Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

aksine avea da sinirsiz internete baglanabilmem problem. bu sebepten oturu derslerimde dikkat daginikligi bas gostermekte. bundan dolayi hem turkcell e gecersem pahali diye internet paketi alamam bu yuzdende internete baglanmadigim icin derslerime kendimi daha iyi veririrm diye operatorumu degistirmek istiyorum:) ancak kararsizim yinede. cunku bu tarifeden daha ucuz bir tarife yok ve zor gelir gibi gorunuyor :)

:) . hocam bence derslerine mani diye internet istemiyorsan aveayı ara 3g yi kapatsın veya sen ayarlardan kapat. belki nisanda bi indirim daha yaparlar 12 ay bitiyor diye. yazın yine 30 tl ye sınırsız internetle devam edersin. sonra kafanı taşlara vurma yani internetim yok diye:) o zamanda allahım köret beni diye arabesk şarkılar söylemeyesin. ama öncelikle ders olayını bi şekilde çöz, senin bileceğin iş. mani olamıyosan bilemem.

@suicide

teşekkürler bilgiler için

@dijitalbaski

hocam sizin dediğiniz seçenekte aklıma geliyor. gerçi haklısınız hattımı taşırsam başımı taşlara vururum çünkü bu hat benim için hem mesajlaşma hem konuşma hemde seyyar modem gibi. çünkü kabloyu pc ye takıp filmler diziler indirmeye yani rahatlığa çok alıştım :) dediğiniz gibi ya avea müşteri hizmetlerine söyler kapatırım yada twitter facebook gibi bağımlılık yapan şeyleri dondururum. resmen sigara alkol bağımlılığı nasılsa twitter facebookta öyle. sizede tavsiye ederim :)
    12 ay sonunda verilen indirimlerde başlı başına bir aveada kalma konusu tabi
    hocam fikrimden caydırdınız be :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 20 Ocak 2013; 15:17:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avea gerçekten iyi hoşta ankarada gerçekten çekmiyor evin içlerinde. camlar kapalı edge ile bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor ancak pencereleri açıyorum bağlanıyor. aveanın sinyallerini duvardan geçmez diye bilirdik camdan da geçmiyormuş:)

istanbulda avea gerçekten çok önde çekim kalitesi olarak ankaraya göre.

• @lion king
    hmm bulunduğunuz yerde çekmiyorsa başka tabi. ben orda olsam evde adsl yoksa şunları denerdim heralde (biraz değişiğim de :) ): telefona poşet geçirip camın dışına koyup pc ye wifi paylaştırırdım belki falan :)) .
    5-6 sene önce millet modemine hiç şifre koymadığı zamanlarda yazın teyzemin antalyadaki evinde internet yokken ,dairenin dışına mehmet efendi kahve kutusundan anten yapıp internet çekerdim :)) . şimdi onlar aklıma geldi.
  • ankaranın neresinde çekmiyor acaba? ben keçiören, sincan, çankaya, eryaman gibi yerlerde sorunsuz kullanıyorum da
  • @dijitalbaskı

telefonu posete koyup disariya sarkitip internete girsem ben o girdigim internettn hic bisey anlamam korkudan eski nokia telefonlarini sarkitsak mantikli tabi ama akilli telefonlar icin biraz yurek ister:)

@suicide

disarida cekim gucunde problem yok hatta evin icinde ön cephelerde de problem yok. 3g 4 cubuktan 2 tane cekiyor ve o idare ediyor. ancak arka cephede 3g neredeyse 0. 2g de cok istikrarsiz. cekiyor gibi gosteriyor aramiyor filan.

mekan: yenimahalle:)

• tek bir evde bu sorun varsa kör bir noktada kalıyor olabilir belki evin o kısmı, eğer öyle bir şeyse zaten çözüm bulmak gibi bir dertleri olmuyor bende ev içinden bahsediyorum ne mutlu ki saydığım yerlerde bir sıkıntı yaşamadım bölgede genel bir şey varsa yatırım yapmaları muhtemel ama çok küçük bir alanda çekmeme sorunu varsa dediğim gibi ilgileneceklerini sanmam malesef.
  • Beyler Selamın Aleykum. Bu aveada faturasız sınırsız internet paketi falan var mı ?

• bizim evin içine girince çekmiyor, ama bahçeye çıkınca hiçbir sorun yok, önceden evin içinde de çok iyi çekiyordu, sonradan ne oldu anlamadım. baz istasyonunun yeri de değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

beyler nisanda taahutum bitiyor ancak ben turkcelle simdi gecmek istiyorum. 3 ay icin kac lira taahut cezasi gelir?

öncelikle bu bir ceza değil sadece yapılan indirimlerin geri alınması aslında. yani taahhüt vermekten korkmanın bir manası yok çünkü taahhütü bozunca fazladan bir para vermiyorsunuz, vermeniz gerekeni verip indirimi kaybetmiş oluyorsunuz. ikinci olarak taahhüt bozarken kalan süreye göre değil geçen süreye göre işlem yapılır, 12 ay taahhüt verip 9. ayda çıkarsanız 9*5(aylık taahhüt indirimi)=45 lira ödemeniz gerekir normal şartlarda.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70230114

• babamda yeni nesil 1000 var var ve ona da faura 58 tl geliyor..

bende de aynı tarifenin 500 ü vardı.. normalde 30 tl geliyordu.. sonra taahüt verip 22.5 ödemeye başlamıştım.. o da bitmiş 30 tl olmuş

ve müşteri hizmetlerini aradığımda temmuzdan itibaren ya 37.5 ya da 35 tl ödeyeceğimden bahsetti..(tam hatırlamıyorum)

heralde o zaman babamın hattı 65 tl falan olur..

fiyatları nası bu kadar arttırabiliyolar ben bi mantık bulamadım..
  • Ya fatura 40 oldu cok fazla musteri hizmetlerini arasak tahaddut fala
    n indirim yapmazlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 23 Ocak 2013; 11:37:54 >
  • mobil vizyon paketi de bitti
  • mobilvizyon paketi bittiyse avea da bitti. yarım yamalak 3g si ile idare ediyorduk bari turkcell e geçeyim adam gibi çekim kalitesiyle konuşayım.

• mobilvizyona alternatif yok mu ki:((
  • Bende mobilvizyondan sonra Turkcell'e geceyim diyorum ama Turkcell'de aynı pakete 60 - 70 tl para verecem. Su anda Avea'da 1000 dakika heryone 500 SMS 500 mb internet ve sınırsız 1gb İnternet'e ortalama 25 tl ödeyeceğim eğer bir aksilik çıkmaz ise ama mobilvizyon gitti ondan kararsızım. Gerçi bulunduğum bölgelerde Avea Turkcell'den daha iyi gibi.

• mobilvizyona alternatif birşeyler bulursak pmleşelim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

mobilvizyona alternatif birşeyler bulursak pmleşelim arkadaşlar

benide yazın listeye

• quote:

aynen ya yokmu lig tv paketi gibi bisey? arasak web sitesinden buluruz belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

benide yazın listeye

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

benide yazın listeye

benide benideee

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.