Şimdi Ara

Ekran açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar toplattım sistemim resimdeki şekilde üstüne birde philips 223v5 monitör satın aldım vga kablosu ile bağlıyorum monitörde no video input hatası çıkıyor fakat hdmi ile lcd televizyona bağladığımda ekran geliyor sorun ne olabilir hertürlü driveri kurdum hala çözüm bulamadım
     Ekran açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runolah -- 2 Ekim 2015; 22:08:11 >

•  Ekran açılmıyor

bunu denedin mi
    DVI-I kabloyla bir denermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 2 Ekim 2015; 22:20:24 >
  • Şu anda elimde yok bu fakat yarın satın alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobrex

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar toplattım sistemim resimdeki şekilde üstüne birde philips 223v5 monitör satın aldım vga kablosu ile bağlıyorum monitörde no video input hatası çıkıyor fakat hdmi ile lcd televizyona bağladığımda ekran geliyor sorun ne olabilir hertürlü driveri kurdum hala çözüm bulamadım
     Ekran açılmıyor

Monitörü vga ile bağladın ok. Monitörden vga yı seçtinmi. Bu arada hdmi yokmu neden hdmi kullanmıyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    hdmsi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tricore

hdmsi yok

Keşke hdmi çıkışlı bir monitör alsaydın. Daha net görüntü elde eder ekran kartınında hakkını verirdin. Soruna gwlince farklı bir kabloyla denedinmi.

• denedim fakat sonuç vermedi 300 tl bütçeli hdmi'lı bir monitör önerebilirmisin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

denedim fakat sonuç vermedi 300 tl bütçeli hdmi'lı bir monitör önerebilirmisin ?

Yeni monitör ün var zaten değiştireceknimisin. Kasada bi anakartta bide ekran kartında çıkış vardır. Aynı mönütöre anakarttan olan çıkışı bağla bakalım görüntü gelecekmi.

• Eğer çalışırsa ne yapacağım ?
  • quote:

Eğer çalışırsa ne yapacağım ?

Monitörün ayar tuşları yokmu. Ordan source yani çıkış modu vga damı.kontrol edermisin.

• quote:

Eğer çalışırsa ne yapacağım ?

Monitörün tam modelini yazarmısın bana.

• monitörde zaten vga çıkışından başka çıkış yok
  • quote:

monitörde zaten vga çıkışından başka çıkış yok

Farklı kablo denemişsin. Kasayı başka mönitöre.bağlamışsın görüntü almışsın. Vga olarak denemilsindir herhalde. O zaman monitör.bozuk. Başka bir seçenek kalmıyo malasef.

• kasayı hdmi ile televizyona bağladım görüntü aldım fakat vga ile başka bir monitöre bağladım yine görüntü alamadım.
  • quote:

kasayı hdmi ile televizyona bağladım görüntü aldım fakat vga ile başka bir monitöre bağladım yine görüntü alamadım.

Çok farklı bi sorun var. Çevrenizde bu işlerden anlayan birileri varsa onlara bi gösterin. Yada bi bilgisayarcıya falan götürün.

• DVİ-İ yardımı ile sorunu çözdüm herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.