Şimdi Ara

Ekran kapandı açılmıyor acil yardım ?? FORMATLA GEÇER Mİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi hayırlı akşamlar dilerim . İlk paylaşımım umarım güzel cevaplar alırım . 2014 de aldığım toshiba sattellite L850D-13H laptop son aylarda ekranda ara sıra bazı sorunlar oluyordu bir kaç gün önce bayağı arttı ve ekranda yatay kesikler halinde sürekli gidip gelen birbirine birleşik halde kırmızı mavi yeşilimsi gri gibi renkler olan çizgiler sürekli gelip gidiyordu sonra PES e girince 0 çizgi bir anda kesiliyordu çizgiler ( oyuna girince kesildiğinden dolayı bence virüsden dolayı ) sonra birkaç gün o şekilde oynadıktab sonra yağmurlu havalı maç denk geldi yağmur yerlerinde kırmızı yatay kesik kesik hafif hafif çizgiler oluştu fazla belirgin değil . Diğer gün çizgiler hafif belirsizleşti derken maç sırasında joystick kablosunda temassızlık oluştu çıkarıp takmayla uğraşırken ekren bir anda siyah beyaz zebra gibi oldu cızırtı sesi geldi kapattım açtığımda ise bilgisayar tık vermiyor num lock caps lıck tuşlarının ışıkları sönmüyor açılmıyor . Bilgisayarın beyaz ışığı birtek yanıyor başka tık yok detaylı detaylı anlattım işin ehli bilenler detaylıca yardımcı olabilir mi ? Pek bilgidayar donanımlarından anlamıyorum ama yinede anlatın lütfen sorun nerdedir formatla fln geçermi format bu haliyle atılabilir mi ? Olmassa kaç liralık masrafı vardır ?

• büyük ihtimal ekran kartı ile ilgili sorun formatla düzelmez büyük şehirlerde notbook tamir eden yerler var fiyat bilmiyorum
  • asig kullanıcısına yanıt
    Öyle düşündüm bende ama neden başlangıçta masaüstünde yatay çizgilier geliyodu da oyuna girince bir anda kesiliyordu öyle olunca ekran kartından farklı mı sorun acaba diye düşündüm . Birde birkaç ay önce arkadaşımın yolladığı linkten microsoft uygulamaları ( PowerPoint word excel vb) indirdim indirme işlemi tamamlandığında bilgisayardan (geldiğine eminim olduktan sonra birkez daha denedim aynı konuşma sesi yine geldi ) yabancı bir dilde ingilizce gibi geldi bir kısa konuşma sesi gelip kesildi . Acaba sağlam bir virüs mü bulaştı .
  • ekranda hic görüntü yoksa format atamazsınız bios geliyorum yada notbook u bir monitöre bağlayarak görüntü almaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Nisan 2020; 22:45:17 >
  • asig kullanıcısına yanıt
    Şu anda eski bir tip monitöre bağlasam pixel sorunu vb olurmu.??attazsız ne demek anlayamadım .
  • önemli olan görüntü almak cihazdan görüntü alabildin mi ?
  • Denerim de diyorumki uyumsuzluk sorunu fln olurmu şuan saat geçti yarın deneyeceğim
  • Bağladım eski bir tip monitör e ekran siyah bir şey gelmiyor . Laptopunda tuşları (lock) yanıyor ama söndürüp açılamıyor
  • Bios veya güvenli modda nasıl açılır bilmiyorum ama internette yazanları denedim olmadı
  • Anakartımı yandı acaba
  • Yokmu konunun ehli yardım etcek yol göstericek birileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.