Merhaba, Yaklaşık 3 metre izleme mesafemiz var. Şimdilik Teledünya kullanıyoruz, genelde TV ve indirdiğimiz dizi/filmleri (576p-1080p) izleyip, nadiren PS3 kullanıyoruz. Büyük TV istiyorum, 46'' gibi; ancak bu mesafede baş ağrıtabileceği, görüntünün net görünmeyeceği gibi iddialar var. Ne dersiniz, risk almayıp 40/42 inç birşey mi almalıyım? Şimdiden teşekkürler,
Ben ayni mesafeden 37" almayi dusunuyorum :) bence 46" cok buyuk olur 1 saat sonra bakarsin gozlerin ici agriyor, yani yuvada donerken agriyor..
3 mt den 46"izliyoruz.
bence bir satış mağzasına gidip (vatan,bimeks,teknosa vs ) istediğiniz boyutta ki bit tv nin önünde vakit geçirin,seyretmeyi düşündüğünüz mesafeleri deneyin,öyle karar verin.
hocam ps3 için 42'' den büyük tavsiye edilmez.Bende 40'' var aramızdaki mesafe 2m'den az,ama fazla rahatsız etmiyor eğer odana alacaksan zaten 42''den büyük alma
arkadaşım 3 metre mesafeden 46'' ekran önerirsem izledikten 1-2 saat sonra bana söversin :D 3 metre için en ideal 40 veya 42 inch olur.zaten sd yayınlarda görüntü bozuluyor ve daha da uzaktan izlemek zorunda kalıyorsun.3 metre mesafede 46'' hem çok göz yorar(bu göreceli bir kavram bazı kişilerin yorulmuyor ama genelde böyle) hem de sd yayında izlediğini anlayamazsın.
Cok tesekkurler. Risk almayalim o halde 46 ile:)
3,5-4 metreden 40" küçük geliyor artık gözüme.
:) Valla ben de büyük ekran taraftarıyım ama çevremdekilerin çoğu ve forumdakiler baş ağrısı ve görüntü kalitesinde düşüş olacağını söylüyor..
Yaklaşık 2m mesafeden 46' izliyorum.
42" ideal bnce sizin için
Geçenlerde arçeliğe gitmiştim buzdolabı bakmak için ve orda Arçelik 42 inç tvlerini gördüm ve hani baya büyüktü yani yabana atılcak gibi değil 42''.Ben de TV alma arifesindeyim de benim de izleme mesafem 3-3.5 metre gibi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme