Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarım Asus Rog Strix HN002. 3 yıldır kullanıyorum ve 6 ay önce dahili klavye çalışmaması sorunu yaşadım. Klavye çalışmıyor fakat bilgisayarı 1 saat kapalı tutup açtıktan sonra çalışıyordu. Daha sonra bu tamamen bozuldu ve dahili klavyem hiçbir şekilde çalışmamaya başladı. Teknik servise verdim komple klavyeyi değiştirdiler ve 2 gün sıkıntısız kullandım. Daha sonra aynı sorun tekrarlandı ve tekrar teknik servise verdim. Bu sefer bana anakartın bozuk diyio 20k civarı yüksek bir fiyat çıkarttılar. Bilgisayar zaten eski olduğu için bu fiyat çok uçuk bir fiyat. Şu anda bilgisayarı bluetooth klavye ile kullanıyorum ve dahili klavyesini de RGB ışıklarını da kullanamıyorum. Touchpad ve güç tuşu çalışıyor sadece. Aygıt yöneticisine girdiğimde dahili klavyesini bu bağlı değil olarak gözüküyor. Kendi yaşadığım bir şehirde de bilgisayarcıya sorduğumda sorunu anlamadığını fakat anakartta sorun olmadığını söyledi. Eğer bu sorunu çözmeme yardım edecek birisi olursa benden istediğini dileyebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 26 Ekim 2024; 22:32:33 > |
Bildirim