Şimdi Ara

Ekran açılmıyorb:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi bilgisayarda (masaüstü) konuda da olduğu gibi bir sorun var... Önceleri bilgisayarda oyun açınca takılıp kalıyordu... Reset atmak zorunda kalıyordum... Sonraları hiç açmamaya başladı ekranı sonra kasanın içini ramleri falan temizledim düzeldi... Fakat bir hafta sonra tekrar sorun göstermeye başladı... İnternetde geziyordum birden ekran karardı. Bende kapatıp geri açmayı denedim. Bip sesi geliyor Bios ekranı geliyor gerisi karanlık... Kasadan fanların sesleri falan geliyor fakat ekran açılmıyor... Monitör arızalı değil dizüstü bilgisayarıma takınca ekran geliyor çünkü... Sorun kasada ama neresinde bulamadım bir türlü. Bir yardım ederseniz memnun olurum...

• Hard disk kafa atıyor dostum
  • Yani ne yapmam lazım ?
  • Ramdan da olabilir ramları çıkar 2 tane varsa tek tek dene tık tık diyemi bip diyemi ses geliyor bide kaç kere geliyor soylersen daha iyi olur
  • 1 tane bip diye ses geliyor anlık... Ramları cıkarıp taktım ama gene aynı tam oturdugundan emınım...
  • Parcalarin detayları?
  • Detaylar derken isimlerini mi kast ettiniz ?
  • Sistem yani anakart işlemci ram ekran kart vs vs
  • Onlara bakabileceğim bir yer var mı ? Ezberimde değil de
  • Bilgisayarım sağ tık özellikler
  • ah bilgisayar açılsa bakıcam açılmıyor işte ...
  • Doğru unutmuşum pardon Dostum ilk baştaki ses her bilgisayarda var açılma sesi teknik bir arıza o zaman burdan halledilemiyecek galiba
  • daha detaylı yazabilir misin?
    tek bip sesi herşey normal demektir.

bence senin ekran kartı tam ourmadı ve bu yüzden pc onboard ekran kartına yönelmiş ve ordan açıyor pcyi.
    anakartın onboard kısmına bağlamayı dene monitörü.
    bu arada ramleri çıkarıp takmışın. ekran kartı???

neyse bunlar sadece var sayım. belki de harici ekran kartın yoktur bile. detaylı yazarsan daha faydalı olacak...

kolay gelsin...
  • Dostum kasanın içinin fotoğrafını çek koy buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.