Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattım dün aveaya taşındı. 1 gb paketi 10 tl ye aldım. Bu 1 gb bittiği zaman hız sınırlama mı oluyor yoksa ücret mi kesilecek kb bazında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Hattım dün aveaya taşındı. 1 gb paketi 10 tl ye aldım. Bu 1 gb bittiği zaman hız sınırlama mı oluyor yoksa ücret mi kesilecek kb bazında?

faturalı mısınız, faturasız mısınız

hangi tarifedesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Hattım dün aveaya taşındı. 1 gb paketi 10 tl ye aldım. Bu 1 gb bittiği zaman hız sınırlama mı oluyor yoksa ücret mi kesilecek kb bazında?

hangi tarifedesiniz

Faturasız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

hangi tarifedesiniz

Faturasız

faturasızda sınırsız internet yok aveada

1 GB sonrası ücretlendirilir

ama 1 GB faturasızda daha pahalı diye biliyorum

tanışma paketlerinden mi aldınız...........
  • taahhütüm 6 aylık oldugu için gelen zam 8 liraymıs..
    hani 5 tl idi
    40 40 ödüyorum tuzlu olmaya basladı baska trifeye öi gecsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

taahhütüm 6 aylık oldugu için gelen zam 8 liraymıs..
    hani 5 tl idi
    40 40 ödüyorum tuzlu olmaya basladı baska trifeye öi gecsem?

6 aylık taahhütlü değildi
    taahhütsüz olan 6 ay 30 TL
    6 ay sonrası 35 TL idi
    38 TL olmuş

• 6 aydan sonra 35 tl olması gerekırken 39.5 gelmıs. Son yorumlara baktım da 35 degıl 38 olmus gordum. Bız ımza atarken boyle ımza atmadık mı ılk 6 ay 30 sonrakı 6 ay 35 tl dıye?
    Ayrıca e-fatura ne zaman gelıyor? ıstedım 1 saat ıcınde gonderırız dedıler ama gelmedı.
  • sınırsız interneti olan baska tarife var mı daha ucuza?
    mesajları ve dakikaların cıgunu kullanmıyorum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

6 aydan sonra 35 tl olması gerekırken 39.5 gelmıs. Son yorumlara baktım da 35 degıl 38 olmus gordum. Bız ımza atarken boyle ımza atmadık mı ılk 6 ay 30 sonrakı 6 ay 35 tl dıye?
    Ayrıca e-fatura ne zaman gelıyor? ıstedım 1 saat ıcınde gonderırız dedıler ama gelmedı.

musterı hızmetlerını aradım evet 38 olmus ucret. 1.5 tl de devletın vergısıymıs. 40 lıra olmus yanı kısacası tarıfe. 40 lira tuzlu geliyor ama başka tarife bulamadım. sınırsız internetli tarife yok. neyse beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 6 Şubat 2013; 18:56:12 >
  • bu tarife yine şu ortamda 40 a kadar kurtarır bence. 6ay sonraya ne tarifeler çıkar diye taahhüt vermeyen çok oldu ama bi cacık da olmadı , hatta internet tarifeleri daha kötüye gitti diyebiliriz. o yüzden tarifede biraz beklemekte fayda var, indirim almak için uğraşmak lazım. taahhüt verenlerin nisan-mayıs da şansı var çünkü 12 aylık genel faturalıda kalma taahhütleri bitince genel bi indirim teklifi alabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

bu tarife yine şu ortamda 40 a kadar kurtarır bence. 6ay sonraya ne tarifeler çıkar diye taahhüt vermeyen çok oldu ama bi cacık da olmadı , hatta internet tarifeleri daha kötüye gitti diyebiliriz. o yüzden tarifede biraz beklemekte fayda var, indirim almak için uğraşmak lazım. taahhüt verenlerin nisan-mayıs da şansı var çünkü 12 aylık genel faturalıda kalma taahhütleri bitince genel bi indirim teklifi alabilirler.

suan ki tarifelere bakinca katiliyorum ben size.hizi sadece dusuk bile olsa sadece interneti bile cok iyi en basta. ayni sartlarda daha ucuzu cikarsa degerlendirilir ama suan benim icin alternatifi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

bu tarife yine şu ortamda 40 a kadar kurtarır bence. 6ay sonraya ne tarifeler çıkar diye taahhüt vermeyen çok oldu ama bi cacık da olmadı , hatta internet tarifeleri daha kötüye gitti diyebiliriz. o yüzden tarifede biraz beklemekte fayda var, indirim almak için uğraşmak lazım. taahhüt verenlerin nisan-mayıs da şansı var çünkü 12 aylık genel faturalıda kalma taahhütleri bitince genel bi indirim teklifi alabilirler.

suan ki tarifelere bakinca katiliyorum ben size.hizi sadece dusuk bile olsa sadece interneti bile cok iyi en basta. ayni sartlarda daha ucuzu cikarsa degerlendirilir ama suan benim icin alternatifi yok.

altarnatifi yok şu an.........

• tamam eyvallah 40 olmuş , napalım ödeyeceğiz.. bir sorum vardı. şu 30 Tl lik tarifede 2 GB ı doldurdum. Bana bu akşam hızlı internet lazım, faturalı olmama rağmen 100 MB lık ekstra internet alabiliyor muyum ? yoksa evdekilerin Faturasız Turkcell hattı var, o hatta mı 100 mb internet paketi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

tamam eyvallah 40 olmuş , napalım ödeyeceğiz.. bir sorum vardı. şu 30 Tl lik tarifede 2 GB ı doldurdum. Bana bu akşam hızlı internet lazım, faturalı olmama rağmen 100 MB lık ekstra internet alabiliyor muyum ? yoksa evdekilerin Faturasız Turkcell hattı var, o hatta mı 100 mb internet paketi alayım?

Evet 100 mb 1.5 TL den alıp kullanıyorsun.

• Arkadaşlar Bu avea ne cimriymiş ya 1.6 gb olunca sms gönderiyor aşmak üzeresin diye 2 gb olunca anında hızı düşürüyor Lanet olsun be biraz bonkör olsalar ya
  • Ben bugün itibariyle seç 500 tarifesini bırakıp vodafoneye taşıdım paketimi. 30 lirayken iyiydi zaten ben dakikaları ve sms leri pek kullanmıyodum. altı aydan sonra 38 lira oldu aradım itiraz ettim yapacakları bişey olmadığını söylediler. 38 i bırak 9720 mi neymiş o numaraya mms atmışmışım kırkın altında fatura gelmemeye başladı bende iptal ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Ben bugün itibariyle seç 500 tarifesini bırakıp vodafoneye taşıdım paketimi. 30 lirayken iyiydi zaten ben dakikaları ve sms leri pek kullanmıyodum. altı aydan sonra 38 lira oldu aradım itiraz ettim yapacakları bişey olmadığını söylediler. 38 i bırak 9720 mi neymiş o numaraya mms atmışmışım kırkın altında fatura gelmemeye başladı bende iptal ettim.

vodafone hangi tarifeye geçtiniz, sınırsız interneti olan uygun bir tarife var mı
  • yok hocam öylesine geçtim internet filan yok.
  • quote:

Ben bugün itibariyle seç 500 tarifesini bırakıp vodafoneye taşıdım paketimi. 30 lirayken iyiydi zaten ben dakikaları ve sms leri pek kullanmıyodum. altı aydan sonra 38 lira oldu aradım itiraz ettim yapacakları bişey olmadığını söylediler. 38 i bırak 9720 mi neymiş o numaraya mms atmışmışım kırkın altında fatura gelmemeye başladı bende iptal ettim.

Aynen bende bu yüzden Avea'dan Turkcelle geçtim. Bu numaraları googleda arataın bizim gibi birçok avea mağdurunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

vodafone hangi tarifeye geçtiniz, sınırsız interneti olan uygun bir tarife var mı

Cepnet :)9
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.