Amd phenomII x4 925 2.8 8 mb asus anakart 2 Gb kingston 1333 HIS 4870 İCEQ TURBO +4 256 BİT 1 GB Everest peak 400 gerçek 250 watt
şimdi sorun şöyle ki sistemimi (ekran kartı hariç) sıfır topladım ve üç hafta kadar oluyor.Aşağı yukarı 1 hafta kadar önce de ekran kartımı sahibinden.com dan aldım yaklaşık 10 aylık garantisi devam ediyor.kartı ilk aldığımda iki tane pci-e 6 pin girişi olduğu için iki giriştende besleme yapamadım dolayısıyla çalıştıramadım ancak daha sonra kendi çözümlerimle molex çıkışlarından pci-e bağlantılarına kablo yoluyla elektrik verdim doğru bi şekilde bağlayarak.Daha sonra istediğim oyunu gayet stabil şekilde oynuyordum full ayarlarda 65 fps ten aşağı görünmüyordu.Olay şu ki son iki gündür oyuna girdiğimde bir kaç dakika dakika sonra oyunun görüntüsü donuyor ekranı komple mavi sarı kırmızı renklerde küçük küçük kareler kaplıyor sonra monitörü uyku moduna atıyor resetlemeden düzelmiyordu.Ama bugün bu konuyu açıncaya dek artık hiç düzgün görüntü alamıyorum sürekli bahsettiğim görüntü var en sonunda kartı çıkardım şuan vga dan bağlanıyorum.Monitörden Desek vgadan bağlandığımdasorunsuz görüntü arıyorum belli ki sorun kartta.Son güncel driveri yüklü.
Şimdi asıl sorum şu kartın 10 ay garantisi devam ediyor.Garantiye Göndericem ancak ürünün vidaları açılmış haliyle toz temizlemek amacıyla garantiye gönderdiğimde bu sorun olur mu etiketlerinin hepsi yerli yerinde zaten garantiye göndereceğim zaman ufak bir not yazıp toz silmek amaçlı açıldığını belirtecem.Acaba hala garanti kapsamındamıdır ürün? ürünü alan kişi Exa dan almış birde bu firmanın garanti adresini bilmiyorum acaba nerden bulurum.
Son birşey ekleyecem eğer ürün garanti kapsamı dışında olursa karta fırınlama tekniği uygulamayı düşünüyorum sizce başarılı olabilirmiyim. Acil cevaplarınızı bekliyorum Saygılar.
çıkarttıgın vidaları tak garanti kapsamındayken senin ellemenn dogru olmaz fırınlama sakn yapma garanti dışı oluyor kullanıcı hatası diyorlar nedeni kasayı iyi sogutamdın diye senin suçun oluyor
arkadaşın dediği gibi tak vidaları hiç uğraşma not felanda yazma direk garantiye ver
yeni gördüm yukardaki yazdığın sistem var bunları Everest peak 400 gerçek 250 watt psumu çalıştırıyor garantiye vermeden sağlam 500watt psu ile deneyin derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme