Şimdi Ara

ekran ışığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran ışığı hiç sönmezmi?telefon pasif durumdayken de yanıyor.bence gereksiz ve boşa şarj harcıyor.

• ayarların altında parlaklık var oradaki otomatik parlaklığı aktif yaparsanız sorun düzelebilir..
  • madem ki pasif tuş kilidine niye almıyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NecrODesigN

madem ki pasif tuş kilidine niye almıyosun?

tuş kilidine alsam ışık kapanır mı?
  • tabikide. kapama tuşunu bi kere bas tuş kilidi olur. ışıklarda söner
  • quote:

çok sağolun ekran karardı kilide geçince.oh bee
  • bir sorum daha olacak abartmassamben 3 gündür iphone kullkanıyorum da.24 saati görmüyordu şarjın bitmesi.acaba çabuk bitmesi sürekli ekran ışığı açık olduğundan olabilir mi?malum kilidi yeni öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bir de en güzeli ayarlardan otomatik tuş kilidi yap, zamanla, işini daha kolay yapar

quote:

Orjinalden alıntı: tunahan33

quote:

çok sağolun ekran karardı kilide geçince.oh bee

• yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun
  • quote:

yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun

hmm ben otomatiğe almıştım.yükleme işlemleri sırasında kilide geçiyorsa ben iyisi işim bitince dediğiniz gibi kendim kitliyim.teşekkürler
  • önemli değil
  • Benim sürekli otomatikte duruyor da, installer'dan bişe yüklemiorm artık, yükliceğim zamanda dokunuyorum problem olmuo

quote:

yani ilk kullamaya başlığımda benim 7 yada 8 saat gidiyodu. kurcalamaktan. MuttFTS. arkadaşın dediği gibi oto kilide alma. çünkü installerden bişey yüklerken yada installer reflesh yaptığında tuş kilidine geçer. yarıda kalır işlemler. installerde işlemlerin yarım kalması installerin bozulmasına neden olur haberin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.