Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler int paketi ayın 27 sinde yenileniyor değil mi? yani 45 dk içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudan biraz bağımsız ama fizy mantığında çalışan, 128k interneti kullanarak hızlıca müzik dinleyebileceğimiz bir android programı bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

mobilvizyona alternatif birşeyler bulursak pmleşelim arkadaşlar

benide yazın listeye

benide benideee

Ben de haber beklerim :)
    Yarın paketlerim yenileniyor,
    bir-iki yöntem deniycem,dua edin de işe yarar bi şey bulalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

quote:

benide yazın listeye

benide benideee

boşa kasmayın arkadaşlar ben hemen hemen her şeyi denedim bu sefer bir şey çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

quote:

benide yazın listeye

benide benideee

boşa kasmayın arkadaşlar ben hemen hemen her şeyi denedim bu sefer bir şey çıkmadı.

o zaman El-Fatiha

• quote:

konudan biraz bağımsız ama fizy mantığında çalışan, 128k interneti kullanarak hızlıca müzik dinleyebileceğimiz bir android programı bilen var mı acaba?

hocam müzik programı değilde radyo programı var, tune in radio

ilinizin yerel radyoları da dahil hemen hemen dünyadaki tüm radyo kanalları mevcut uygulamanın içinde,
    hız düşünce denedim hiç takılmadan radyo dinleyebiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Ya fatura 40 oldu cok fazla musteri hizmetlerini arasak tahaddut fala
    n indirim yapmazlar mi?

Müşteri hizmetlerini arayıp bu ücretin cok fazla oldugunu, ödemekte zorlandıgınızı, yapılabilecek birşeyin olup olmadıgını, AKSİ TAKDİRDE BU ÜCRETİ ÖDEYEMEDİĞİMDEN DOLAYI BAŞKA OPERATÖRE NUMARAMI TAŞIMAK ZORUNDA KALACAĞIM (özellikle büyük harfle yazdım. Bu kısmı kesin söylemeniz gerekiyor )

şeklinde yumuşak ama tehdit içeren bir konuşma yaparsanız

1 sene boyunca her ay

%15 ya da
    %25 ya da
    %50

indirimden birini kaparsınız..
  • quote:

quote:

konudan biraz bağımsız ama fizy mantığında çalışan, 128k interneti kullanarak hızlıca müzik dinleyebileceğimiz bir android programı bilen var mı acaba?

hocam müzik programı değilde radyo programı var, tune in radio

ilinizin yerel radyoları da dahil hemen hemen dünyadaki tüm radyo kanalları mevcut uygulamanın içinde,
    hız düşünce denedim hiç takılmadan radyo dinleyebiliyordum.

onu biliyorum hocam, dediğin gibi çok başarılı bir program ama benim asıl istediğim "şöyle de bir şarkı var" dendiğinde dur hemen açıp dinleyelim diyebilmek istiyorum. hızlı iken fizy bu işi çok güzel yapıyor fakat hız düştükten sonra "loading" kısmı sıkmaya başlıyor insanı. belki dedim kaliteyi biraz azaltarak bu işi yapan bir program bilen vardır

• Faturam 17 lira gelmiş. 10 dolaylarında geliyordu mobilvizyon varken. Mobilvizyon ücreti düşünce fatura arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Faturam 17 lira gelmiş. 10 dolaylarında geliyordu mobilvizyon varken. Mobilvizyon ücreti düşünce fatura arttı.

Avea,mobilvizyonun acısını,bizden çıkaracak demek ki
    Bakalım bana ne gelecek,kol center olmasın da,3-5 tl ye razıyım :)

• quote:

buyur android ise youtube u kullanarak hem izle hem dinle, istediğin kalite seçeneği mevcut. tubemate son versiyon. bizim 128 kbps ye göre 176x144 ü seçersen hiç donmadan izleyebilirsin, onun haricinde 1080p dahil istediğin çözünürlükte ister izle ister indir, durdur devam et, kuyruk yap... konuda açıklama var

http://forum.donanimhaber.com/m_70807271/tm.htm

• " 11. Geleneksel Fatura normal mi, çok mu geldi ve fatura detaylarını kopyala yapıştır, faturan niçin fazla gelmiş yorum yapalım Şenlikleri " ne hoşgeldiniz
  • bir katkı da ben yapayım

yeni nesil tarifesinde ocak 2013 faturası normal görünüyor

seç tarifesi ocak 2013 faturasında +10TL.'lik fazlalık varmış gibi duruyor, detaylara ulaşılabildiğimizde bakacağız artık +10TL. nereden gelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

buyur android ise youtube u kullanarak hem izle hem dinle, istediğin kalite seçeneği mevcut. tubemate son versiyon. bizim 128 kbps ye göre 176x144 ü seçersen hiç donmadan izleyebilirsin, onun haricinde 1080p dahil istediğin çözünürlükte ister izle ister indir, durdur devam et, kuyruk yap... konuda açıklama var

eyvallah, teşekkür ederim güzel programa benziyor. bende video izlemede hata verdi nedense (maalesef bu video oynatılamıyor) halbu ki tarayıcı üzerinde youtube çalışıyor herhalde çözeriz bi şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Faturam 17 lira gelmiş. 10 dolaylarında geliyordu mobilvizyon varken. Mobilvizyon ücreti düşünce fatura arttı.

6 ayınızı doldurduysanız 5 TL ondan artıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

quote:

eyvallah, teşekkür ederim güzel programa benziyor. bende video izlemede hata verdi nedense (maalesef bu video oynatılamıyor) halbu ki tarayıcı üzerinde youtube çalışıyor herhalde çözeriz bi şekilde.

tarayıcıdaki flash playeri kullanmıyo, izle seçeneklerinde orjinal video oynatıcıyı kullanıyo,eğer indirmeyi seçersen flv leri açarken falan başka oynatıcı seçtiriyo. önce inndir dosyayı sonra bak hangisi açtığını dene önce istersen.orjinal oynatıcının mp4 leri açması lazım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalbaskı -- 29 Ocak 2013; 11:04:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

android market ttnet müzik uygulamasını deneyin
  • bu tarifede olup 15 20 lira fatura gelenler ne ayak?
    onların niye ucuz ?
    biz niye 40 veriyoruz ?
    biri bilgilendirse lutfen..
    yoksa bu topicte diğer tarifeler de mi yazıyor?
  • avea faturalı 10 tl lik olan sınırsız internet kullanan varmı ?

1gb normal hızlı 1 gb gecince 96 kbps düsüyormus ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reus

avea faturalı 10 tl lik olan sınırsız internet kullanan varmı ?

1gb normal hızlı 1 gb gecince 96 kbps düsüyormus ?

Benim paketim Faturalı SEÇ 500,
    Dün,sınırsız netimden 1 gb doldurunca;
    "hızınız 128 kb'a düşürülmüştür" diye mesaj geldi,
    Sizin pakette durum nedir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.