Şimdi Ara

Ekran biosta kalıyor. Klavye çalışmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar gittigidiyordan 2. el işlemci aldım. Bilgisayara takınca cpu ram özelliklerinin yazdığı biosa gireceğimiz yerde kalıyor klavye de çalışmıyor. Yani biosa vs giremiyorum. Ben muhtemelen işlemcide bir hata olduğunu ve iade etmeyi düşünüyorum. Başka bir sorun olabilir mi? (Anakart işlemciyi destekliyor.)

• Anakart işlemciyi destekliyor ama yeni çıkan bios ile mi destekliyor yoksa anakartınızdaki mevcut bios ile de kullanabiliyor mu buna dikkat ettiniz mi? (Bu arada yazdığım mesajlar gönderilmiyor masaüstü sürümü Chrome tarayıcısından, forumda bir problem var sanırım.)

Bunun yanında anakart ve ram lerin sıkıntısız olduğundan eminseniz zor olsa da statik elektrikten vs. etkilendiği için işlemci de bozulmuş olabilir bu da bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 31 Ağustos 2015; 23:01:34 >
  • Önceki ve son aldığım işlemci anakart kılavuzunda "Since BIOS Version F3" olarak belirtilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur-cocuk

Önceki ve son aldığım işlemci anakart kılavuzunda "Since BIOS Version F3" olarak belirtilmiş.

Bios pilini çıkarıp 2 dakika bekledikten sonra yeniden takın.
  • Bios pilini çıkarıp 10 dk kadar bekledim. Yani resetlenmesine rağmen çalışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur-cocuk

Bios pilini çıkarıp 10 dk kadar bekledim. Yani resetlenmesine rağmen çalışmadı.

Eski cpu takip sistemi çalistirin.. anakartin en son biosunu kurup birde oyle deneyin

• Eski cpu yu takınca çalışıyor sokup eskisini takınca tekrar donuyor. Yalnız en son biosu kurup tekrar çalıştırın derken neyi kastettiginizi anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.