Şimdi Ara

ekonomik sorunlarn siyasilerin umrunda olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hem öyle hem onlarda olaylara ister istemez daha hakim oldukları için sıkıntının halkla da alakalı olduğunu düşünmeleri muhtemel, günnü sonunda hayatını kurtarmış ailesini kurtarmış insanların muhtemelen hiçbirimizin giremeyeceği yerlerde ya da yurtdışında yaşayacak tiplerin kayda değer bir dert edinmesinin olmasını beklemek çok ütopik olurdu, dert demek bela demek bunlar rahat olmayacaksa kim olacak?

• Seçim yapıldı olan oldu artık çok geç 2028 anca ekonomik sorunlarn siyasilerin umrunda olmaması 

• Ekonominin berbatlığını hissedebilmeleri için bir gece yarısı çıkardıkları kendi maaşlarına istedikleri kadar zam yapabilme özgürlükleri ellerinden alınmalı milletvekillerinin.

Ekonomi mi kötü? O zaman ne yapıyoruz? Kanun teklifi hazırlayıp milletvekili maaşlarına canımız yüzde kaç isterse o kadar zam talebi oluşturuyoruz. Daha sonra bir gece yarısı kendi maaşlarımıza yaptığımız maaş zammını oyluyoruz. Tam olarak şöyle oluyor;

Kendi milletvekili maaşlarımıza canımızın istediği kadar belirlediğimiz zam oranını;
    - Kabul edenler?
    - Kabul etmeyenler?

Kabul edilmiştir.

Ekonomi umurunda mı olur böyle bir özgürlüğe sahip olan numuneliklerin. Bunların kendi maaşlarına zam yapabilme özgürlüğü olması en baştan saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Değişen birşey olmayacak ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktidarın, sahte özgüvenle, 4 yıl seçim yok, falan filan demesi, korkusundan. çaresizliğinden. çok iyi biliyorlar ki, halk seçim isterse, o seçim İLLA Kİ YAPILACAK. bazıları da güce tapmaktan veya alışmış kudurmuş hesabından, iktidarın güçlü ilerlediğini sanıyor. iktidar, erken seçim olursa diye korkuyor. hem de nasıl. ama egemenlik kayıtsız şartsız milletin. o erken seçim yapılacak.

• yok öyle, enflasyon düşmeye başladı işte diye kemiksiz yalan atıp, maaşları uydurma enflasyon verisine göre ayarlamak. millet taş yiyecek, siyasetçi kral olacak. yemezler.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Kriz yok mu? Yıllardır krizin içindeyiz, günaydın.

• Deníz kullanıcısına yanıt

2 memur çalışsa evine aşağı yukarı aylık en az 100 bin lira giriyor neyin krizi.

• freeleaks kullanıcısına yanıt
    aynı evde 2 memur olan kaç hane var? veyahut, sorumu değiştiriyorum: vatandaşın sabrını test etmek mi, durduk yere incitilmek arzusu mu, hangisini yaşıyorsunuz?

son şık, milleti trollemeye çalışıyorsunuz.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Trollemiyorum Sabır da test etmiyorum. Olanı yazıyorum. Hani siz insanlar zor durumda diyorsunuz ya ben de "bu nasıl zor durum" demeye getiriyorum. Çünkü başka açıklama yok. Gundemde (tvler gazeteler eksi sözlük hatta bura sosyal medya vs) ekonomi ile ilgili şeyler neredeyse yok. O halde biz ne yaşıyoruz

Gundem bu:

ekonomik sorunlarn siyasilerin umrunda olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 7 Temmuz 2024; 22:16:42 >

• Orda haklsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.