Şimdi Ara

Ekran açılmıyor (check signal cable)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya girmeden once herkese selamlarımı sunuyorum ve yardımcı olacak arkadaslara teşekkur edıyorum. Bilgisayar acma tusuna basıyorum PC acılıyor fakat ekran acılmıyor "check signal cable" yazısı gelıyor. Monitorumun analog DVI ve HDMI girişi var . ekran baglantısı HDMI kablo ile yapıyorum. HDMI dan cıkarıp (hdmı çeviricili) DVI ın arkasına takıyorum goruntu gelıyor. HP monitorun ayarlarından HDMI girişini seciyorum hemen ardından kabloyu HDMI girisine takıyorum ordanda goruntuyu almaya baslıyorum (çogu zaman bu tak cıkar işlemı baya uzun zaman alıyor hemen göruntuyu alamıyorum yanı). ben çözümü bu sekılde yapıyorum ama benı cok yoruyor ve her pc acılısında yada her monıtor kapanısında bu olayarı tekrarlıyorum buda cok sinir bozucu oluyor. Monıtor kapandıgı zaman "dırıt " diye bi ses gelıyor ( bir donanım cıkarıldı sesi :) ) Sorun ekran kartındamı HP monitördemi HDMI kablodamı yoksa Win 8.1 işletim sistemındemı bulamadım tekrar söyluyorum ekran acıkken pc kullanılırken hiç bir sorun yok tek sorun ilk acılısta yada monıtorun kapat ac yaptıgımda yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.