  • Bu aveanin ben 1 ay 1 gunde toplam 174.6 tl geldi lanet girsin aveaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Merhaba arkadaşlar,

Bu internet paketiyle ilgili bir soru soracaktım da. Acaba mesela bu 2 gb bittikten sonra kullanabileceğimiz bir ek paket var mı. Yani 3g hızında kullanabileceğimiz. Hız düşmeden. 2 gb bana yetmiyor ve hız düşmesini istemiyorum. Bilgisi olan varsa bekliyorum. Saygılar.

Hocam aynı sorun bende de var internetin hızı düştü mu berbat oluyor cevap bulursan bana da haber verirsen sevinirim

• Ya bu avea artık işin suyunu çıkardı sabit tutardan 5-10 lira fazla geliyor.Herşey dahil bir paket herhangi bir aşımda söz konusu değil nedir bu farklılık acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 11 Ocak 2013; 10:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Ya bu avea artık işin suyunu çıkardı sabit tutardan 5-10 lira fazla geliyor.Herşey dahil bir paket herhangi bir aşımda söz konusu değil nedir bu farklılık acaba?

fatura detaylarını buraya kopyalarsanız arkadaşlar bir yorum getirirler, ters bir şey varsa itiraz edersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.