Şimdi Ara

EKONOMİK KRİZ VARSA BU TRAFİK NE? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir muhitte ev satiliyor diye ekonomik kriz yok mu simdi?

Ne yiyorsunuz ne iciyorsunuz? Manavda herseyin kilosu 8-9 tl. Insanlar evine hiyar alamiyor. %5lik bir kesim evet hala ev aliyor araba aliyor.

Para yoksa sizde yoktur diye cirkince sallamak tam size yakisiyor :) Coksukur durumum var, arabami evimi kredisiz aldim. Fakat eski arabami sattigimda milletin tek dedigi “abi kredi faizleri cok yuksek, arabayi cok begendim ama napicam bilmiyorum”. En son biri yanimda akrabasindan borc alarak aldi. Yani demem o ki, okyanustan bir kova su alip icinde poset gorursen, okyanusun bitki ortusu posettir diyemezsin. Kaldir kafani etrafina bak. Yok efendim zonguldakta 180 bine ev satilmismis, millet cok zenginmis. Ulan 180bin para mi la? Dalga mi geciyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyt be yenenim böğyük oyunu görmüş.
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    He salliyorum.
    180bin para degilse bana ver.
    Kendine don alamiyorsun. Gelip konuya 180bin para mi diyorsun.

Her yer ana baba günü. Kriz miriz yok. Ağlama.
    Tek yaşıyorum. Herşeyin en kalitelisini alıyorum. Sen kuru ekmekle soğan ye

• Bravo, pirlanta gibi bir aktrollsunuz ekran goruntusu alip gondermeyi unutmayin. Sizin maaslar buna gore yatiyor

bu sağlamdı
  • Kriz dediğin bizi vurdu üst kesimler vergi affı ile paraya para demediler :) Eskiden ev alışverişini yapabiliyorduk çok şükür. Şimdi markete gitmiyoruz :) anca avm git vitrinlere bak.
    Niye parasi olanlar aktroll mu. Cevap veremediğinden komik duruma düşüyorsun

• konuyu açanın nicki amerikan bulldog ama bence safkan anadolu çomisi olmalıydı

• Kriz yok diyenlerin agzina kurekle vurmak gerekiyor.
    Daha cok sey yapmak gerekiyor ama burada yazmam.
    gelsin pm atsin bana da aciklayayim kriz var mi yok

Aldığınız nefesi seveyim

• Berkinnn B kullanıcısına yanıt
    ben buna katılmıyorum. hiç de abartmadan söylüyorum şu anda sokakta 90larda her yerde gördüğümüz şahinler doğanlar gibi BMW mercedes araba var. herkes ama herkes bmw mercedes alıyor alabiliyor. bir fakir benim bu ülkede. ben kabullendim bu durumu artık. benim gibi olan varsa bence onlar da artık kabullensin. insanlar peynir ekmek gibi lüks araba alıyor arkadaş alıyor yani.
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Yine de ekonomiye bağlanacak durumu yok.
    Bu zorlukla bmw alan millet avrupada yaşasa herkeste uçak olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Niye parasi olanlar aktroll mu. Cevap veremediğinden komik duruma düşüyorsun
    Param var cok sukur durumum iyi diye yazmistim ama makarnadan gozlerin gormuyor hocam biraz protein tuket kendin cevap veremiyorsun farkinda degilsin hahah

Ağır cocuksun. Forum kaydina yaş sınırı getirmesi gerekiyor. Ayrıca bana iftira atman hoş birşey değil. Sanki oyu benimle beraber kullanıyorsun

• RevengeR kullanıcısına yanıt
    araba almak lüks olmasa bile kullanmak lükstür. Hemen hemen hergün trafik olmaz.

• Zaten bu yüzden kriz var, herkes kontrolsüz şekilde tüketiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ağır cocuksun. Forum kaydina yaş sınırı getirmesi gerekiyor. Ayrıca bana iftira atman hoş birşey değil. Sanki oyu benimle beraber kullanıyorsun
    Magdurum, magdursun, magdur. Super magduriyet kardesim tebrik ederim. En basta bana “paran yoksa sende yoktur, git evde sogan ye” diyen adam sensin. Sana uslubuna gore cevap verince yas siniri diyorsun. Simdi de kalkmis bana agir cocuksun diyorsun. Magdur olmakta ustunuze yok gercekten. Aldiginiz oksijen haram sizin.

Hayır yani sen benim kime oy verdiğimi nerden biliyorsun ki. Beni akpliler sıfatına koyup yok aktrollsun yok makarna yiyorsun yok bilmem nesin.
    Ben sana akpliyim demedim mhpliyim demedim chpliyim demedim.
    Vergi sistemini elestiririm ya da elestirmem devleti eleştiririm ya da eleştirim. Aa bu bize laf geçiriyor hemen maaş aliyor akpden hemen makarnacı oluyoruz.
    Her mesajinda ergenler gibi "hahahha" kelimesini de kullanan bem değilim.

• 5 milyar maaş almıyorsan aç, 5 milyar maaş alıyorsan fakirsindir bu kadar. Bu bakanlığın söylediği bir şey sen ister durumun iyi olsun.

• Kimse de demiyor ki seçim zamanı yerli uçak, otomobil videoları yayınlanınca "Seçim is loading" yazanlar, her seçim öncesi "ekonomik kriz var" yazanlara neden inanıyor diye.
  • Kriz parası olmayana, işsiz olana ve fakir olana var. Cebinden paran varsa, düzenli gelirin varsa kriz yoktur.

Bak Venezuela'ya yüzde 1 milyon enflasyon var ama hala insanlar arabaya biniyor.

Konu sahibine iyi ironi oldu ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.