halk oy verdigi surece ekonomik sorunlar umurlarinda olmiyicaktir halk oy vererek biz sizi basarili buluyoruz diyiyo cunku suriyelilerin ulkeye bukadar tikilmasinin bi nedenide ileriye donuk oy yatirimi bence ab den suriyelilerin alinmasi icin gelen paranin nereye harcandigini şeffafça bilen varmi ? iktidar degismeden dolarin dusecegine inanan varmi hala daha dun gibi hatirlioz dolarin 3-4tl oldugunu kisa surede ulkeyi mahvetmeyi basardilar halk oy verdikce mevcut iktidardan hicbisekilde hesap sorulamaz SÖZCÜ Televizyonuyoutube 'Türkiye'ye Demografik Darbe' Erdoğan'ın Suriyeli Defteri! Bu Sözleri İyi Dinleyin
Sözcü Televizyonu'nu nasıl izleyebilirsiniz?
Digiturk: 60
D-smart: 93
Turkcell TV Plus: 69
Tivibu: 69
Türksat Kablo TV: 76
Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3
Sosyal Medya Hesaplarımız;
https://www.youtube.com/@Sozcutelevizyonu
https://www.instagram.com/sozcutelevizyonu/
https://www.facebook.com/sozcutelevizyonu
https://twitter.com/szctelevizyonu
https://www.tiktok.com/@sozcutelevizyonu
#haber #gündem #sondakika https://www.youtube.com/watch?si=XnCfZH5633bSWbcP&v=mH8Ra28wrao&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Temmuz 2024; 8:4:56 > |
ekonomik sorunlarn siyasilerin umrunda olmaması
-
-
Siyasilerin tek derdi makamları ve makamın getirdikleri ekonomi halk umurlarında olsa böyle olmazdı zaten.
-
At sahibine göre kişner.
Halkın böyle bir talebi olmazsa umurlarında da olmaz tabi
Daha bir yıl önce tekrar başımıza musallat etti halkımız. O zaman da açlık vardı sefalet vardı .
Ona rağmen hala seçiyorsan demekki kursağından geçen lokma siyasi görüşünden daha önemli değil.
2001 krizinde geçinemiyoruz diye polisler bile meydanlardaydı .
Siyasilere ağam paşam çekerseniz onlar da kuru ekmeğe muhtaç eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2001 de devlet adamlari bakanlar vardi sorunu kabul edip kisa surede cozduler
2001 krizi bugunun yaninda devede kulak kalir
bugun normal bir evin kirasi ucmus durumda multeciler saolsun
keske 2001 krizine geri donebilsek
2001 krizi cennet gibi kalir bugune kiyasla
kimse dinle milleti kandirmiyodu
gerçek bir ülkeydik
-
Niye umrunda olsun ki , zamlarini ayarliyorlar kendilerine göre , en düşük emekli maaşlari 90k ,5 sene calisip bunu hakediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"siyasilerin" gibi kavramlarla, gücü elinde tutan, her şeye karar veren, iradesi dışında zerre değişime izin vermeyen iktidar güçlerini kast ediyorsan, tamam. ama sırf, ayran dökülmesin türü edebiyat için yapıyorsan yapma. bu ülkede muhalefeti bile düzenlemeye çalışan, her şeye karışan, hiç iyi bir şeye izin vermeyen bir siyasi erk mevcut. muhalefet de, kendilerine oy vermeyen ülke için en fazla ne yapabilir?
neyse ki şimdi dengeler değişti. muhalefetin sesi daha gür çıkıyor. erken seçim istiyor. ama olası erken seçimde, yine aşık olunan cellatlar seçilirse, ağlamak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Temmuz 2024; 17:31:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortada halka yansımış kriz henüz yok. Halka yansıma olarak bakarsan 2001 krizi daha kötüydü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 6 Temmuz 2024; 17:33:56 >
Karnımdan konuşmuyorum. Krizin etkisi heniz yansımadı. 2001 krizi neredeyse anlık oldu patladı ölen öldü kalan kaldı bu kriz daha başlamadı bile.
2001 krizi daha kötüydü lafı, karnından konuşmaktır. yalandır. dar ve orta gelirliler, 2001 yılında bu kadar iğrenç hale düşmediler. bu çok net bir gerçek. bu ülkede, şimdiki iktidar kadar, dar gelirliye düşman bir parti olmadı.
-
Katılmıyorum
Halk halinden memnun
Öyle olmasa bir tepki bir reaksiyon olurdu.
Kendi adına 2001 de daha mutluydum daha refah içindeydim diyebilirsin ama halkın geneli için söylediğim sebeplerden de anlaşılacağı üzere böyle bir durum yok. İstediğin kadar itiraz et ben objektif olarak ele alıp bunu yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 6 Temmuz 2024; 22:51:33 >
objektif ha, sevsinler. seçimleri silip süpüren parti, bozguna uğradı en son. katılsan ne olur, katılmasan ne olur. boş laflar..
Nasıl tepki reaksiyon yok en başta emekliler dahil halkın çoğu erken seçim için Özgür Özeli sıkıştırıp duruyor.
-
Peki
Doğru özgür özeli sıkıştırmaları gerekir çünkü cb o.
Erdoğan denildiği zaman daha sadece ismi geçtiği zaman en azılı muhalif esas duruşa geçiyor neyin erkeni neyin seçimi neyin refahı neyin rahatsızlığı.
Çoğunluk halinden memnun.
şu anda, iktidarı destekleyen bir muhafazakar kesim var. adı üstünde iktidarı ve bal kaymaklı işleri muhafaza etmek istiyorlar. büyük kısmı, hamasetle uyutulmuş. onlar dışında, ne gençler, ne asgari ücretliler, ne emekliler ne de geçinmek için aylık kazanca tabi olanlar iktidarı desteklemiyor da, istemiyor da. son seçim sonucu, her gün çıkan anketler bunu kanıtlıyor. bu ülkenin erken seçime ihtiyacı var, her zamankinden fazla. din elden gidiyyeah, vatan elden gidiyyeah yalanlarını yemeyen çoğunluk, erken seçim istiyor. çünkü enflasyon düşmüyor, maaşlar azalıyor, alım gücü öldü.
sen eskisi gibi sanıyorsun veya istiyorsun, mümkün değil. tulumbayı kuruttular. tasarruf deyip, her gün duyduğumuz milyonları saçmaya devam ediyorlar. vatandaşa para vermiyor, vatandaştan gelirinin üstünde para talep ediyorlar. vergiler can yakıyor. pahalılık öldürüyor. yaz ayında karpuzun kilosu 20-30 lira be.
neyse, biraz sağlim kafayla düşünmeye başla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben akpartinin rekor kırdığı bir yerdeyim. Halk memnum dediğim genel anlamda memnuniyet. Ha sorsan ekonomiden memnun musunuz çoğu değiliz der. Bunu demiyorum.
Daha açayım soruyoruz ekonomi nasıl adam 10 bin lira alıyor basıyor feryadı. Ama işte bunu Erdoğan yaptı hacı emmi diyince değil 10 bin 5 bin lirayla da geçinirim dış güçler ekonomiyi bozdu erdoganin suçu değil diyorlar. Ben görüyorum biliyorum. Değişen bir şey yok. Ha elbette gözle görülür bir azalma var yok demiyorum ancak MHP artı Akparti koalisyonu hala cumhurbaşkanlığı seçimi söz konusu ise yüzde 50 yı çok rahat geçer.
Ben sağlam kafayla düşünüyorum. Akpartili de değilim zaten bunu anlamış olman gerekiyor. Ancak masal hikaye anlatmaya da gerek yok durum vaziyet budur
Ha bir ek daha yapayım. Erdoganin karizması hala tavan. Hani birisi birileri aç kalıp da protesto edecek kalibrede değil. Zaten görüyoruz. Ortada tek bir memnuniyetsizlik göstergesi bir olay yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 7 Temmuz 2024; 12:53:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yetmez. akp genel merkezinde anket yap.
öncelikle söz ettiğiniz yeri yazmanızda mahsur yoksa yazın, son seçim üzerinden analizini yapalım. ayrıca, akp+mhp işi geçti. aralarındaki dertleri saymasak bile, %50 yi geçmeleri İM-KAN-SIZ. bak, büyük harfle ve heceleyerek yazdım. anlaman için. 2023 yılındaki seçimde mansur yavaş veya ekrem başkan aday olsa idi, o zaman bitmişti toptan. ama muhalefet hata yaptı. akp den kurtulmak için yine de destekledik ama aday sıkıntı olunca olmadı. karizma meselesine gelince, mansur yavaş veya ekrem başkan karizmatik olarak en az 5-7 puan üstte. uyandırayım.
Umurlarında olsa ne fark edecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gerçek atatürk
- hyperbon sakız boykot mu
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- semerşah hangi cemaatin
- esad neden sevilmiyor
- iphone servis yok hatası
- sıfır araba fiyatları
- adresten fay hattı sorgulama
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- 2025 model arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X