Bana çok aşırı olmayan CS 1.6 kapışacağım, İnternette dolaşacağım (Müzik, Resim, Video) taşıyan bir sistem yapmak istiyorum. Yaklaşık 6 yıllık PC'm ve evde benden başka PC kullanan yok, bu yüzden aileme yüklenmek istemiyorum. Kendim öğrenciyim + çalışıyorum.
Sistem konusunu pek anlamıyorum. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin. İyi forumlar...
1. Öncelikle İşlemci mükemmel. Önerdiğim Anakart ile birlikte "4. Çekirdek ve L3 Cache" Açılma ihtimali, yani Phenom X4 Serisinden bir İşlemci'ye dönüşme ihtimali var. 2. Anakart'ta tek tuşla OC özelliği var. 770 Çipset ve MSI kalitesi. ACC özelliğide var. OC potansiyelide çok iyidir ayrıca. 3. Ram Patriot kalitesi ile ve "Düşük Voltaj (1.5V)" Özelliği ile geliyor. 4. Ekran Kartı zaten efsanedir. OC potansiyeli çok iyi olan HD4850, i-Cooler (Özel Soğutma) Modeliyle daha da iyi OC olur ve sessiz, serin bir şekilde çalışır. 5. 500 GB Segmentinde Caviar Black'dan sonra en hızlı Sabit Disk. Bazı testlerde Caviar Black'ı da geçtiği görüldü. 6. Kasanın içindeki PSU gerçekten kaliteli. Akasa Zen 450W'ta kullanılan PSU burada da kullanılmış. 12V1: 20A 12V2: 18A gibi çok iyi değerleri var. Kasada çok karizmatik zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme