Şimdi Ara

Ekran Görüntüsü Bozuluyor & Bilgisayar Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, genel olarak sorunum, firefox kullanırken kilitlenmeyle başladı. sonra fotoğraf görüntüleyicisi ve k-lite codec programlarını kullanırken de aynı sorunu yaşamaya başladım.yaklaşık 1,5-2 aydır ara ara GPU ve CPU sıcaklıkları çok yüksek olmasa dahi (56-58C) bu programları kullanırken aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi ekran kayması yaşıyorum. bu işlem sonrası laptop'un güç düğmesinden pc'yi kapatıp tekrar açtığımda olay görüntüleyicisinde bu soruna dair hiçbir yazı uyarı bulamıyorum (hatanın olduğu saat ve dakika girdileri yok) firefox yerine chrome kullanarak yoluma devam ederken bir defasında bu ekran (fotoğraftaki) yanıp sönüp yanıp sönüp mavi ekran verdi. nvlddmkm.sys dosyasında hata vermiş. arattığımda birden çok çözüm yöntem hata buldum nette. temiz bir format ve en güncel sürümleri yükleyerek bilgisayarın yazılımsal sıkıntılarını gidermeye çalıştım ve format sonrası k-lite codec win media player classic ile 600 mblık bir avi dosyası açarken aşağıdaki ekranla (yine) karşılaştım. sizde durum nedir?

PC özellikleri:
    *samsung r580 js04tr
    *intel i5 M430 2,27 ghz
    *4GB ram
    *win7 ultimate SP1
    *nvidia geforce GT 330M

Ekran Görüntüsü Bozuluyor & Bilgisayar Donuyor

• ekran kartı sorunu gıbı duruyor..ama tespıt etmek gerek ..ekran kartınızı test edın ..yuk altına sokun bakalım başarılı bır sekılde bıtırebılecek mı testı ..

benc mark programı ısınızı gorur ..

http://www.chip.com.tr/konu/pc-niz-icin-zorlu-testler-ekran-karti-testleri_22374_6.html
  • daha %15te 58C den 88Cye çıktı hasar vermemek adına kapattım, bu bir benchmark için normal mi?
  • ivedilikle servisinizle iletişime geçmenizde yarar var, ekran kartı r.i.p.
  • adamda ses soluk kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.