Şimdi Ara

ekran dalga dalga ama tek tek her parça sağlam nasıl olabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek tek parçalar sağlam ama sistem sorunlu, bu nasıl olabilir??

geçenlerde eski ekran kartımın yerine Asus 256mb nvidia 6200 aldım.. sisteme taktığımda benim samsung syncmaster 957MB monitorum de ortada yukarıdan aşağı oynayan yaklaşık 1 cm eninde bir çizgi belirdi. ben herhalde monitör bozuk iyi bir ekran kartı takınca sorun ortaya çıktı dedim. servisi aradım gelip monitörümü götürdüler ama daha sonra sorun yok monitör sağlam diye geri yolladılar. Ekran kartı bozuk o zaman dedim ve benim kasayı başka monitörlere taktım ama o monitörlerde problem çıkmadı. daha sonra benim monitörü başka kasalara taktım onlarda da bir problem çıkmadı. parçalar tek tek sağlam çalışırken ben bu kasa ve monitörü aynı anda kullandığımda hala aynı problem var..

Bu neden kaynaklanıyor olabilir??

• valla ben de merak ettim...
  • Monitörün Herz(yada benzer bir şey ) ayarlarına bir bakın. Düşük olabilir. 75 Herz yapın.
  • başka ekran kartıyla deneyip monitörmü ekran kartımı bir analyı verin
  • yüksek hertz lerde daha problemli 85 hz de şuan monitör..

sorunun ilginç yanı kasayı ve monitörü birbirleri dışında diğer monitör ve kasalara bağladığımda bi problem oluşmuyo dolayısıyla monitör mü ekran kartı mı bozuk bi türlü anlayamadım.
  • ekran kartını baska bilgisayarda denedin mi? senin kasan haricinde baska bilgisayarlarda?
    bilmiyorum valla ilginc bir sorun.
  • Hz. ayarı seçimi yapılan kısımda "sadece monitorün desteklerdiklerini göster" diye bir secenek var onu sec ve monitorun destekledigi en yuksek freakansı seç. Cunku destekleyemedigini secince de dalgalanma yapiyo ki yuksek cozunurlukte 85Hz calisailecegini sanmiyorum soyledigin monitorun.Onun haricinde monitor elektrik akımının oldugu bir yerde mi ? Bir de ekran kartın x1300pro degil di mi ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o ekran kartı bende de vardı bende benzer sorunlar oldu garantiye yolladım geldi bu seferde çok takılıyodu kökten değiştirdim kartı
  • yok yok monitör destekliyo 85i onda bi pr. yok bendeki kart 6200 agp versiyonu.. eski agp li sistemime takayım dedim ama o eski anakarta olmadı(yani fiziksel olarak girmedi girmezde zati dizayn farklı) şaşırdım gerçi ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.