Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

geçen ay bana 33.5 tl geldi. herhangi bir indirimde almıyorum ve taahütümün bitmesine 1 ay kaldı. nasıl bu kadar fazla fatura geliyor anlamış değilim. hatta 40 tl fatura nasıl gelir onuda anlamadım.

fatura detaylarınızı online işlem merkezinden alıp buraya eklerseniz bir yorum yapılabilir

33.50 TL. çok da abarılı bir rakam değil zaten, 30 TL. Tarife ücreti + 1.30 TL. Telsiz kullanım ücreti = 31.30 TL.

aradaki 2.20 TL. fark nereden kaynaklanıyor, ancak detayları eklerseniz anlaşılabilir...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

geçen ay bana 33.5 tl geldi. herhangi bir indirimde almıyorum ve taahütümün bitmesine 1 ay kaldı. nasıl bu kadar fazla fatura geliyor anlamış değilim. hatta 40 tl fatura nasıl gelir onuda anlamadım.

fatura detaylarınızı online işlem merkezinden alıp buraya eklerseniz bir yorum yapılabilir

33.50 TL. çok da abarılı bir rakam değil zaten, 30 TL. Tarife ücreti + 1.30 TL. Telsiz kullanım ücreti = 31.30 TL.

aradaki 2.20 TL. fark nereden kaynaklanıyor, ancak detayları eklerseniz anlaşılabilir...............

yok hocam burda bazı arkadaşlar zam geldi 40 lira fatura geliyor dediler ya onlara söyledim nasıl 40 lira gelir diye :) ben gelen faturadan memnunum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 15 Mart 2013; 21:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

yok hocam burda bazı arkadaşlar zam geldi 40 lira fatura geliyor dediler ya onlara söyledim nasıl 40 lira gelir diye :) ben gelen faturadan memnunum zaten.

taahhütsüz ücreti 38 TL. + 1.30 Telsiz Kullanım Ücreti eklersen etti mi sana 39.30 TL.

• Bana her ay 50 den aşağı gelmez oldu hatun olayı vs olunca 2000 sms yetmiyor 3000 de ekstradan alıyorum

faturasız a mı geçsem diyorum

bi yanımda avea 2 gün sonra bi güzellik yapar diyor

sahi faturasız da 15 tl ye 500 dk ve 5000 sms veriyor bunun üstüne internet alırsak 25 maximum 30 tl oluyor

ilerde bizim hatlara bir güzellik vs gelirmi acaba

sms i 5000 e çekip fiyat aynı kalması gibisinden
  • Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet tarifesinin fiyatında yeniden bir değişiklik mi oldu?
    Son aylarda 39.50Tl geliyordu.

Şimdi güncel faturaya baktım 54Tl görünüyor. Limitlerinde hiçbirini aşmadım, bir servise üye falan olmadım. Nedir açıklaması bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet tarifesinin fiyatında yeniden bir değişiklik mi oldu?

Şimdi güncel faturaya baktım 54Tl görünüyor. Limitlerinde hiçbirini aşmadım, bir servise üye falan olmadım. Nedir açıklaması bilen var mı?

güncel fatura tutarı hikaye, ona bakmayın siz

yeni nesil 500 38 TL. + 1.31 TL. Telsiz Kullanım Ücreti=39.31 TL.
  • 1 senedir fenercell internet 5gb kullanıyodum 25 tl ye. 1 sene doldu 39 dediler. sonra arayıp kapattırmak istiyorum falan cektim. genel mudurlukten arayıp 1 senelik yeni sözlesme yapalım dediler ve aylık 10 liraya verdiler 4gb interneti..
    şimdi bu avea 500 hattı da kapattırmayı düşünmeye basladım.
    40 cok oldu ve yeni fiyat önereceklerini dusunuyorum.
  • bir de her ay 500 sms boşa gidiyor.
    keske tarifeleri herkes kendi belırleyebilse..
    mesela sms ler yerine internet alabilsek cok iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

tarife artik musteri alimina kapatildigi icin NOTACTIVE ibaresi var.

Çok teşekkürler. Ben de çok merak etmiştim. Sınırsız internetin tadı bir başka. Artık böyle tarifeler olmaması çok kötü. 35 tl civarı faturalar ödüyorum ve youtube ve facebook videolarını izleyebiliyor, donanımhaber video incelemeleri veya ikisi bir'i izliyorum. Çok iyi bir tarifem var ama taahhüt sona erince ne olacak veya bir yıl tamamlanınca onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

tarife artik musteri alimina kapatildigi icin NOTACTIVE ibaresi var.

Çok teşekkürler. Ben de çok merak etmiştim. Sınırsız internetin tadı bir başka. Artık böyle tarifeler olmaması çok kötü. 35 tl civarı faturalar ödüyorum ve youtube ve facebook videolarını izleyebiliyor, donanımhaber video incelemeleri veya ikisi bir'i izliyorum. Çok iyi bir tarifem var ama taahhüt sona erince ne olacak veya bir yıl tamamlanınca onu bilmiyorum.

tüketici lehine olduğu bariz bir tarife olmadıkça şuan bu tarifeyi kullanan insanların şartlarını değiştiremezler. bunun dışında fiyatının artacağı kesin

• Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet = 30 TL

yukarıdaki tarifeyi kullanıyordum şimdi sabit ücret 38 lira oldu faturam 40 ın altına düşmüyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Her Yöne 500 dakika, Her Yöne 2000 SMS ve Sınırsız Cepten İnternet tarifesinin fiyatında yeniden bir değişiklik mi oldu?

güncel fatura tutarı hikaye, ona bakmayın siz

yeni nesil 500 38 TL. + 1.31 TL. Telsiz Kullanım Ücreti=39.31 TL.

sabit ücret 38 oldu vergiler felan 40 ı aşıyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

arkadaşlar yeni nesil 500 paketimle her zamanki gibi 2 gb veri kotasını doldurdum, hız 100 kb/sn düştü. Fakat bugün test ettiğimde 200 kb'sn ye çıkmış hız. ek ücret filan gelmez değil mi?

adil koto kullanım sınırı gibi birşey var mı? yoksa tamamen sınırsınız mı?

son olarakta en iyi operatör tarifesi sanırım bizimkisi hep böyle devam edecek mi acaba

tarifeniz dışında herhangi bir konuşma sms servis net paketi falan aldınız mı yanına.
    yeni bir açık doğmuş olabilir.

son faturaya baktımda sağlam geçirmişle bana

niye bu kadar fazla

içerik servisi var faturanızı yükselten o

her neyse o artık, bir yerlere üye olmuşsunuz, arayın müşteri hizmetlerini ve üyeliğinizi iptal edin

( plaka sorgulama vs. ücretli birşey yapmış da olabilirsiniz )

sahiden şaka gibi herkese 46.75 geliyor... ben dahil diğer arkadaşlarıma da 46.75 geliyor...

• 1 senedir yeni nesil 500 (2000 sms + 2GB internet=>sınırsız) tarifesindeyim. Taahhütüm geçen ay sona erdi. Bu ay bana da zam gelirmi ki..?
  • arkadaslar Avea ya gececem ıcınde ınternet ve sms ı en yuksek olan konusması az olursada olur faturalı bır tarıfe onerır mısınız

cok sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Blue*

1 senedir yeni nesil 500 (2000 sms + 2GB internet=>sınırsız) tarifesindeyim. Taahhütüm geçen ay sona erdi. Bu ay bana da zam gelirmi ki..?

Arkadaşım taahhütün bittiyse tabiki fiyat artar...Yani şu an artık senin tarifenin fiyatı Telsiz ücreti ile birlikte 40 TL yi bulur...Sana tavsiyem Müşteri hizmetlerini ara blöf falan yap indirim iste:) Biraz tatlı sert konuş eminim en az bi % 25 indirim koparırsın 12 ay kalma sözü vererek...

• quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

arkadaslar Avea ya gececem ıcınde ınternet ve sms ı en yuksek olan konusması az olursada olur faturalı bır tarıfe onerır mısınız

cok sagolun

Aveanın sitesine gir faturalı SEÇ tarifesine göz gezdir...Kendine faturalı SEÇ tarifesinde uygun kombinasyonu yapabilirsin...

• 7 fatura dönemi boyunca 100 dakikadan fazla harcamayan S.E.Ç 500 müşterisine 100dakika hediye yolladılar ya söylenicek lafım yok :)
    Saolsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

1 senedir fenercell internet 5gb kullanıyodum 25 tl ye. 1 sene doldu 39 dediler. sonra arayıp kapattırmak istiyorum falan cektim. genel mudurlukten arayıp 1 senelik yeni sözlesme yapalım dediler ve aylık 10 liraya verdiler 4gb interneti..
    şimdi bu avea 500 hattı da kapattırmayı düşünmeye basladım.
    40 cok oldu ve yeni fiyat önereceklerini dusunuyorum.

Hocam hattı mı kapatıyorum dedin yoksa tarifeyi mi? Kısacası hattı kapatmak için bir telefon yeterli oluyor mu?
  • hattı dedim.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.