Şimdi Ara

Ekonomik Faturasız Türk Telekom Tarifeleri [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.388
Cevap
20
Favori
253.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bug tekrarmı canlandı acaba :)

Avea bizim hatlardan kaç tane satmıştır acaba

Güncel kullananı kaç kişidir ?

• yeni nesil tarifesinde tahaüt süresi bitip yeni indirim alabilen varmı arkadaşlar
  • beyler taahhüt surem bitti müşteri hizmetlerini arasam tarifeden çıkıp hattımi faturasıza çevirebilirimiyim
    bunlar için extra ücret isterlermi?
    40 lira çok öğrenci adamiz sonuçta.
    bimcell e geçmeyi düşünüyorum 10 tl 100dk tarifesi. acill cevap yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

beyler taahhüt surem bitti müşteri hizmetlerini arasam tarifeden çıkıp hattımi faturasıza çevirebilirimiyim

aradım kapattım tarifeyi. 20 tl faturalı dan faturasız a geçiş 10 tl de vergi istediler. müşteri hizmetleri 2.5 tl miş iki kere aradım 5 tl kilitlediler sonra öğrendim. 36 da fatura 70 tl yapıyor. hattımi avea dan vodafone taşıyorum. 19 tl ye 500 dk 1000. sms 1 gb ne
    1 gb net e takılmıyorum artık çünkü opera handled var biterse ordan devam ederim beleşe. avea bi müşterisini kaybetti ki ben avea ya 10 dan fazla adam geçirdim. şimdi de vodafone geçiriyorum milleti. devran dönüyor işte. avea harbiden çekmiyor millet. allah var. okulda bile adam akıllı çekmiyor. evdede 3 g çekmiyor. bursa nilüfer beşevler metronun orda oturuyorunm. iki g de sorun yok o her yerde çekiyor.

• Bu sınırsız internet tarifesi hep faturalı mı ?ayrıca adil kullanım kotası 2gb dimi daha sonra hz dusuyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

Bu sınırsız internet tarifesi hep faturalı mı ?ayrıca adil kullanım kotası 2gb dimi daha sonra hz dusuyo ?

Avea'da sınırsız internet sadece faturalıda var
    Yeni nesilde 2 gbdan sonra hız düşüyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: EM4

Arkadaşlar 30 lirayi geçmeyen bir tarife yok mu yahu faturalı veya faturasız ? Her yöne en az 1000 sms + 200 250 dk arama ve en az 1gb internet olan ? Bu tarife işlerine girince insan işin içinden çıkamıyor yemin ederim. Hiç birşey anlamadım.

heryöne 500 dk + 1000 sms + 1gb internet

vodafone ve aveada 23 tl, üstelik faturasız.

hatta vodafone frezoonlulara 19 tl.
  • Bugün hattı kapatmak için Avea gittim. Dün faturam kesildi,bugün 8 saattir yeni faturadayım. 32 Tl tahahhüt indirimi cezası+ 8 saat kullandım diye full 20 tl fatura istiyorlar. Yani 52 Tl.
    Yetkili, hat taşıma kapama yaparken en az 6 gün önceden yapın ki, yeni fatura gelmeden olsun dedi.
    Temmuza kadar bekliyeceğim, yeni kampanya vs çıkar. En kötü Bimcell'e geçerim . Vodafone'da aç kapa 1dk,internet kb usulü, Avea-Bimcell'de 6sn, byte ısülü internet. Yani vodafone daha çabuk tükertiren sayaçla çalışıyor..
  • quote:

quote:

beyler taahhüt surem bitti müşteri hizmetlerini arasam tarifeden çıkıp hattımi faturasıza çevirebilirimiyim

aradım kapattım tarifeyi. 20 tl faturalı dan faturasız a geçiş 10 tl de vergi istediler. müşteri hizmetleri 2.5 tl miş iki kere aradım 5 tl kilitlediler sonra öğrendim. 36 da fatura 70 tl yapıyor. hattımi avea dan vodafone taşıyorum. 19 tl ye 500 dk 1000. sms 1 gb ne
    1 gb net e takılmıyorum artık çünkü opera handled var biterse ordan devam ederim beleşe. avea bi müşterisini kaybetti ki ben avea ya 10 dan fazla adam geçirdim. şimdi de vodafone geçiriyorum milleti. devran dönüyor işte. avea harbiden çekmiyor millet. allah var. okulda bile adam akıllı çekmiyor. evdede 3 g çekmiyor. bursa nilüfer beşevler metronun orda oturuyorunm. iki g de sorun yok o her yerde çekiyor.

opera handled nedir ki ne???

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Bugün hattı kapatmak için Avea gittim. Dün faturam kesildi,bugün 8 saattir yeni faturadayım. 32 Tl tahahhüt indirimi cezası+ 8 saat kullandım diye full 20 tl fatura istiyorlar. Yani 52 Tl.
    Yetkili, hat taşıma kapama yaparken en az 6 gün önceden yapın ki, yeni fatura gelmeden olsun dedi.
    Temmuza kadar bekliyeceğim, yeni kampanya vs çıkar. En kötü Bimcell'e geçerim . Vodafone'da aç kapa 1dk,internet kb usulü, Avea-Bimcell'de 6sn, byte ısülü internet. Yani vodafone daha çabuk tükertiren sayaçla çalışıyor..

avaea faturasızda 6 saniye değil 60 saniye............
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Bugün hattı kapatmak için Avea gittim. Dün faturam kesildi,bugün 8 saattir yeni faturadayım. 32 Tl tahahhüt indirimi cezası+ 8 saat kullandım diye full 20 tl fatura istiyorlar. Yani 52 Tl.

avaea faturasızda 6 saniye değil 60 saniye............

Haklısın. Faturalıda 6 sn,faturasız 60saniye . Fakat Faturasız Bimcell sadece 6sn. Üstteki mesajımı faturasızda sadece Bimcell olarak düzeltelim.

• Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler

Özel İletişim Vergisi (5%) 0,47 TL 
    Özel İletişim Vergisi (%25) 1, 45 TL
    Katma Değer Vergisi (%18) 2,73 TL 
    Telsiz Kullanma Ücreti 1,31 TL 
    TGM Ruhsat ücreti 1,21 TL
     Özel iletişim Vergisi 3,08 TL 
    Özel İletişim Vergisi 2 1,01 TL 

İyi forumlar arkadaşlar...Yukarda yazdığım ücretler benim bu ay son çıkan fatura detayımda yer alan ve devlete ödediğim vergiler...Yeni nesil 500 tarifesindeyim...11 aydır bu tarifedeyim.Gerçekten çok bilinçli bir kullanıcıyım...Tarifemden memnunum ve hiç bir zaman tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmadım...Benim canımı sıkan tek durum fatura detayıma baktığım da bu devlete ödenen vergiler kısmı saçmalığı...Son 4 aydır faturalarımda hep bu yukarda yazan 7 tane vergi ismi var ve benden bu kadar yüksek kesinti yapıyor Avea denen şerefsiz operatör...Daha önceki aylarda da bir kaç kez konu içerisine yazmıştım bu sorunumu...Defalarca kez müşteri hizmetlerini aradım şikayet kayıtları oluşturdum...Dedim son 3-4 aydır fatura detaylarımı gözden geçirin bir hatanız var özellikle o devlete ödenen vergiler kısmını...Bu kadar vergi kesintisi olmaması lazım...Ama bana bizim yapabileceğimiz bir şey yok o vergiyi devlet alıyor dediler her defasında...Ben inanmıyorum devletin bu kadar vergi kesintisi yapacağını bu Aveanın çirkefliği bence...11 aydır bu tarifeye kullanıyorum ama son 3-4 aydır bu kadar vergi kesintisi yapılmaya başladı...En son Müşteri hizmetlerini aradım dedim bu ay da faturamda bu kadar vergi kesintisi görürsem hem sizden hem de devletten şikayetçi olacağım...Gerekirse bu vergi saçmalığını TV lerin haber kanallarına bile götürebilirim o derece canımı sıkmaya başladı bu durum...Çok fazla bir para değil ama zaten herşeye tonlarca vergi ödüyoruz bu ülkede...Üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemden ve herhangi birisinden hiç bir şekilde maddi destek almıyorum...Kendi ayaklarım üstünde durup zorda olsa okuyorum ve bu sene 4.sınıf, son sınıftayım...Avea benim babamın operatörü değil...Ben kimsenin hakkını yemem,ama kimsenin de benim hakkımı yemesine müsade etmem...Özellikle de bu kocaman bir şirket, firmaysa...Son 4 aydır bana yukarda yazdığım vergi kesintisi yapılıyor...Ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bu kanı bozuklardan şikayetçi olacağım böyle giderse...Son olarak sizlerden ricam bu kadar vergi kesintisi var mı ? Sizin faturalarınız dada?Hiç zannetmiyorum olacağını da...Sizlerin bu konuda fikir ve görüşlerini bekliyorum...Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

• Hat faturali alindiysa 55tl civari taksite bolunup alinan vergi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 29 Mart 2013; 12:21:02 >
  • bende gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGoRYoN

Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler

Özel İletişim Vergisi (5%) 0,47 TL 
    Özel İletişim Vergisi (%25) 1, 45 TL
    Katma Değer Vergisi (%18) 2,73 TL 
    Telsiz Kullanma Ücreti 1,31 TL 
    TGM Ruhsat ücreti 1,21 TL
     Özel iletişim Vergisi 3,08 TL 
    Özel İletişim Vergisi 2 1,01 TL 

İyi forumlar arkadaşlar...Yukarda yazdığım ücretler benim bu ay son çıkan fatura detayımda yer alan ve devlete ödediğim vergiler...Yeni nesil 500 tarifesindeyim...11 aydır bu tarifedeyim.Gerçekten çok bilinçli bir kullanıcıyım...Tarifemden memnunum ve hiç bir zaman tarifemin bana verdiği koşulların dışına çıkmadım...Benim canımı sıkan tek durum fatura detayıma baktığım da bu devlete ödenen vergiler kısmı saçmalığı...Son 4 aydır faturalarımda hep bu yukarda yazan 7 tane vergi ismi var ve benden bu kadar yüksek kesinti yapıyor Avea denen şerefsiz operatör...Daha önceki aylarda da bir kaç kez konu içerisine yazmıştım bu sorunumu...Defalarca kez müşteri hizmetlerini aradım şikayet kayıtları oluşturdum...Dedim son 3-4 aydır fatura detaylarımı gözden geçirin bir hatanız var özellikle o devlete ödenen vergiler kısmını...Bu kadar vergi kesintisi olmaması lazım...Ama bana bizim yapabileceğimiz bir şey yok o vergiyi devlet alıyor dediler her defasında...Ben inanmıyorum devletin bu kadar vergi kesintisi yapacağını bu Aveanın çirkefliği bence...11 aydır bu tarifeye kullanıyorum ama son 3-4 aydır bu kadar vergi kesintisi yapılmaya başladı...En son Müşteri hizmetlerini aradım dedim bu ay da faturamda bu kadar vergi kesintisi görürsem hem sizden hem de devletten şikayetçi olacağım...Gerekirse bu vergi saçmalığını TV lerin haber kanallarına bile götürebilirim o derece canımı sıkmaya başladı bu durum...Çok fazla bir para değil ama zaten herşeye tonlarca vergi ödüyoruz bu ülkede...Üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemden ve herhangi birisinden hiç bir şekilde maddi destek almıyorum...Kendi ayaklarım üstünde durup zorda olsa okuyorum ve bu sene 4.sınıf, son sınıftayım...Avea benim babamın operatörü değil...Ben kimsenin hakkını yemem,ama kimsenin de benim hakkımı yemesine müsade etmem...Özellikle de bu kocaman bir şirket, firmaysa...Son 4 aydır bana yukarda yazdığım vergi kesintisi yapılıyor...Ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bu kanı bozuklardan şikayetçi olacağım böyle giderse...Son olarak sizlerden ricam bu kadar vergi kesintisi var mı ? Sizin faturalarınız dada?Hiç zannetmiyorum olacağını da...Sizlerin bu konuda fikir ve görüşlerini bekliyorum...Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

Sanırım sıfır hat almışsınız
    % 5lik ÖTV internetten alınan vergi
    %25lik ÖTV ve %18lik KDV konuşma ve smsten alınan vergi
    Telsiz kullanım ücreti malum zaten
    1,21 ve 3,08lik vergiler yeni hat alımında peşin ödenmesi gereken vergilerin operatörce 12 taksite bölünmesi sonucu bir aya düşen miktar
    İsteseydiniz peşin olarak da ödeyebilirdiniz
    Sondaki 1,01 TLlik vergiyi anlayamadım
    Operatörler bizden vergi adı altında aldığı paranın tek bir kuruşuna dahi do-ku-na-maz
    Aksi halde hem ödenmeyen vergiyi alır devlet hem de trilyonlarca liralık ceza keser
    Operatörler vergi toplamada sadece bir aracıdırlar
    Bizden alırlar, devlete verirler, aksi düşünülemez
    Bu konuda Aracı konumda olan operatörleri suçlamak bence hakkaniyete aykırı olur....

• hattı 1 yılı aşkındır kullanıyorum indirim almak istiyorum nasıl yapabilirim acaba
  • http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HepsiFaturalida

böyle bir şey gördüm aveada. acaba biz geçebiliyor muyuz? önce faturasız yapıp sonra bu tarifeye geçsek 25+1,31=26,31 TL böyle bir tarife için çok uygun.

Edit: Aradım müşteri hizmetlerini geçemiyoruz. Faturasızda 90 gün boyunca kullanmamız gerekiyormuş. Şu an faturasıza geçsek bile hepsi faturalıda kampanyası 31 mayısta bitiyor. yani yetişemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 29 Mart 2013; 19:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HepsiFaturalida

böyle bir şey gördüm aveada. acaba biz geçebiliyor muyuz? önce faturasız yapıp sonra bu tarifeye geçsek 25+1,31=26,31 TL böyle bir tarife için çok uygun.

Edit: Aradım müşteri hizmetlerini geçemiyoruz. Faturasızda 90 gün boyunca kullanmamız gerekiyormuş. Şu an faturasıza geçsek bile hepsi faturalıda kampanyası 31 mayısta bitiyor. yani yetişemiyoruz.

28 marttan önce faturasızda olsaydınız yararlanırdınız

belki kampanya tarihi uzatılacak, ama böyle bir risk de alınmaz ki

• Telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan bağlanınca hiçte fena bir performans almıyorum. Faturada ek bir bindirme olmaz değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.