Şimdi Ara

Ekranda çatlak/kırık varken pil değişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cpu yavaşlatmasını sistem dosyalarını silerek kaldırım ama bu sefer de telefon şarjı içiyor

Ekran kırık diye pil değişim programına almıyor apple çatlak ilerler diye .

Bunu telefonculara götürsem ekrandaki çatlağı / kırığı ilerletmeden değiştirirler mi ? TECRÜBESİ OLAN VAR MI ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişir

• R34Lw0rd R kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için . Daha önce ekranda çatlak varken değişim yaptınız mı ?

• Up ! deneyimi olan var mı bu konuda

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ekranı çıkartırken vantuz ile çektikleri için sorun çıkabilir ekran kırık olduğu için bu yüzden işini iyi yapan bir yer olması gerekir benim düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Ekranı çıkartırken vantuz ile çektikleri için sorun çıkabilir ekran kırık olduğu için bu yüzden işini iyi yapan bir yer olması gerekir benim düşüncem

Bana da sorun yaratır gibi geliyor .. Şimdi telefoncu getir yapyım der ama sorumluluk da almaz sonuçta .. Güvenemiyorum . Ama pil deleş gibi .. Öyle iki ucu jelibonlu deynek 😀

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ama bu tarz şeyleri yapabiliyorsanız dikkatli bir biçimde batarya alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Alternatif olarak bu olabilir fakat ekranın çalışmaz hale gelme ihtimali her türlü yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen öyle. Ama bu tarz şeyleri yapabiliyorsanız dikkatli bir biçimde batarya alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Alternatif olarak bu olabilir fakat ekranın çalışmaz hale gelme ihtimali her türlü yüksek

Neyse değiştirirm ben diyen kendine güvenen bi telefoncuda şansımı deneyim bari :( teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

quote:

Neyse değiştirirm ben diyen kendine güvenen bi telefoncuda şansımı deneyim bari :( teşekkürler

Alıntıları Göster
    hocam aynı sorun bende oldu apple a gittim çatlak var değiştiremeyiz dediler ama öbür türlüde kullanamıyorum nasıl halledebildiniz mi ?

• noesisnoeseos kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekran kısmına aşırıya kaçmadan fön makinesiyle sıcak hava tutun. İyice yumuşar yapışkanlar ve aceleye getirmeden yavaş yavaş kaldırın ekranı, hiçbir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noesisnoeseos

hocam aynı sorun bende oldu apple a gittim çatlak var değiştiremeyiz dediler ama öbür türlüde kullanamıyorum nasıl halledebildiniz mi ?

Alıntıları Göster
    Telefoncuya değiştirdim hocam ..
    hiç bi sıkıntı olmadı

Ama şuan o telefonumu kullanmıyorum 7 plusa gçetim
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Telefoncuya değiştirdim hocam ..
    hiç bi sıkıntı olmadı

Ama şuan o telefonumu kullanmıyorum 7 plusa gçetim

Alıntıları Göster
    tamamdır deneyeceğim hocam çok teşekkürler
  • noesisnoeseos kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ama güvenilir bi yere götürün sorun çıkmasın

• Değiştirirler bir sorun olmaz ama değiştiren kişinin biraz elinin yatkın olması lazım ilerleme ihtimali de vardır yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değişir git götür bi telefoncuya halleder

• Yetkili servis kesinlikle değiştirmiyor. Kamerasında belli belirsiz inçe bir çizik var diye bataryamı değiştirmediler. Geçenlerde hoparlör bozuldu iPhone X gönderdim teknik servise adamlar mikroskopla o güne kadar farketmediğim, arkasındaki kılcal çiziği inceliyor. Hani diyorum göremiyorum çizik falan güneşe tutuyor mikroskopla bak diyor. Neymiş hasarlı cihaz garanti dışıymış.
    Çıldırırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.