Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

bayi sağolsun banada taahhüt yapmamış bu ay 38 lira fatura geldi. aveaya şikayet kaydı oluşturdum geri dönüş yaptılar 30 tl olarak 1 sene daha tarife süresi uzatıldı.

peki fazla alınan ücretin bir sonraki faturada düşülmesiyle ilgili bir kayıt oluşturdun mu?

hayır onu yapmadımda sanmıyorum vereceklerini..bayinin hatası deyip geçiştirdiler çünkü
  • quote:

quote:

quote:

bayi sağolsun banada taahhüt yapmamış bu ay 38 lira fatura geldi. aveaya şikayet kaydı oluşturdum geri dönüş yaptılar 30 tl olarak 1 sene daha tarife süresi uzatıldı.

peki fazla alınan ücretin bir sonraki faturada düşülmesiyle ilgili bir kayıt oluşturdun mu?

hayır onu yapmadımda sanmıyorum vereceklerini..bayinin hatası deyip geçiştirdiler çünkü

siz bayiden 30 tl olarak talep mi ettiniz ve bayi size 30 tl bilgisi verdi mi? bu önemli çünkü bu gibi durumlarda bayi hatalı işlem yaptığını kabul eder ise iadesi tarafınıza yapılacaktır.

• Aynen Oyle oldu sozlesmeden ne yazildigina tekrar bakayim ben en iyisi tesekkurler bilgi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

artık türkiyede ticaret ahlakı falan zaten bitti de. artık yüzüne bakarak yalan söyleme dönemi tam anlamıyla piyasaya hakim oldu. bütün markaların müşteri hizmetleri konuşmaları artık ;
    abone yaparken ooo o da var tabii her türlü beyfendi, fiyatlar da şöyle olacak şu dönem sonuna kadar diye , ama 6 ay sonra işine hangisi geliyorsa öyle kıvıttırıyorlar ; 96.maddeye göre biz kafamıza göre her türlü istediğimiz şeyde değişiklik yaparız o faturalar normal beyfendi sizi şu tarifemize alalım...
    madem değiştirme hakkın var o zaman niye tarife satarken şartlar böyle olacak diyosun ki..
    bütün firmalar böyle artık. size tavsiyem virtual recorder tarzı ses kaydedici program ile mh konuşmalarınızı kaydedin ve konuşurken isim sorun ve şartlarınız bu dimi tarzında sorular sorarak cevapları kaydedin . sonrakilerle çelişirse tehtid edin ses kaydı var diye o zaman yumuşarlar.olmadı ses kayıtlarını youtube ,şikayet var,burda yayınlayın. ve btk olaylarında onlara verirsiniz.
    bunlar deveye dikenden anlar ,insanlıkları zaten bitmiştir utanmayın, ki bunlar utanmama işinin pirleridir,her yolu deneyin .. dinen de günah değildir sevaptır.(onları gördüğünüz yerde vücutlarını kılıçla ikiye ayırın) onlar bunlar olabilir, biraz şakirtçe oldu ama neyse :) )

mh çalışanları avea nın sahibi yada ceo'su falan mı zannediyorsun konuştuğu kişiler robot değil ve günde en az 100 kişiye laf anlatmaya çalışıyor. sonuçta o insanları konuşturanda şirket politikasıdır. zaten onlar her görüşmeyi kaydediyor. istersen mahkeme kararıyla görüşme kayıtlarını talepde edebiliyorsun. en basitinden örnek veriyim bir tarifede 1000 dk 40 tl olsa ve o ay 1100 dk yani 100 dk fazla konuşsan dk 41,5 krş 41,5 tl yapar ve faturan 82 tl falan gelir ve isyan edersin ve dersinki neden 1000 dk 40tl de 100 dk 41,5 tl diye müşteri isen bilinçli kullanıcı olacaksın kabahatı başkasında değil kendindede arayacaksın baktınki 1000 dk bitiyor mh arayıp 100 dk alacaksın örneğin 100dk ya 41,5 tl değilde örnegin 5 tl ödeyecesin ben olaya böyle bakarım

tarifeye durduk yere,bigilendirmeden zam yaparsa ne yapacaz.çunku 13aralıktan berı cevap beklıyorum,gecen p.tesınden brı btk sıkayetıne bıle cevap vermemıs.SIMDI BEN NE YAPAYIM?

• quote:

quote:

o mesajımın bir üstünü dahi okusan hangi konu hakkında neye istinaden konuştuğumu anlayabilirdin ama böyle bi alışkanlığın yok ve forum kullanmayı bilmediğinden gördüğün bir mesajın bi tarafını kesip biçip ona cevap yazıyorsun ve buraları çöplük yapıyorsun.
    ayriyeten tv reklamlarındaki yanıltıcı şeylere btk nasıl cezayı kesip gerektiğinde yasaklıyorsa, sen bunun taahhüdünü adama imzalat zaten sonra yargı senden yana demiyorsa. bizde yanıltıcı bi durum olunca şirketin mh sini arayıp düzeltmesini isteyecez olmuyosa şikayet var a. sonra btk ya bildirecez . onlar da düzeltecek. ben niye mahkeme parası vereyim enayimiyim önce bu yolları denerim olmazsa mahkemeye veririm. etik kurallar diye blşey de var onlar da bunu öğrensin.

okudum yazını ve yazdıklarının hepsini içeren özet kısmı aldım zaten yazının her yerinde umutsuzluk düzensizlik haksızlık ve sonunda hepsini özetlediğin kin dolu sözlerin var. yazında adaletten haksızlıktan bahsediyorsun şimdide ben enayimiyim diyosun anlayamadım peki avea enayimi sence. adaletten haksızlıktan bahseden sen bu kavramları eğer para ile ölçüyorsan böyle düşünen bence herkes enayi. forumun amacı bilgi alış-verişidir yani bende 2 elma var sendede 2 armut ben sana bir elma verirsem ve sende bir armut bana verirsen her ikimizinde 1 elması ve 1 armutu olacaktır kısacası forumun amacı budur. eğer benim yazdıklarımdan bir şeyler öğrenemediysen zaten sen çöplüktesin sana diyecek lafım yok.

:)) teallam yaa. halen diyosun ki yazını okudum özet olarak seçtiğim yere yazıyorum. peki kimin sorununa yazdım orası hala yok. süper :))
    peki mh temsilcilerinin söyledikleri yalan dolu, katakulli dolu, yanıltma dolu,kelime oyunu dolu sözlerine ne diyeceksin onlara da biraz bişeyler yaz da gönlümüz açılsın. ağzından bal damlıyo çünkü.
    bi haksızlık varsa bide enayi gibi mahkeme parası niye verelim zaten vereceğimizi vermişiz. önlem için hepsi. para önemli, değilse bedava yapsınlar o zaman .onlar reklamlara hergün milyonlar döküyor. bizde de o kadar para olsa zaten buraya değil karayiplerde sahile yazı yazardık.

• quote:

quote:

quote:

o mesajımın bir üstünü dahi okusan hangi konu hakkında neye istinaden konuştuğumu anlayabilirdin ama böyle bi alışkanlığın yok ve forum kullanmayı bilmediğinden gördüğün bir mesajın bi tarafını kesip biçip ona cevap yazıyorsun ve buraları çöplük yapıyorsun.
    ayriyeten tv reklamlarındaki yanıltıcı şeylere btk nasıl cezayı kesip gerektiğinde yasaklıyorsa, sen bunun taahhüdünü adama imzalat zaten sonra yargı senden yana demiyorsa. bizde yanıltıcı bi durum olunca şirketin mh sini arayıp düzeltmesini isteyecez olmuyosa şikayet var a. sonra btk ya bildirecez . onlar da düzeltecek. ben niye mahkeme parası vereyim enayimiyim önce bu yolları denerim olmazsa mahkemeye veririm. etik kurallar diye blşey de var onlar da bunu öğrensin.

okudum yazını ve yazdıklarının hepsini içeren özet kısmı aldım zaten yazının her yerinde umutsuzluk düzensizlik haksızlık ve sonunda hepsini özetlediğin kin dolu sözlerin var. yazında adaletten haksızlıktan bahsediyorsun şimdide ben enayimiyim diyosun anlayamadım peki avea enayimi sence. adaletten haksızlıktan bahseden sen bu kavramları eğer para ile ölçüyorsan böyle düşünen bence herkes enayi. forumun amacı bilgi alış-verişidir yani bende 2 elma var sendede 2 armut ben sana bir elma verirsem ve sende bir armut bana verirsen her ikimizinde 1 elması ve 1 armutu olacaktır kısacası forumun amacı budur. eğer benim yazdıklarımdan bir şeyler öğrenemediysen zaten sen çöplüktesin sana diyecek lafım yok.

:)) teallam yaa. halen diyosun ki yazını okudum özet olarak seçtiğim yere yazıyorum. peki kimin sorununa yazdım orası hala yok. süper :))
    peki mh temsilcilerinin söyledikleri yalan dolu, katakulli dolu, yanıltma dolu,kelime oyunu dolu sözlerine ne diyeceksin onlara da biraz bişeyler yaz da gönlümüz açılsın. ağzından bal damlıyo çünkü.
    bi haksızlık varsa bide enayi gibi mahkeme parası niye verelim zaten vereceğimizi vermişiz. önlem için hepsi. para önemli, değilse bedava yapsınlar o zaman .onlar reklamlara hergün milyonlar döküyor. bizde de o kadar para olsa zaten buraya değil karayiplerde sahile yazı yazardık.

şöyle bir durum var eğer haklıysanız mahkemeye para vermezsiniz. davayı kaybeden bütün masrafları öder.

• Şu tarife olayını gerçekten anlamıyorum,2 senedir (aklımda pek ermediğinden) konuşkan 400+ Sınırsız internetime 66 TL ödüyorum(SMS YOK) tabi arada atmak zorunda olduğum SMS'lerle fatura 75'i buluyor,madem bu kadar veriyorum,SEÇ 500+sınırsız internet+24 Ay lumia alsam 89 TL vereceğim,doğru değilmi arkadaşlar yardımcı olun,hangi tarifeyi seçeyim??
  • Yeni nesil 1000 ekstra tarifesindeyim bu ay 209 tl fatura geldi ay içinde uyarı msjı gelmişti , bende dikkat ettim ama sanırım fazla dikkat edememişiz detaylı fatura istedim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: deren05

Şu tarife olayını gerçekten anlamıyorum,2 senedir (aklımda pek ermediğinden) konuşkan 400+ Sınırsız internetime 66 TL ödüyorum(SMS YOK) tabi arada atmak zorunda olduğum SMS'lerle fatura 75'i buluyor,madem bu kadar veriyorum,SEÇ 500+sınırsız internet+24 Ay lumia alsam 89 TL vereceğim,doğru değilmi arkadaşlar yardımcı olun,hangi tarifeyi seçeyim??

konuskan 400de sınırsız ınternet varmı?benım bıldıgım yok...
    konuskan 400de ayrıca avea ıcı 3000dk konusma oldugu ıcın 500dk yeter mi?

• Hocam kazıklanıyorum galiba senelerdir,lütfen bana yol gösterin,sınırsız internet ve heryöne 500 dakika konuşma bana yetiyor,buna göre bir tarife varsa lütfen yönlendirin beni ve ona göre tarifeye geçeyim şu an tam zamanı taahhüdüm falanda yok.
  • @suicide '' para önemli değilse bedava yapsınlar'' derken dava yı değil tarifeleri kastettim belki yanlış anlamşılmış olabilir.
    bide girişte davaya para ayırıyosun. hiç vermesen bile mahkemeye gidiyosun işinden gücünden oluyosun . oturduğun yerden önlemini almaya çalışmak daha mantıklı bence. tabi burda paket aşıp fazladan kullanan ları savunmuyorum onlar hatalı. sadece haklı olan için firmaya karşı caydırıcı olması için yazdıklarım. bilinçsiz kullanıcılar zaten daha neyin parayla neyin bedava olduğunu bilmeden aveayı suçluyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

ballara devam ediyorum bu ülkede 20 günlük eğitim ile müşteri hizmetler temsilcisi yetiştiriliyorsa asgari ücretle günde 11 saat haftada 6 gün çalıştırılıyorsa yada vasıflı vasıfsız insanlar çalıştırılıyorsa ve yol gecen hanı gibi kapıdan her geceni içeride alıyorlarsa ve yetişmiş elemanların değeride bilinmiyorsa diyecek fazla bir şey yok mh aradığımda ilk çıkan kişinin benim sorunumu çözdüğünü daha görmedim soruma cevap veremiyor üstelik birde ben size başka konuda yardımcı olayım diyede soruyor diyemiyorum ki suç sende değil seni oraya eğitimsiz şekilde koyanda. ben müşteri hizmetlerine kusursuz demiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda onları delirtecek seviyelere kadar getiriyorum çünkü birilerinin buralardaki eksikliğin farkına varması gerektiğini düşünüyorum. peki sen yazdığım şartlarda ekmek paran için sen olsan ne yaparsın bir insan bilmiyorsa yalan söyler birde müşteri hizmetlerini aradığında karşındaki kişinin soruna bilmiyorum dediğini düşün senden yiyeceği fırçanın yanında birde alacağı cezaya bak. eğer bir gelişmenin olmasını istiyorsan mh her aradığında yalan söylüyorlarsa yüzlerine vur eleştir çünkü o gün dilenen görüşme senin aradığı görüşme olabilir. ancak birilerinin bu durumdan bu şekilde haberi olabilir. yorum yazıyorsan tek taraflı değil her yönüyle düşün sonra yaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

ballara devam ediyorum bu ülkede 20 günlük eğitim ile müşteri hizmetler temsilcisi yetiştiriliyorsa asgari ücretle günde 11 saat haftada 6 gün çalıştırılıyorsa yada vasıflı vasıfsız insanlar çalıştırılıyorsa ve yol gecen hanı gibi kapıdan her geceni içeride alıyorlarsa ve yetişmiş elemanların değeride bilinmiyorsa diyecek fazla bir şey yok mh aradığımda ilk çıkan kişinin benim sorunumu çözdüğünü daha görmedim soruma cevap veremiyor üstelik birde ben size başka konuda yardımcı olayım diyede soruyor diyemiyorum ki suç sende değil seni oraya eğitimsiz şekilde koyanda. ben müşteri hizmetlerine kusursuz demiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda onları delirtecek seviyelere kadar getiriyorum çünkü birilerinin buralardaki eksikliğin farkına varması gerektiğini düşünüyorum. peki sen yazdığım şartlarda ekmek paran için sen olsan ne yaparsın bir insan bilmiyorsa yalan söyler birde müşteri hizmetlerini aradığında karşındaki kişinin soruna bilmiyorum dediğini düşün senden yiyeceği fırçanın yanında birde alacağı cezaya bak. eğer bir gelişmenin olmasını istiyorsan mh her aradığında yalan söylüyorlarsa yüzlerine vur eleştir çünkü o gün dilenen görüşme senin aradığı görüşme olabilir. ancak birilerinin bu durumdan bu şekilde haberi olabilir. yorum yazıyorsan tek taraflı değil her yönüyle düşün sonra yaz

Problemimizin, musteri temsilcisiyle ne ilgisi var.biz burda fatura problemini konusuyoruz.
    Musteri temsilcisi kayit acar,ilgili kisi gozden gecirir.
    Eger hakli.oldugun halde,duzeltmiyorlarsa;oyalaniyorsan musteri temsilcisini.degil direkt kurumu suclarsin.cunku musteri hizmetlerinin yapacagi bisey yok emir yuksek yerden gelmistir...

Ben faturaya gelen zamdan dolayi 6musteri temsilcisiyle konustum,hepsi sikayet kaydi acti,evet haklisiniz diyor ama sonuc hic.

Aveanin fatura servisini kesinlikle gozden gecirmesi gerekli.(eger bu tur problemleri bilincli,kasitli yapmiyirsa)13gundur sacma sapan cevaplar verip.duruyorlar.btk sikayetime ise 8gundur cevap dahi vermedi.
    Ntk.sikayetine cevap verme zorunlulugu varmi?3isgununde bana ulasmalari lazim diye.biliyordum ama hala cevap yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 25 Aralık 2012; 16:40:08 >

• quote:

@suicide '' para önemli değilse bedava yapsınlar'' derken dava yı değil tarifeleri kastettim belki yanlış anlamşılmış olabilir.
    bide girişte davaya para ayırıyosun. hiç vermesen bile mahkemeye gidiyosun işinden gücünden oluyosun . oturduğun yerden önlemini almaya çalışmak daha mantıklı bence. tabi burda paket aşıp fazladan kullanan ları savunmuyorum onlar hatalı. sadece haklı olan için firmaya karşı caydırıcı olması için yazdıklarım. bilinçsiz kullanıcılar zaten daha neyin parayla neyin bedava olduğunu bilmeden aveayı suçluyorlar.

işin oralara gitmeden çözülmesi tabii ki daha doğru olur ama zor da olsa hakkımızı aramayı bilmek lazım diye öyle dedim ben. mahkeme harçları çok değil bildiğim kadarı ile, süreç insanı yıpratıyor o konuda haklısınız.

• @byds24 karşılıklı görüşlerimizi net olarak yazdık.anlayan anladı. isteyen istediği yolu seçer.boşuna uzatmanın alemi yok artık. ben kendi işime bakayım sende kendi işine bak. benim işim sevgi dolu aşk şiirleri yazmak.biraz sonra gül bahçelerinden girip sevgi dolu ormanlara dalacağım inşallah.

• yeni faturalar çıkmış online işlemlere . benimki normal 32 tl.
  • bnmki de normal
  • 75 kr dışında normal, onda da yurt içi sms alma diyor görüşme detayları çıkınca anlayacağız bakalım neyin sms ini almışız, banka falandır herhalde hiç hatırlamıyorum

şimdi hatırladım arayanı bil yapmıştım bu ay, onun ücretidir bu da muhtemelen, yani bende de sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 30 Aralık 2012; 9:43:57 >
  • 38 tl gelmiş. 40 bekliyordum

• benim fatura 35 gel,yordu 40 olmus..
    zam mı geldi?
    zam yapabiliyorlar mı kafalarına göre?
    bana 6 ay 30 sonra 35 demişti adam..
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.