selam arkadaşlar benim bilgisayarın çözünürlük ayarlarında bi anormallik var herhalde arkadaşlar 1024*768 de mouse ekranın sağ tarafındaki boşluğa sürüklenip kayboluyo acaba nedeni bey çözüm yolunu yazarsanız memnun olurum mouse kayboluyo sağ tarafa gittimi
quote:
Orjinalden alıntı: caner184
selam arkadaşlar benim bilgisayarın çözünürlük ayarlarında bi anormallik var herhalde arkadaşlar 1024*768 de mouse ekranın sağ tarafındaki boşluğa sürüklenip kayboluyo acaba nedeni bey çözüm yolunu yazarsanız memnun olurum mouse kayboluyo sağ tarafa gittimi
görüntü ayarlarına kadar mousle aç çözünürlüğü seçerken klavyeyle seç
Başka monitör takılmamasına rağmen çift monitör desteği yüzünden olabiliyor.Sürüclerini kaldırıp dene.
arkadaşar mouse sağ tarafa gittimi geri geliyo ama biraz geç geliyo bir mouse boyu kadar yardımcı olun
monitör ayarlarından olabilir varsa bi reset çekk
fabrika ayarlarına geri döndüm ama phılıps 17" monitörüm var
SANIRIM NVİDİA EKRAN KARTIN...İKİNCİL MONİTÖRÜ KALDIRIRSAN İŞLEM TAMAMDIR. ŞÖYLEKİ: EKRAN KARTINDAN TELEVİZYONA GÖRÜNTÜ AKTAR... İKİNCİ MÖNİTÖR OLARAK TELEVİZYONDA MOUSUNU GÖRÜRSÜN... BU KADAR GENİŞ MASA ÜSTÜNE SANIRIM İHTİYACIN OLMAZ...İSTEDİĞİN KISAYOL VS YİDE BU İKİNCİL EKRANA ATABİLİRSİN AMA MONİTÖRÜNDE GÖRÜNMEZLER...DİKKATLİ OL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme