Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonerso

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

mms yüzünden fazla fatura gelmemesi için avea mail yolladı:

detaylar:http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/SMSteDikkatEtmenizGerekenCihazAyarlari

banada mesaj ve mail geldi ama bizim s2ler için bir çözüm yok cwm den bunu düzelten bir ek dosya vardı ya onu yapmak yada bi apk vardı onu bulamadım 12 mesaja kadar çıkartıyordu sınırı

benim telde de sms gönderirken kopyala yapıştır yaptım vs. sonra mms şeklinde gönderdi. Avea da affetmez bunu kapatmanın bir yolu yok mu? mms istemiyorum kardeşim. :)

alıntı yaptığın mesajdaki linki bir tıklasan çözümün orada yazılı olduğunu göreceksin..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 16 Ocak 2013; 16:46:35 >

• Bu tarifedeyim faturasız hatta geçmek istiyorum ama internetten baktığım kadarıyla geçiş için ücret alıyormuş avea vergi bedellerini peşin olarak bu uygulama hala devam ediyor mu? Faturasıza geçerken yine para mı bayılacağız yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar
    Yeni Nesil 1000 tarifemin adı

paketleri kontrol ettiniz mi, bir şekilde bir pakete üye olmuş olmayasınız? 58 liralık faturanın detaylarından da bir şeler çıkabilir buraya koyarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Bu tarifedeyim faturasız hatta geçmek istiyorum ama internetten baktığım kadarıyla geçiş için ücret alıyormuş avea vergi bedellerini peşin olarak bu uygulama hala devam ediyor mu? Faturasıza geçerken yine para mı bayılacağız yani?

evet hocam devam ediyor. bu yüzden önce hattınızı başka bir operatöre taşımanızı, geçişin olduğu gün tekrar avea faturasıza taşımak için başvurmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Bu tarifedeyim faturasız hatta geçmek istiyorum ama internetten baktığım kadarıyla geçiş için ücret alıyormuş avea vergi bedellerini peşin olarak bu uygulama hala devam ediyor mu? Faturasıza geçerken yine para mı bayılacağız yani?

evet hocam devam ediyor. bu yüzden önce hattınızı başka bir operatöre taşımanızı, geçişin olduğu gün tekrar avea faturasıza taşımak için başvurmanızı öneririm.

Peki net olarak bir bilgi varmi alinacak ucret miktari konusunda?Numara tasimada 3 ayda bir oluyor biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 17 Ocak 2013; 8:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki net olarak bir bilgi varmi alinacak ucret miktari konusunda?Numara tasimada 3 ayda bir oluyor biliyorum?

20 ya da 30 tl
    ikisinden biri ama hangisi olduğundan emin değilim.

numara taşımada 3 ay sınırı yeni açılan hatlar için geçerli, siz ertesi gün hemen tekrar başvuru yapabilirsiniz, tercih sizin.

ben olsam o ücreti vermemek için hattımı taşırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 ya da 30 tl

numara taşımada 3 ay sınırı yeni açılan hatlar için geçerli, siz ertesi gün hemen tekrar başvuru yapabilirsiniz, tercih sizin.

Hmm öyle yaparım o zaman.

Umarım numara taşımada da Avea almaz o parayı.Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20 ya da 30 tl

Hmm öyle yaparım o zaman.

Umarım numara taşımada da Avea almaz o parayı.Teşekkürler.

taahhüdün varsa taahhüdü ihlal bedelini alır ki zaten faturasız hatta da geçsen o parayı alacağı için sorun yok.

• Yeni nesil 500 tarifesindeyim. Ne güzel önceden 32-33 civarı gelen fatura artık 45 tl olmaya başladı son 2-3 aydır. Limit aşımı falanda yapmıyorum, nasıl oluyor anlamadım bu iş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Yeni nesil 500 tarifesindeyim. Ne güzel önceden 32-33 civarı gelen fatura artık 45 tl olmaya başladı son 2-3 aydır. Limit aşımı falanda yapmıyorum, nasıl oluyor anlamadım bu iş..

30tl olan yeni nesil 500 tarifesi oldu 38tl birde telsiz ücreti eklenince otomatikman 40tl oluyor 40 altı fatura gelen yok indirim alan aboneler hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanboga

quote:

Yeni nesil 500 tarifesindeyim. Ne güzel önceden 32-33 civarı gelen fatura artık 45 tl olmaya başladı son 2-3 aydır. Limit aşımı falanda yapmıyorum, nasıl oluyor anlamadım bu iş..

30tl olan yeni nesil 500 tarifesi oldu 38tl birde telsiz ücreti eklenince otomatikman 40tl oluyor 40 altı fatura gelen yok indirim alan aboneler hariç

Peki bu fiyatlara başka operatörlerde benzer kampanya bulabilirmiyiz sınırsız internetli, bilginiz var mı?
  • AVEA nın 5gb 15tl olan kullanan varmı? iphone kullanılırmı hız ne olur

• quote:

quote:

quote:

Peki bu fiyatlara başka operatörlerde benzer kampanya bulabilirmiyiz sınırsız internetli, bilginiz var mı?

maalesef bulamayız hocam, bir çoğumuz bu yüzden avea kullanıyor zaten,
    aynı fiyatları başka operatörde bulsaydık eminim avea abonelerinin en az yarısını kaybederdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vorol2

AVEA nın 5gb 15tl olan kullanan varmı? iphone kullanılırmı hız ne olur

Data için o

• quote:

quote:

quote:

quote:

maalesef bulamayız hocam, bir çoğumuz bu yüzden avea kullanıyor zaten,
    aynı fiyatları başka operatörde bulsaydık eminim avea abonelerinin en az yarısını kaybederdi.

Evet bende 12-13 yıllık Turkcell hattımı bırakıp geçmiştim avea'ya sınırsız internet için. 30 küsür öderken iyiydi ama bu 45 liralık faturalar fazla oluyor açıkcası. Taahhut falan versek inmiyorlar mı tekrar 30-35 tl'ye? Deneyen oldu mu hiç?

• beyler nisanda taahutum bitiyor ancak ben turkcelle simdi gecmek istiyorum. 3 ay icin kac lira taahut cezasi gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

beyler nisanda taahutum bitiyor ancak ben turkcelle simdi gecmek istiyorum. 3 ay icin kac lira taahut cezasi gelir?

Taahhüt bozarak Turkcell'e geçmek istemenizin sebebi Avea'dan memnuniyetsizlik mi yoksa Turkcell'de kaçırılmayacak bir tarife/paket falan mı çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

quote:

beyler nisanda taahutum bitiyor ancak ben turkcelle simdi gecmek istiyorum. 3 ay icin kac lira taahut cezasi gelir?

Taahhüt bozarak Turkcell'e geçmek istemenizin sebebi Avea'dan memnuniyetsizlik mi yoksa Turkcell'de kaçırılmayacak bir tarife/paket falan mı çıktı?

aksine avea da sinirsiz internete baglanabilmem problem. bu sebepten oturu derslerimde dikkat daginikligi bas gostermekte. bundan dolayi hem turkcell e gecersem pahali diye internet paketi alamam bu yuzdende internete baglanmadigim icin derslerime kendimi daha iyi veririrm diye operatorumu degistirmek istiyorum:) ancak kararsizim yinede. cunku bu tarifeden daha ucuz bir tarife yok ve zor gelir gibi gorunuyor :)

• quote:

öncelikle bu bir ceza değil sadece yapılan indirimlerin geri alınması aslında. yani taahhüt vermekten korkmanın bir manası yok çünkü taahhütü bozunca fazladan bir para vermiyorsunuz, vermeniz gerekeni verip indirimi kaybetmiş oluyorsunuz. ikinci olarak taahhüt bozarken kalan süreye göre değil geçen süreye göre işlem yapılır, 12 ay taahhüt verip 9. ayda çıkarsanız 9*5(aylık taahhüt indirimi)=45 lira ödemeniz gerekir normal şartlarda.
  • quote:

aksine avea da sinirsiz internete baglanabilmem problem. bu sebepten oturu derslerimde dikkat daginikligi bas gostermekte. bundan dolayi hem turkcell e gecersem pahali diye internet paketi alamam bu yuzdende internete baglanmadigim icin derslerime kendimi daha iyi veririrm diye operatorumu degistirmek istiyorum:) ancak kararsizim yinede. cunku bu tarifeden daha ucuz bir tarife yok ve zor gelir gibi gorunuyor :)

:) . hocam bence derslerine mani diye internet istemiyorsan aveayı ara 3g yi kapatsın veya sen ayarlardan kapat. belki nisanda bi indirim daha yaparlar 12 ay bitiyor diye. yazın yine 30 tl ye sınırsız internetle devam edersin. sonra kafanı taşlara vurma yani internetim yok diye:) o zamanda allahım köret beni diye arabesk şarkılar söylemeyesin. ama öncelikle ders olayını bi şekilde çöz, senin bileceğin iş. mani olamıyosan bilemem.

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.