Şimdi Ara

Ekran Çözünürlüğünü 1024x768 e alınca ekranın alt kısmı kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaaşın laptop vardı format attım.Driver kurdum.İntel 82855 di ekran kartı.Driveı kurmadan önce sorunsuz şekilde 1024x768yapabiliyordum.riverı kurunca ekranın alt kısmı hiç görünmüyor.Anlamadım gitti.(Alt kısmı derken başlat menüsü falan.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantedlord2 -- 22 Haziran 2010; 17:56:43 >

• Monitörün yatay çözünürlüğü 768 pixelden daha az olabilir mi ? Çözünürlük ayarını en sağa aldığınızda sorun oluyor mu ?
  • 800 e 600 var onu seçince sorun çıkmıyor ama 1024x768e alabiliyordum driver kurmadan önce anlamadım ki sorunu
  • selam..
    bir sorum olacak sizlere..
    pc ye format attıktan sonra web sayfaları ekrana sığmıyor örneğin facebook a girdiğimde üye girişi bölümünü göremiyorum, görebilmem için sayfayı sağa kaydırmam gerekiyor..bu sorunu nasıl düzetebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaqaneR

selam..
    bir sorum olacak sizlere..
    pc ye format attıktan sonra web sayfaları ekrana sığmıyor örneğin facebook a girdiğimde üye girişi bölümünü göremiyorum, görebilmem için sayfayı sağa kaydırmam gerekiyor..bu sorunu nasıl düzetebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Ekran kartınının sürücüsünü kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.