Şimdi Ara

Ekran ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makınam laptop nvidia ekran kartı var normal ayarı genıs ekran 16:9 1366x768 oynuyormbunu 4:3 yaptıgım zaman yanlarda sıyah bar kalıyor bunu bır turlu duzeltemedım bıraz 4:3 oynadım adam yavas gıdıyormus gıbı gelıyor bu 4:3 sıyah barı nasıl kaldırabılırım oyunu genıs ekrana nasıl yayılır

• MentorCan kullanıcısına yanıt
    eğer laptopta çift ekran kartı varsa bunu intelin ekran kartı ayarları için programı var aynı nvidia denetim masası gibi oradan halledebilirsiniz ben oradan çözmüştüm bu sorunu. karta göre intelin programının arayüzü farklı olabilir ancak ölçeklendirme diye bir kısım var orada da tam ekran ölçeklendir en boy oranını koru resmi ortala vs gibi seçenekler var ölçeklendirme sekmesi altında onu tam ekran ölçeklendir yapın geniş ekrana yayılacaktır oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 27 Mayıs 2015; 22:29:07 >
  • nvidiada bulamadım yada ben goremıyorum bu ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentorCan -- 27 Mayıs 2015; 23:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up!
  • Nvida da diil. İntelin kendi acilir menusunde oluyo. O da benim gorev cubugumda. Ama sahsen olceklendirme onermem. Masaustu ekrani cok etkilio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.