Bildirim
ekran ışığı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayarların altında parlaklık var oradaki otomatik parlaklığı aktif yaparsanız sorun düzelebilir.. -
madem ki pasif tuş kilidine niye almıyosun? -
quote:
Orjinalden alıntı: NecrODesigN
madem ki pasif tuş kilidine niye almıyosun?
tuş kilidine alsam ışık kapanır mı? -
tabikide. kapama tuşunu bi kere bas tuş kilidi olur. ışıklarda söner -
quote:
çok sağolun ekran karardı kilide geçince.oh bee -
bir sorum daha olacak abartmassamben 3 gündür iphone kullkanıyorum da.24 saati görmüyordu şarjın bitmesi.acaba çabuk bitmesi sürekli ekran ışığı açık olduğundan olabilir mi?malum kilidi yeni öğrendim -
Bir de en güzeli ayarlardan otomatik tuş kilidi yap, zamanla, işini daha kolay yapar
quote:
Orjinalden alıntı: tunahan33
quote:
çok sağolun ekran karardı kilide geçince.oh bee
-
yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun -
quote:
yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun
hmm ben otomatiğe almıştım.yükleme işlemleri sırasında kilide geçiyorsa ben iyisi işim bitince dediğiniz gibi kendim kitliyim.teşekkürler -
önemli değil -
Benim sürekli otomatikte duruyor da, installer'dan bişe yüklemiorm artık, yükliceğim zamanda dokunuyorum problem olmuo
quote:
yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X