Şimdi Ara

EKOYAK Yakıt Tasarruf Aparatı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aparatı kullanan varmı yada hiç deneyen oldumu?Dedikleri gibi %18 lere varan oranlarda yakıt tasarrufu sağlıyor mu acaba?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253684&productid=otm092070
    Bu linkte özellikleri yazıyor aparatın.Pek sakıncalı gibi görünmüyor ama servise 5-6 ay önce sormuştum.Kullanırsam ve bu aparat nedeniyle motora herhangi bir şey olursa garanti dışı kalacağını söylediler aracımın.Peki diyelim kullandım ve motora birşeyler oldu.Bunu kullandığımı nereden anlayacak servis.Pek zannetmiyorum anlayacaklarını ama yinede içimde bir şüphe var.Eğer hakikaten tasarruf ettiriyorsa verilebilir gibi geliyor.Çünkü 3 depo sonra kendini amorti ediyor.(Aracı benzinli olanlar için)
    Bu konudaki düşünceleriniz neler?

• ya bu degilde bor takıyorlarmış arabaya bayagı bayagı etkiliyormuş öyle duydum ben
  • Ben 3 yıl önce LPG'li aracımda kullandım. Yine hepsiburada'dan almıştım ancak farklı marka idi galiba. Açıkçası çok bir fark göremedim. Tüm yakıtlarda kullanılabilir diyorlar. Araca hiçbir zarar vermiyor. Yakıt hortumunun üzerine bağlanıyor, istenince de çıkarılabiliyor. Siz kendiniz de kolaylıkla yapabilirsiniz. Denemekte fayda var. Eğer %5 bile fayda etse mükemmel olur.
  • pratik kullanımlı bir aparat ama 307 lerin bitmek bilmeyen sorunlarına bir yenisi daha eklenir diye korkuyorum.Çünkü güçlü mıknatısalrı olan bir ürün ve oluşturacağı elektromanyetik alan beni korkutuyor.Özellikle sık sık yaşadığım BSI problemleri nedeniyle.Cruise control topiğinde elektromanyetik alan etkileniminden kaynaklandığını düşündüğüm sorun bu aparat sonrası aracı külliyen bitirir endişesi var malesef.Değilse %5 lik yakıt tasarrufu bile önemli elbette.
  • Yakıt degerlerını 0.001.... li orankara kadar deneyıp arastıran ve yazan arkadasların kı onlar genelde 207 dızel sahıbı olanlar,bu topige daha fazla ragbet gosterıp fıkır beyan edeceklerini düşünmüştüm ama pek fikirleri yok anlasılan.E tabi araçlar dizel:) olsun bakalım.Napalım bizim gibi benzinden dili yananlar artık böle şeylerden medet umuyorlar.
  • Bu ürünler Türkiyeye ilk defa 90 lı yılların başlarında geldi TSE de yapılan testlerde herhangi bir müspet sonuca varamadılar. yani benzin tasaruffu ile ilgili bir katkı sağlamadı. hatta benzine karışmış olabilecek metalleri tuttuğu iin benzin hortumunda tıkanmaya neden olabileceği gibi bir sonuca varıdı. test edilen ürünleri biz de arabalarta taktık ama arabalarda da bir işe yaradığını görmedik öylece takılı kaldı süs niyetine..
  • bırakın %18 i %5 e razıyım kullanan var sa acil cevap yazsın
    bıktım bu benzin parası vermekten...
  • ah dostum ahhhh.Çeken bilir.Bilmezmiyim nasıl bişey benzinciye uğramak
  • hocam araban ne senın bu kadar yakıyor benımkı kadar yakmıyordur herhalde:) 2.000 rc 206:)
  • Hocam 1.6 110 hp benzinli.40 ytl benzinle şehiriçi 100 km ya götürüyor ya götürmüyor.Ama nasıl kullanıyorum?2000-3000 devir arası vites değişimi,kırmızıyı gördüğüm anda ayağımı gazdan çekip boşa almadan vitesle yavaşlayarak ve kalkışlarda gaza kesinlikle abanmada.Üstelik sadece ben varım araçta yolcum bile yok.Buna rağmen nasıl 40 ykr yakar bu araba.Biri bana anlatsın yahu.Arabamı bozuk
  • hocam valla sen arabayı bir servise göster benim 206, 50 YTL ile yaklaşık 200 km yol yapıyor karma kullanımda 300 km yi buluyor . benimki 1.4 1.6 fark etse etse 160 180 km yol yapman lazım senin araba 8 silindirli araba gibi görünen o ki :(
  • doğru diyorsun götüreceğim zaten.Sübap ve bujilerle ilgili heralde sorun.Bnezin filtreside değişmedi zaten.İlgisi varsa o da.Çok canım yandı yere valla
  • benzinliyi bos verin dizele gelin ( 407hdi 2.0litre 136hp)
  • inşallah o da olacak.Ama 1.6 407 elbette.Tekrar yakıt batağına sürüklenmeye hiç niyetim yok 2000 motor alarak:)
  • Arkadaşlar ben imzamdaki aracıma taktım.Tasarruf olarak %7,5 i geçmedi.Aynı aparattan bir arkadaşımın OPEL ASTRAsına taktık.Normalde arabası yolbilgisayarında 1 depo ile 650 km gösteriyordu.1depo bitirdikten sonra 2. depoda 670 km yaptı.2. bitince 3. depoda da 700kmyi gördü.4. depoda yol bilgisayarı 720kmyi gördü ve bundan öteye gitmedi.Ayrıca bir tespitte bulunduk;araç 3000 deviri geçince aparat tasarruf yapmıyo veya az yapıyo.
    Sonuç: az da olsa işe yarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.