Şimdi Ara

Ekran çizikleri garantiye girer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun garantisi 1.5 yıl felan var, bugün telefonumun ekranında bir çizik farkettim ve canımı sıktı, telefonum htc one mini..

Acaba servise götürsem dokunmatiği değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatasıdır diyip para mı isterler ? ekranda çatlak felan yok, sadece orta yerde bir çizik var.. buna yeni bir ekran taktırma şansım var mı ?

• Oguzlu O kullanıcısına yanıt
    Ekran çizilmeye karşı dayanıklı mı ?
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    evet dostum ekranı en iyisi gorilla glass 3 müdür nedir, bu camdan.. çizilmelere karşı dayanıklı ekran diyor htc, çokta güzel temiz kullanırım ben ama nerde ne nasıl oldu bilmiyorum bugün farkettim, orta yerde çizik var.

garantisi var, servise götürsem ''tamam ekranı değiştiririm'' der mi ? kullanıcı hatası derlerse 300-400 TL felan diyorlar, veremem yani.
    Çizilmeye dayanıklı diyor Kesin bir şey değil kelime oyunu bunlar kullanıcı hatası derler gönderirler diye düşünüyorum ben aynı Sony yaptığı gibi suya dayanıklı gibi
  • garantiye girmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sınavlarım bitsin götürcem servise bakalım ekranı değiştiririz diyecekler mi, aslında bu garanti olayı üretim hatası olmadıktan sonra kullanıcı için pek bir anlam ifade etmiyor gibi, 2 yıl garantisi olsun ne olacak yani adam bu telefonu başka ne diye servise götürecek, ya ekranda problem olacak yada teknik bir hatası olacak :)

alt tarafı yeni ekran takacaklar, umarım htc servisi boş göndermez:)
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    banada kabul etmezler gibi geliyor kesin para isterler, o da en aşağı 300-400 TL vardır. keşke jelatin taksaydım, temiz kullanıyorum diye önemsemedim, çizdirdik işte sonunda. ufacık birşey ama can sıkmaya yetiyor.
    alir almaz taksaydiniz keske hocam bu isler sakinan goze cop batar terimi oluyor o yuzden bana birsey olmaz demiceksiniz koruncaksiniz ama soyle olabilir hocam simdi ekran koruyucu takin o cizik gorukmez ama orda oldugunu bildiginiz icin caniniz acir ama zamanla gecer

Umarım boş göndermezlersede sizde bir miktar para alırlar. En iyisi kasko olucak kasko çizildimi yenisini iste ohh
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben yinede götürcem eğer ekranı değişemeyiz derlerse gider jelatin takarım çok aşırı belli olmuyor o çizik ama can sıkıcı işte, belki jelatini takınca birazcık kaybolur.
    hocam 50-60 TL felan alsalar tamam çıkarır veririmde 300 den aşağı değildir bu telefonların ekranlar pahalı oluyor :)
    Aynen öyle benim telefona bir şey olsa bittim ben dahada telefon alamam dönerim eski telefonlarıma ekranı 400-500 tl
    jelatin takinca kaybolur hocam o cizik merak etme

• kullanıcı hatası derler
  • Kullanıcı hatası.
  • kullanıcı hatası derler hocam garantiye girmez maalesef :(
  • Hic bosuna garantiye gidip yorulma, yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 10 Haziran 2014; 13:52:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.